Καλως τον αλληλεγγυο του καναπε που δεν καταδεχεται ουτε ενα βραδυ στην Μορια να παει....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:55Μήπως θες να κάνουμε και καμια χουντιτσα;Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:53Βασικα θα πρεπει να πεσουν μπαν για την συστηματικη και μεθοδευμενη προπαγανδα κατα της Ελλαδος....Nandros έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:52
Η συστηματική προπαγάνδα σου κατά της χώρας και υπέρ των μουσλίμ, είναι συνεχής και συνεπής!
Αποδείξεις συστηματικής προπαγάνδας
.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
5-0 το σκορ με βαση την ερντογανικη προπαγανδα, πηξτε ανθελληνες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα είχατε μπαναριστεί όλοι που προσπαθείτε να δυναμιτίσετε το κλίμα με fake news και να προκαλέσετε τελικά θερμό επεισόδιο.Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:53Βασικα θα πρεπει να πεσουν μπαν για την συστηματικη και μεθοδευμενη προπαγανδα κατα της Ελλαδος....Nandros έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:52Η συστηματική προπαγάνδα σου κατά της χώρας και υπέρ των μουσλίμ, είναι συνεχής και συνεπής!Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:37
Οποιος στηριζει με συνεπεις τις θεσεις του ειναι προπαγανδιστης..Κι οποιος κανει κριτικη στα ελλημπανια ειναι φιλοτουρκος, ισλαμολαγνος και δεν ξερω τι αλλο..Αυτοι ειστε..Προπαγανδιστής του Ισλάμ έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:53Γι'αυτο σου λέω ότι δεν δικαιούστε τίποτε καλύτερο από το να γεμίσει η χώρα μαύρους από την Αφρική και μεσανατολίτες. Αυτή η φάρα μόνο έτσι στρώνει.
Να χαν οι καρδιες ανταρες.... Ασχετο αλλα ηθελα το πω....Antares έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:00Τι μπαν, να μας πει κάποιος ποιος τους έδωσε διαβατήριο και ελληνικά ονόματα. Τόσα χρόνια δεν δίναμε σημασία, τι είναι τούτα, με θέσεις που δεν δικαιολογούνται από πουθενά, γράφουν και λένε αρλούμπες τις οποίες δεν θα ανεχόταν κανείς σε πολιτισμένη χώρα, η χώρα χρεωκόπησε, μας γέμισαν Αλβανούς και μουσουλμάνους ενώ δεν είχαμε για μας, υποβαθμίσουν κάθε μέρα την ποιότητα ζωής μας για να μην πω τίποτα χειρότερο που ισχύει και συμπεριφέρονται σαν αφεντικά σε ξένη χώρα.
- Highlander
Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:07Καλως τον αλληλεγγυο του καναπε που δεν καταδεχεται ουτε ενα βραδυ στην Μορια να παει....

Το χετε τερματίσει, έτσι;
5-0.... Η Μεζουρα μιλησε, δεν το λεω εγω, το λεει ο Φασιστας σου....stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:08Θα είχατε μπαναριστεί όλοι που προσπαθείτε να δυναμιτίσετε το κλίμα με fake news και να προκαλέσετε τελικά θερμό επεισόδιο.Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:53Βασικα θα πρεπει να πεσουν μπαν για την συστηματικη και μεθοδευμενη προπαγανδα κατα της Ελλαδος....Nandros έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:52
Η συστηματική προπαγάνδα σου κατά της χώρας και υπέρ των μουσλίμ, είναι συνεχής και συνεπής!
- Highlander
Να μην λαμβάνει ακραία μέτρα η κυβέρνηση σε βάρος ταλαιπωρημένων ανθρώπων για να μη δυναμιτιζεται το κλίμα!stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:08Θα είχατε μπαναριστεί όλοι που προσπαθείτε να δυναμιτίσετε το κλίμα με fake news και να προκαλέσετε τελικά θερμό επεισόδιο.Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:53Βασικα θα πρεπει να πεσουν μπαν για την συστηματικη και μεθοδευμενη προπαγανδα κατα της Ελλαδος....Nandros έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:52
-
Ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις είναι.nostromos έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 18:13για ποιο λογο δηλ. δινονται στην Ελλαδα ...? για να κρατησει κανα εκ. μουσουλμανους ...? οχι βεβαια ... δινονται για τη διατροφη και την περιθαλψη αυτων ...τωρα αν η ΕΕ και οι λοιποι απατεωνες θελουνε τα κονδυλια να τα διαχειριζονται ΜΚΟ και πολιτικοι ας βρουνε την ακρη με τις κλεψιες ... δικοι τους ειναι ... εμεις γιατι να αισθανομαστε ασχημα για αυτο ...?
Εγώ δεν είπα να αισθάνεσαι κάτι ή να μην αισθάνεσαι.
Εγώ θέλω να πω, πολύ απλά, ότι και χρηματοδότηση έχει η χώρα και μετακίνηση τεράστιων αριθμών προσφύγων και μεταναστών έγινε προς την Ευρώπη.Η βοήθεια που προσέφερε η ΕΕ και διάφορες χώρες μεμονωμένα στην Ελλάδα όσο καιρό υπάρχει το φαινόμενο των προσφυγικών ροών από την Τουρκία είναι τεράστια.
Οτιδήποτε αντίθετο βγαίνει και λέει πολιτικός, δημοσιογράφος ή τυχάρπαστος νεοελλ εξυπνάκιας δεν ισχύει και ανήκει στη σφαίρα της προπαγάνδας ή της ασχετοσύνης.
Δεν αντεχεστε αλλιως....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:11
Το χετε τερματίσει, έτσι;
- Highlander
Χουντοναζι είναιNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:04Μπατριωτες ζητουνε μπαναρισματα οσων τους χαλανε τη σουπα...Ε τι μπατριωτες θα ητανε αλλωστε αν δεν ζητουσανε φιμωμα οσων αεχουνε αντιθετες αποψεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 06 Μαρ 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι τέτοια ρε!Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:14Χουντοναζι είναιNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:04Μπατριωτες ζητουνε μπαναρισματα οσων τους χαλανε τη σουπα...Ε τι μπατριωτες θα ητανε αλλωστε αν δεν ζητουσανε φιμωμα οσων αεχουνε αντιθετες αποψεις;
Τι μπαναρίσματα και μαλακίες;
Και μετά τι θα λέμε;
Πόσο όμορφη είσαι Γαλή και πόσο πατριώτης είσαι "τάδε";

οϊ δα
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Οχι φιλε, εμενα ο πατερας μου κυνηγηθηκε απο την Χουντα και ο παππους μου ηταν φυλακισμενος απο τους Γερμανους, απο τις φαλλαγγες βγηκε στα 40κατι του με μπαστουνι. αλλου αυτα....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:14Χουντοναζι είναιNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:04Μπατριωτες ζητουνε μπαναρισματα οσων τους χαλανε τη σουπα...Ε τι μπατριωτες θα ητανε αλλωστε αν δεν ζητουσανε φιμωμα οσων αεχουνε αντιθετες αποψεις;
- Highlander
Και τι σχέση έχει αυτο;Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:17Οχι φιλε, εμενα ο πατερας μου κυνηγηθηκε απο την Χουντα και ο παππους μου ηταν φυλακισμενος απο τους Γερμανους, απο τις φαλλαγγες βγηκε στα 40κατι του με μπαστουνι. αλλου αυτα....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:14Χουντοναζι είναιNorthern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:04Μπατριωτες ζητουνε μπαναρισματα οσων τους χαλανε τη σουπα...Ε τι μπατριωτες θα ητανε αλλωστε αν δεν ζητουσανε φιμωμα οσων αεχουνε αντιθετες αποψεις;
Δε σας κρίνω με βάση τι έκαναν οι πρόγονοι σας αλλά με βάση τις απόψεις που εκφράζετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-