Δεμπαωπουθενα!
Εδώ θα κάτσω κ θα λέω ότι θέλω.
Δεμπαωπουθενα!
.Custom_F έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:23Ε η γκοργκοντζολα δε μυριζει τόσο. Η βρώμα είναι βρώμα, πως να σου αρέσει; ακόμη κ με κάτι απλυτο να μην έχεις συνδυάσει κάποια μυρωδιά, άμα δε σαρεσει, δε σαρεσει...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:19.
Στά τυριά αναπτύσονται μύκητες.....όπως καί στά πόδια....Τυχαίο ;;;
Μάλλον είναι τής ίδιας οικογένειας.....
Ζυμομύκητες ίσως.....
Η καλής ποιότητας ποδαριλάτη Γκοργκοτζόλα αποδεικνύει
οτι η ποδαρίλα μπορεί νά αρέσει .....
Αν δοκίμαζες δηλαδή .... πρίν πρωτομυρίσεις τήν ποδαρίλα.....
πιθανόν θά σού αρεσε.....
.
Λίγο που έψαξα, δεν είναι από τα πολύ βρωμερα αυτό που είχα δοκιμάσει. Twilster? Κάπως έτσι. Φαντάζομαι πως θαναι τα πιο βρωμερα... Απλησίαστα...
Κάτσε να μπει ο άλλος να αρχίσει να λέει πως το ροκφόρ είναι μπλε κασέρι, και θα δεις, θα κάνει και δήλωση ο Έρντογαν.
Γαλοτύρι δεν έχω φτιάξει. Αλλά μου αρέσει.
.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:45Η καλύτερη ever γραβιέρα που έχω φάει ήταν από παραγωγό στα Άγραφα.
Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα λέμε!
Για χρόνια παίρναμε από αυτόν τον ηλικιωμένο τσομπανο αλλά δυστυχώς πέθανε ο άνθρωπος.
Είσαι και πονηρούλης. Στο πίτσι-πίτσου το έχεις το μυαλό σου.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:41Πίκατσου;
Τι 'ναι αυτά;Gherschaagk έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:09Είσαι και πονηρούλης. Στο πίτσι-πίτσου το έχεις το μυαλό σου.
Όχι το άβαταρ.
Δεν είμαι Βλάχος, αλλά έχω συμπέθερους Βλάχους, και πρέπει να πω, ότι οι Βλάχοι είναι οι πρώτοι στο τυρί. Κάποτε οι γονείς μου αγόρασαν από έναν Γρεβενιώτη Βλάχο ένα κεφάλι τυρί, και μιλούσε για το τυρί του λες και μιλούσε για το παιδί του, αφού στο τέλος νόμιζα πως το κεφάλι που θα μας δώσει θα είναι ανθρώπινο.
ΟΙ μερακληδες όταν παραγγελνουμε ντενεκεδες λεμε να μας κάνουν και από έναν με σκορδο και έναν με καυτερά.