Σιγά τώρα η Τουρκία στηρίζεται σε καμία αγορά των Θρακιωτών;nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:07αλλο με συμφερει αλλο το καλο μου ...με συμφερει να ψωνισω απο τον ανταγωνιστη μου αλλα αυτο δεν ειναι για καλο μου... υπαρχει διαφοραPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:01Η Τουρκία είναι πολυ πιο φθηνή συνεπώς συμφέρει οικονομικά τους κατοίκους της περιοχής να προμηθεύονται διάφορα ειδη απο εκεί.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Philip Mortimer
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Μουσουλμανική μειονότητα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτο δεν λεμε τοσο καιρο...? ειδικα αυτο το α@@ ο Ουγγρος που ειναι Τουρκοφιλος εχει μεγαλο θρασοςPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:09Αυτό δείχνει ότι είναι πρακτικά αδύνατο και ενάντια στα συμφέροντα μας να αφήσουμε ανοιχτά τα σύνορα όπως ζητούν άτομα που κινούνται στον αριστερό χώρο και υιοθετούν ανορθολογικές απόψεις, διότι πολύ απλά όλες οι υπόλοιπες χώρες σφραγίζουν ερμητικά τα σύνορα τους (είναι και χερσαία κιολας), οπότε όσοι μετανάστες μπουν θα μείνουν εδώ.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 15:40https://www.echedoros-a.gr/2020/03/blog-post_6.htmlΟ Βούτσιτς διέταξε να κλείσουν τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία
Μάρτιος 6, 2020. 08:29
Βελιγράδι.
Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, έδωσε εντολή στις στρατιωτικές, αστυνομικές υπηρεσίες καθώς και στα τμήματα ασφάλειας να κλείσουν τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία εάν εισέλθουν σε αυτήν μετανάστες.
Σύμφωνα με τη σερβική Blic ο Βούτσιτς προέβη σε αυτήν την κίνηση ως προληπτικό μέτρο, λαμβάνοντας υπόψη την εθνική ασφάλεια.
Όπως τονίζεται, ο Βούτσιτς είναι πεπεισμένος ότι, εάν χρειασθεί, η Σερβία θα μπορέσει να προστατεύσει την επικράτειά της. Οι σερβικές υπηρεσίες λαμβάνουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες από την πίεση των μεταναστών στα ελληνικά σύνορα και θα λαμβάνουν αποφάσεις ανάλογα με την κατάσταση.
Επισημαίνει ότι παρόμοια εντολή έδωσε και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, εάν μπουν οι μετανάστες στη σερβική επικράτεια.
Η πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση είναι η σωστή έστω και αν χαρακτηρίζεται ως "ακροδεξιά".
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δείξε μου ένα βίντεο του Ερντογάν που έβαλα.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:05φιλοτουρκος εισαι σιγουρα ... Ερντογαν και ξερο ψωμι εισαι ... δεν υπαρχει βιντεο τουρκικο που να μην μας εβαλες εδω μεσαstavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:00Φυσικά και είμαι φιλέλληνας, φιλότουρκος, φιλογερμανός, φιλορώσος κι όλα τα φιλό-.
Δεν παίζω παιχνίδια εθνικιστάδων να προσπαθώ να διχάσω τους απλούς ανθρώπους.
Όπως σου έγραψα παραπάνω, εσείς που παριστάνετε τους συνοριοφύλακες από την άλλη μεριά της Ελλάδας απλά ζείτε μία εθνικιστική φαντασίωση.
Άλλοι μας έχουν πρήξει με τον Ερντογάν και δηλώνουν ότι ζηλεύουν την πολιτική του. Όχι εγώ.
Επομένως, καλή η προσπάθεια να τερατολογήσεις, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Μάθατε όλα τα καλόπαιδα να προσβάλετε ανθρώπους στο ίντερνετ. Μαγκιόρια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!georgebi έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:45https://politik.gr/kimeno-66-mko-prosta ... anthropia/ Κείμενο 66 ΜΚΟ: Προστατέψτε τη νομιμότητα και την ανθρωπιά .....
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το πέτυχες. 50% είχες να πέσεις μέσα και πάλι απ' έξω είσαι.
Κάθεσαι στον καναπέ σου παριστάνοντας τον συνοριοφύλακα, 1000 χλμ μακριά και νομίζεις ότι υπηρετείς τον ντόπιο πληθυσμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 06 Μαρ 2020, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Philip Mortimer
Ο ορμπαν υποστηρίζει για άγνωστους λόγους πάρα πολύ τον Ερντογάν, ενώ γενικά οι ακροδεξιοί στην Ευρώπη δ εβλεπουν με συμπάθεια τους Τούρκους.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:11αυτο δεν λεμε τοσο καιρο...? ειδικα αυτο το α@@ ο Ουγγρος που ειναι Τουρκοφιλος εχει μεγαλο θρασοςPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:09Αυτό δείχνει ότι είναι πρακτικά αδύνατο και ενάντια στα συμφέροντα μας να αφήσουμε ανοιχτά τα σύνορα όπως ζητούν άτομα που κινούνται στον αριστερό χώρο και υιοθετούν ανορθολογικές απόψεις, διότι πολύ απλά όλες οι υπόλοιπες χώρες σφραγίζουν ερμητικά τα σύνορα τους (είναι και χερσαία κιολας), οπότε όσοι μετανάστες μπουν θα μείνουν εδώ.
Η πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση είναι η σωστή έστω και αν χαρακτηρίζεται ως "ακροδεξιά".
τι παει να πει αυτο ...? εσυ τον εχθρο σου τον στηριζεις η οχι ...?Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:10Σιγά τώρα η Τουρκία στηρίζεται σε καμία αγορά των Θρακιωτών;nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:07αλλο με συμφερει αλλο το καλο μου ...με συμφερει να ψωνισω απο τον ανταγωνιστη μου αλλα αυτο δεν ειναι για καλο μου... υπαρχει διαφοραPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:01Η Τουρκία είναι πολυ πιο φθηνή συνεπώς συμφέρει οικονομικά τους κατοίκους της περιοχής να προμηθεύονται διάφορα ειδη απο εκεί.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 16:52Για το Νάνδρο ειδικά δε νομίζω ότι υπάρχουν στο φόρουμ πολλοί που να διαφωνούν με την περιγραφή.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 15:28Πώς κάνεις έτσι; Να σε εκπολιτίσουν θέλουν. Να γίνεις άνθρωπος που είσαι Ορκ τόσες χιλιετίες τώρα.
Εννοώ καί τη χρονολογική και τη μορφολογική.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ειλικρινά, ας μου απαντήσει κάποιος, γιατί κάποιοι (αριστερομαλάκες) δεν μπορούν να καταλάβουν πως είναι προτιμότερο η Νέα Ειδομένη να γίνει στην από κει μεριά των συνόρων και όχι στην από δω;
σιγα μην καττσω να ψαξω ... οι θεσεις σου ειναι αυτες του Ερντογαν ... ασε τα παραμυθιαstavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:12Δείξε μου ένα βίντεο του Ερντογάν που έβαλα.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:05φιλοτουρκος εισαι σιγουρα ... Ερντογαν και ξερο ψωμι εισαι ... δεν υπαρχει βιντεο τουρκικο που να μην μας εβαλες εδω μεσαstavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:00
Φυσικά και είμαι φιλέλληνας, φιλότουρκος, φιλογερμανός, φιλορώσος κι όλα τα φιλό-.
Δεν παίζω παιχνίδια εθνικιστάδων να προσπαθώ να διχάσω τους απλούς ανθρώπους.
Όπως σου έγραψα παραπάνω, εσείς που παριστάνετε τους συνοριοφύλακες από την άλλη μεριά της Ελλάδας απλά ζείτε μία εθνικιστική φαντασίωση.
Άλλοι μας έχουν πρήξει με τον Ερντογάν και δηλώνουν ότι ζηλεύουν την πολιτική του. Όχι εγώ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να κλείσετε Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι για ψώνια, μην ξεχάσετε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας σου σε όλα, καθώς φαίνεται.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:16σιγα μην καττσω να ψαξω ...stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:12Δείξε μου ένα βίντεο του Ερντογάν που έβαλα.
Πετάμε μία μ...κία στον αέρα κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
τι αγνωστους λογους ... πιστευει οτι Ουγγροι και Τουρκοι εχουνε κοινη ριζαPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:13Ο ορμπαν υποστηρίζει για άγνωστους λόγους πάρα πολύ τον Ερντογάν, ενώ γενικά οι ακροδεξιοί στην Ευρώπη δ εβλεπουν με συμπάθεια τους Τούρκους.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:11αυτο δεν λεμε τοσο καιρο...? ειδικα αυτο το α@@ ο Ουγγρος που ειναι Τουρκοφιλος εχει μεγαλο θρασοςPhilip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:09
Αυτό δείχνει ότι είναι πρακτικά αδύνατο και ενάντια στα συμφέροντα μας να αφήσουμε ανοιχτά τα σύνορα όπως ζητούν άτομα που κινούνται στον αριστερό χώρο και υιοθετούν ανορθολογικές απόψεις, διότι πολύ απλά όλες οι υπόλοιπες χώρες σφραγίζουν ερμητικά τα σύνορα τους (είναι και χερσαία κιολας), οπότε όσοι μετανάστες μπουν θα μείνουν εδώ.
- Philip Mortimer
Αυτό είναι εθνικορομαντική βλακείαnostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:13τι παει να πει αυτο ...? εσυ τον εχθρο σου τον στηριζεις η οχι ...?Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 17:10Σιγά τώρα η Τουρκία στηρίζεται σε καμία αγορά των Θρακιωτών;
Με ενδιαφέρει πρωτίστως το συμφερον μου, αν μπορώ να πάρω κάτι στο 1/4 της τιμής του εύκολα προφανώς και θα το κάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-