Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 11:30
Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:28
Κάποιοι πάντως είναι προδότες και ανθέλληνες ως το μεδούλι.
Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.
Αλλά ως ανθέλληνα θα χαρακτήριζα κι εκείνον που θέλει να γυρίσει την Ελλάδα στο 1950, επιδιώκοντας εντάσεις και κλιμακώσεις που οδηγούν σταδιακά σε σύγκρουση.
-
sys3x
από sys3x » 06 Μαρ 2020, 11:31
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:13
sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:12
Πίθηκα, σκληρό εθνίκι.
Μεγάλε μπαντριώτη της Τούρκιε, γλείψε το ππρ του φασίστα Ερντογάναρου, του Σουλτάνου σου.
Όχι όχι έτσι, νγκυκλικά νγκυκλικά.
Και κατάπιε τα όλα, καθαρά πράματα ε.

Ουτε τον ληγοντα...
Σκληρό εθνίκι πίθηκα, ο Σουλτάνος δε συγχωρεί, ούτε σταγόνα μην αφήσεις.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 06 Μαρ 2020, 11:33
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:24
το να περνανε απο δω και να κανουν τις επιθεσεις τους αλλου στην ευρωπη ειναι οκ;

Εννοείται ότι είναι ΟΚ, αφού θέλουν να διαλυθεί η ΕΕ.
-
sys3x
από sys3x » 06 Μαρ 2020, 11:33
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:30
Αλλά ως ανθέλληνα θα χαρακτήριζα κι εκείνον που θέλει να γυρίσει την Ελλάδα στο 1950, επιδιώκοντας εντάσεις και κλιμακώσεις που οδηγούν σταδιακά σε σύγκρουση.
Τι προτείνεις σταβ μου καλέ μου φίλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 11:34
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:41
Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:30
Σταματηστε να ειστε φοβικοι (...)
Το πιο αστείο σχόλιο που έχω διαβάσει από οπαδούς του "θα μας φάνε ζωντανούς, θα μας βιάσουν, θα μας αλλάξουν τον πολιτισμό " κλπ.
Εξαρταται φιλε μου, εαν εισαι σοβαρο κρατος και κανεις αυτο που πρεπει οπως τωρα που φυλας τα συνορα σου, δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εαν τους εμπαζαν ολους μεσα οπως ο Συριζα και τριγυρνουσαν ελευθεροι αναμεσα μας ειναι λογικο να φοβασαι διοτι οι εγκληματιες αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν, ενω εγω εχω να χασω πολλα σε μια επιθεση που θα δεχτω. Δεν περιμενω να καταλαβεις, εισαι γνωστος εδω μεσα, οπως ολοι μας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 11:34
sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:33
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:30
Τι προτείνεις σταβ μου καλέ μου φίλε;
Να μην επιδιώκουν κλιμακώσεις.

-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 06 Μαρ 2020, 11:34
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:28
Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:23
Mescaline makes you believe you can fly.
Προσπάθησε να παραμείνεις στη συζήτηση.
Σου έβαλα παράθεση από το άρθρο που εσύ μου κατάθεσες που λέει ότι η κυβερνητική εκπροσώπηση της Τουρκίας αρνείται ότι εκβίασε την ΕΕ κι ότι τα λόγια του Ερντογάν παρερμηνεύτηκαν.
Αποφάσισε αν θέλεις να δέχομαι τα άρθρα που βάζεις ή όχι.
Εγώ απάντησα στον Τεν Τεν. Σ' εσένα απάντησε ο foscilis. Εγώ απλά υπέδειξα στον Τεν Τεν το ποστ του foscilis που σου απαντούσε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Ανδρέας
από Ανδρέας » 06 Μαρ 2020, 11:36
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:22
Δηλαδη εσεις τωρα πιστευετε οτι πολεματε την εξαπλωση την Οθωμανικης αυτοκρατοριας;

Όσο εσύ πιστεύεις πως βοηθάς στην επέκτασή της...

-
oldjedi
- Phorum.gr user: oldjedi
από oldjedi » 06 Μαρ 2020, 11:37

Οι απειλες Ερντογαν ...
Απειλές Ερντογάν για νέα μεταναστευτική κρίση αν δεν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στο Ιντλίμπ
efsyn.gr
12-19
Νέες απειλές για άνοιγμα των συνόρων και όξυνση της μεταναστευτικής κρίσης εκστόμισε χθες ο Ερντογάν, λέγοντας ότι είναι «αναπόφευκτο» να υπάρξουν συνθήκες παρόμοιες με εκείνες του 2015.
Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι 80.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από την επαρχία Ιντλίμπ λόγω των βομβαρδισμών του συριακού καθεστώτος και της Ρωσίας.
Η Τουρκία, πρόσθεσε, δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο ένα μεταναστευτικό κύμα από τη Συρία, σημειώνοντας ότι «κάνει ό,τι μπορεί» σε συνεργασία με τη Ρωσία ώστε να σταματήσουν οι επιχειρήσεις αυτές.
«Δεν θα φέρουμε μόνοι μας το βάρος 80.000 μεταναστών από το Ιντλίμπ της Συρίας που πορεύονται προς την Τουρκία», είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.
Είναι αναπόφευκτο για την Ευρώπη να βιώσει συνθήκες παρόμοιες με εκείνες της μεταναστευτικής κρίσης του 2015 αν δεν βοηθήσει να σταματήσει η βία στην περιοχή, συνέχισε και ανακοίνωσε την αποστολή τουρκικής αντιπροσωπείας στη Μόσχα.
Όπως έγινε γνωστό, στη ρωσική πρωτεύουσα μεταβαίνει τουρκική αντιπροσωπεία, υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ, για να συζητήσει την κρίση στη Συρία και τη Λιβύη.
«Το αποτέλεσμα (αυτών των συνομιλιών) θα καθορίσει τα επόμενα βήματά μας», πρόσθεσε χθες ο Ερντογάν και ανέφερε πως θα γίνουν δύο συναντήσεις.
Το Ιντλίμπ και ορισμένοι τομείς όμορων επαρχιών της Συρίας ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από τη τζιχαντιστική οργάνωση Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ (το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) και άλλες ισλαμιστικές και ανταρτικές μικρότερες ομάδες.
Ο αριθμός των ατόμων που εγκαταλείπουν την επαρχία Ιντλίμπ είναι ακόμα μεγαλύτερος απ' αυτόν που ανακοίνωσε χθες ο Ερντογάν, σύμφωνα με τουρκική ανθρωπιστική οργάνωση. «Την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τις νότιες περιοχές (του Ιντλίμπ) προς τον βορρά λόγω των κλιμακούμενων επιθέσεων έφθασε τις 120.000», δήλωσε ο Σελίμ Τοσούν, σύμβουλος μέσων ενημέρωσης του Ιδρύματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας (IHH) στη Συρία.
Παράλληλα, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι 40.000 πολίτες έχουν εκτοπιστεί από την Πέμπτη, όταν ξεκίνησε η τελευταία στρατιωτική επιχείρηση.
Στο τραπέζι των συζητήσεων στη Μόσχα αναμένεται να τεθεί και η συμφωνία περί στρατιωτικής υποστήριξης της Τουρκίας στη Λιβύη.
Υπαρχει ακομα αμφιβολια , για τους εκβιασμους Ερντογαν ;;
Για να δουμε ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
Nero
από Nero » 06 Μαρ 2020, 11:37
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:34
Οι μονοι υποστηρικτες το Ερτογαν ειναι οι ελ ακροδεξιοι που θελουνε κλειστα συνορα και κυνηγουνε τις ΜΚΟ. Ενισχυουνε το ιματζ του Ερντογαν ως προστατη των προσφυγων και ανθρωπιστη.
στα μάτια ποιανού ενισχύουν το ιματζ του Ερντογαν; Ποιος τον βλέπει ως "προστάτη των προσφύγων και ανθρωπιστή";

-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 11:38
Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:34
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:41
Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:30
Σταματηστε να ειστε φοβικοι (...)
Το πιο αστείο σχόλιο που έχω διαβάσει από οπαδούς του "θα μας φάνε ζωντανούς, θα μας βιάσουν, θα μας αλλάξουν τον πολιτισμό " κλπ.
Εξαρταται φιλε μου, εαν εισαι σοβαρο κρατος και κανεις αυτο που πρεπει οπως τωρα που φυλας τα συνορα σου, δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εαν τους εμπαζαν ολους μεσα οπως ο Συριζα και τριγυρνουσαν ελευθεροι αναμεσα μας ειναι λογικο να φοβασαι διοτι οι εγκληματιες αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν, ενω εγω εχω να χασω πολλα σε μια επιθεση που θα δεχτω. Δεν περιμενω να καταλαβεις, εισαι γνωστος εδω μεσα, οπως ολοι μας.
Γιατί μου αναφέρεις τον Σύριζα; Θεωρείς ότι άλλαξε κάτι δραματικό στις εισροές; Το 95% γίνονταν από τη θάλασσα ούτως ή άλλως.
Η τωρινή κυβέρνηση πουλά πατριωτικό παραμύθι την ίδια ώρα που σας αυξάνει το όριο συνταξιοδότησης. Βλέπεις δεν μπορούσε να περάσει το νομοσχέδιο πιο πριν, ούτε πιο μετά. Επάνω στην αναμπουμπούλα που η ίδια παρήγαγε με θεαματικό τρόπο, σου τη φέρνει. Κι εσύ απλά χαίρεσαι. Φτιάχνεσαι με εκείνο το ρίγος, όπως μικρό παιδάκι έλεγες το ποιηματάκι και σε χειροκροτούσαν.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 06 Μαρ 2020, 11:38
Ανδρέας έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:36
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:22
Δηλαδη εσεις τωρα πιστευετε οτι πολεματε την εξαπλωση την Οθωμανικης αυτοκρατοριας;

Όσο εσύ πιστεύεις πως βοηθάς στην επέκτασή της...

εγω καθολου δεν πιστευω αυτο που λες..Απλα λυπαμαι να σας βλεπω να σας δουλευει ο σουλτανος κι εσεις να μην παιρνετε χαμπαρι.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 06 Μαρ 2020, 11:39
Nero έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:37
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 10:34
Οι μονοι υποστηρικτες το Ερτογαν ειναι οι ελ ακροδεξιοι που θελουνε κλειστα συνορα και κυνηγουνε τις ΜΚΟ. Ενισχυουνε το ιματζ του Ερντογαν ως προστατη των προσφυγων και ανθρωπιστη.
στα μάτια ποιανού ενισχύουν το ιματζ του Ερντογαν; Ποιος τον βλέπει ως "προστάτη των προσφύγων και ανθρωπιστή";

Οι περισσοτεροι ξενοι και ο ΟΗΕ.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 06 Μαρ 2020, 11:39
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:19
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:04
Αυτοι ειναι οι λιγοι που συνελαβε το Ελ κρατος...Επισης στο Αφγανισταν υπαρχει πολεμος και αλλα οι προσφυγες ειναι πολυ πιθανα γνησιοι..Παμε παρακατω..
στο Αφγανιστάν υπάρχει νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση

Καλό.
Και η Σομαλία έχει. Να πας για διακοπές.
και τι είναι η Ελλάδα; Άγιος Παντελεήμονας, όποιος δεν γουστάρει τη κυβέρνησή του να έρχεται εδώ; κάθε χώρα έχει προβλήματα
αλίμονο αν δικαιούται ο καθένας να πηγαίνει όπου του γουστάρει με αυτό σαν πρόσχημα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.