ε ναι ρε φιλε.. Αυτοι βγαζουν λεφτάκια, στελνουν και σε εσενα και στον τουρκο γιατί ξερουν οτι θα τα παρουν πίσω, αλλά εχεις δίκιο είναι ηλίθιοι και φλούφληδες. Εσύ και ο τούρκος είστε οι εξυπνοι και οι ήρωες.
500 μύρια δίνει η κομισιόν για το προσφυγικό
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: 500 μύρια δίνει η κομισιόν για το προσφυγικό
Μασπόλι, ξαναβρίσε ρε μαλάκα έναν ολόκληρο λαό, πες εσύ γιουσουφάκια άλλη μια φορά να δω κάτι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι αυτός, αλλά δε θα πονέσει, πολύ.
Ψήθηκες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τουρκοι ρε φιλε... 
Δεν φαντάζεστε γιατί οι Τούρκοι πυροβολούν τον… ήλιο! Τι τους συμβουλεύει επιστήμονας της NASA (vid)
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/92 ... s-nasa-vid

Δεν φαντάζεστε γιατί οι Τούρκοι πυροβολούν τον… ήλιο! Τι τους συμβουλεύει επιστήμονας της NASA (vid)
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Αυτό θα ήθελα να το δω και εγώ. Όπως και μια σύνοδο κορυφής να ειπωθούν όλα στο ανώτατο επίπεδο για να μη πει κανείς μετά ότι δεν κατάλαβε. Επίσης για να μετρήσουμε εκεί μέσα προθέσεις και συμπεριφορές.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας.
Τελικά η αρχική χλιαρή δήλωση του εκπροσώπου της Αγγέλας δεν ήταν επειδή μπερδεύτηκε το παιδί.
- Dwarven Blacksmith
Πες αν το αμφισβητείς μην κουράζω το clipboard τζάμπα.sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:29Ναι νάνε, εσύ, έλεγες εσύ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας. Πάντως δεν συμφωνώ, τάσσομαι κατά. Το ζήτημα δρούσε συσπειρωτικά, λίγη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ήθελε.

Εχουν γαματο κεμπαμπ εκειpaul25 έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:34Τουρκοι ρε φιλε...

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ΣΚΑΙ τώρα
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
η πλάκα είναι ότι εχεις τυπους και τυπισσες στο φορουμ που αν τους το ελεγε ο πνευματικός τους θα έκαναν το ίδιο.paul25 έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:34Τουρκοι ρε φιλε...

- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό είναι πράγματι μια πιθανότητα. Τώρα βέβαια γιατί οι Ευρωπαίοι να κάνουν ό,τι τους πει η Ελλάδα σε αυτό ειδικά το θέμα, που είναι στην ουσία νταβατζιλίκι, περιμένει εξήγηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Αποστολακης ειπε κατι ενδιαφερον αλλα δεν ξερω ποσο ισχυει. Ο Ερντογαν μαζευει χρονια μεταναστες μουσουλμανους διευκολυνοντας τους να ερθουν Τουρκια, εχει μεταναστες παραπανω απο αυτο που θα ειχε απο τα γεγονοτα, μονος του τους συγκεντρωνει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
- Dwarven Blacksmith
Γιατί έχει τη λογική του που είναι πιο παλιά. Η λογική είναι γιατί να μπαίνουμε σε διλληματα στα δικά μας σύνορα ενώ μπορούμε να κάνουμε outsource τη δουλειά στη Γειτονιά, δωροδοκώντας διάφορους μυστηριους σε Λιβύη και Τουρκία για να μαζεύουν αυτοί τα χοντρά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:42Αυτό είναι πράγματι μια πιθανότητα. Τώρα βέβαια γιατί οι Ευρωπαίοι να κάνουν ό,τι τους πει η Ελλάδα σε αυτό ειδικά το θέμα, που είναι στην ουσία νταβατζιλίκι, περιμένει εξήγηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας.
Το θέμα είναι ότι τα client tribes είναι υπερβολικά αναξιόπιστα και πονηρά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα bribes είναι σχετικά μικροσκοπικά. Οπότε δεν έχει απορριφθεί ακόμα.

Δηλαδή λες ότι όχι μόνο δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά είναι η κλασική αυτοκρατορική του να ρίχνεις ένα ψίχουλο στους βαρβάρους κάθε φορά που χτυπάνε την πόρτα για να πάνε σπίτι του ήσυχα;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:55Γιατί έχει τη λογική του που είναι πιο παλιά. Η λογική είναι γιατί να μπαίνουμε σε διλληματα στα δικά μας σύνορα ενώ μπορούμε να κάνουμε outsource τη δουλειά στη Γειτονιά, δωροδοκώντας διάφορους μυστηριους σε Λιβύη και Τουρκία για να μαζεύουν αυτοί τα χοντρά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:42Αυτό είναι πράγματι μια πιθανότητα. Τώρα βέβαια γιατί οι Ευρωπαίοι να κάνουν ό,τι τους πει η Ελλάδα σε αυτό ειδικά το θέμα, που είναι στην ουσία νταβατζιλίκι, περιμένει εξήγηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας.
Το θέμα είναι ότι τα client tribes είναι υπερβολικά αναξιόπιστα και πονηρά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα bribes είναι σχετικά μικροσκοπικά. Οπότε δεν έχει απορριφθεί ακόμα.

- Μαυροβασίλης
είναι όμορφα διασταλτική ερμηνεία όμως, δεν τους πληρώνομε νταβατζηλίκι αλλά τους χαρτζιλικώνομε για τη βρωμοδουλειά, λίγο σαν την αμφίσημη οπτική σου τα μασάει ή την έχεις πουτανάκιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:55Γιατί έχει τη λογική του που είναι πιο παλιά. Η λογική είναι γιατί να μπαίνουμε σε διλληματα στα δικά μας σύνορα ενώ μπορούμε να κάνουμε outsource τη δουλειά στη Γειτονιά, δωροδοκώντας διάφορους μυστηριους σε Λιβύη και Τουρκία για να μαζεύουν αυτοί τα χοντρά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:42Αυτό είναι πράγματι μια πιθανότητα. Τώρα βέβαια γιατί οι Ευρωπαίοι να κάνουν ό,τι τους πει η Ελλάδα σε αυτό ειδικά το θέμα, που είναι στην ουσία νταβατζιλίκι, περιμένει εξήγηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 00:27Εγώ βέβαια είχα πει ότι δεν έχουμε ακούσει καν τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης ως προς το ζήτημα του αν πρέπει η Τουρκία να δωροδοκηθει ή όχι. Μπορεί να ηγηθηκαμε της προσπάθειας.
υγ: με πρόλαβε ο Νερο

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 μύρια αποζημίωση στη Hellenic train?
από Kauldron » 01 Μαρ 2024, 17:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
02 Μαρ 2024, 01:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση 31 μύρια επιχορήγηση του Μητσοτάκη στον άντρα της Φον Ντερ Λάιεν.
από Kauldron » 27 Ιαν 2024, 11:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
27 Ιαν 2024, 13:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-