Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Παιδια πρωτη φορα το λεω, αλλα πλεον ειμαι αισιοδοξος οτι θα ανοιξουμε ξανα τα ξερονησια.... Τα Ελληνικα Αλκατραζ θα γινουν πραγματικοτητα!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
Σε ιδιωτικό ήμουν, πάντα, δεν είχαμε τέτοια.Lord Snow έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:04Eιπε ο ανθρωπος που πηγαινε δημοτικο με παρανομους μεταναστες Αλβανους επειδη Σαμαρας....Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:03Και επειδή εσύ τα λες αυτά, σημαίνει ότι τα παίρνουμε και σοβαρά;
Άντε αγοράκι μου πες κάνα σύνθημα σε κάνα πατάρι ή καφέ και άσε τις αναλύσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είσαι μακριά Διάολε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν λέει κανείς ότι όποιος έχει αντίχειρα και πατήσει τη γραμμή των συνόρων θα πρέπει να εκτελείται σώνει και καλά.
Αυτό επίσης δε σημαίνει πως θα μένει και σώος απαραίτητα.
Είναι δικαίωμα και ευθύνη του κράτους να ζυγίζει τις καταστάσεις και να αποφασίζει κατά προτεραιότητα.
Αυτή τη στιγμή όσοι εισέρχονται φαίνεται πως μπορούν να συλλαμβάνονται χωρίς να απειλείται η ζωή τους.
Σταβ μου, πόσο χρονώ είσαι; είσαι πάνω από 20-23;
Αν θέλεις λες ε, καλά όχι ότι μου απάντησες έστω και μία ερώτηση αλλά θέλω να είμαι όσο ευγενικός μπορώ, χωριάτης γαρ.

.
.
Από την άλλη, πρέπει το μυαλό σου να δουλεύει με συριζοδημιουργιστικό τρόπο γιά να βλέπεις κάποια αναλογία μεταξύ των προσφύγων που ορμούν κατά πλήθη και με τσαμπουκά, με μία στρατιωτική περίπολο που έστω παραστράτησε, αλλά αν τους έλεγες "φύγετε" θα έφευγαν.foscilis έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:16Υποστηρίζω ότι η Τουρκία είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει χωρίς κανένας να μπορεί να της προσάψει κάτι. Ιδιαίτερα αν το συνοριακό περίπολο έλεγε στους Έλληνες στρατιωτικούς "σταματήστε εκεί που βρίσκεστε και γυρίστε πίσω αλλιώς πυροβολώ" και εκείνοι συνέχιζαν να προχωράνε.stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:17Υποστηρίζεις ότι έπρεπε να τους εκτελέσουν επί τόπου κι ότι αυτή είναι η τιμωρία που τους άξιζε για την παραβίαση των τουρκικών συνόρων σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο που επικαλείσαι ή όχι; Τότε υποστήριζες ότι κακώς δεν τους εκτελούν επί τόπου ή όχι;
Είναι απλή η ερώτηση.
Βασικά δεν είναι κάτι που υποστηρίζω. Είναι κάτι που ισχύει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και ο Σαμαράς σε ιδιωτικό ήτανε, άστο λόρδε, δε τους πιάνεις με τίποτα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:22Σε ιδιωτικό ήμουν, πάντα, δεν είχαμε τέτοια.Lord Snow έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:04Eιπε ο ανθρωπος που πηγαινε δημοτικο με παρανομους μεταναστες Αλβανους επειδη Σαμαρας....Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:03
Και επειδή εσύ τα λες αυτά, σημαίνει ότι τα παίρνουμε και σοβαρά;
Οττουλίνη, πως σου φαίνεται η Ευρώπη; να βάλω λίγο Γερμανία ακόμη για χορτάσατε;

.
.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Για το βίντεο με τα παιδάκια που κλαίνε:
https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/0 ... -ti-fotia/
Πιστεύω και εγώ αυτή την εκδοχή.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/03/0 ... -ti-fotia/
Πιστεύω και εγώ αυτή την εκδοχή.

Μια ερωτηση , που θα παρακαλουσα τους φιλους ΝΔκρατες να απαντησουν ...
Γιατι η Ελλαδα δεν εφαρμοζει αντιμετρα , στον υβριδικο πολεμο που της κανει η Τουρκια , κλεινοντας ΟΛΑ τα συνορα της με αυτην ;; Και στα νησια και στους Κηπους του Εβρου ;;

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
εμ που θα ησουνOtto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:22Σε ιδιωτικό ήμουν, πάντα, δεν είχαμε τέτοια.Lord Snow έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:04Eιπε ο ανθρωπος που πηγαινε δημοτικο με παρανομους μεταναστες Αλβανους επειδη Σαμαρας....Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 13:03
Και επειδή εσύ τα λες αυτά, σημαίνει ότι τα παίρνουμε και σοβαρά;
Λόρδε, πιάσε μιά ακόμη Γερμανία για τον φίλο μας στο 11, δε χόρτασε θέλει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο.
.
.
Κλειστά είναι παντού!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις