Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Highlander
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Εγώ καναπεδατος ειμαι σε σχέση με άλλους αλλά ούτε μισάνθρωπος είμαι, ούτε γράφω από τον καναπέ μου πνιξτε τους και πυροβοληστε τους για κάτι ταλαίπωρους, αντιθέτως τους έχω προσφέρει πολλές φορές βοήθειαNostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:45Ναι καναπεδατε, οτι πεις....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:40Έχμ, εσύ ξέρεις για την γκεμπελικη προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος που επιχειρούσε την παραποίηση της πραγματικότητας;
Εγώ είμαι με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
διαβάστε το παραπάνω θρεντ, περιγράφει ορισμένες πρακτικές του κράτους-νταβατζή και πως ενοχρηστρώνει το ίδιο τα κυκλώματα της παράνομης μετανάστευσης, για να αντλήσει πολιτικά οφέλη.
Δύσκολο να αναφέρεις την προπαγάνδα των κομμουνιστικών καθεστώτων σαν παράδειγμα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:40Έχμ, εσύ ξέρεις για την γκεμπελικη προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος που επιχειρούσε την παραποίηση της πραγματικότητας;

Ανθρωπιστή, τι σου αρέσει καλύτερα καθεστώς Μαδούρο η Βόρειος Κορέας;
- Highlander
Η βόρεια Κορέα είναι ιδιότυπο φασιστικό καθεστώς, μαδουρο στηρίζω κριτικά έναντι του επίδοξου πραξικοπηματια.Μηχανικός έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:52Δύσκολο να αναφέρεις την προπαγάνδα των κομμουνιστικών καθεστώτων σαν παράδειγμα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:40Έχμ, εσύ ξέρεις για την γκεμπελικη προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος που επιχειρούσε την παραποίηση της πραγματικότητας;
Ανθρωπιστή, τι σου αρέσει καλύτερα καθεστώς Μαδούρο η Βόρειος Κορέας;
-
Most powerful man in Europe ο Ερντογάν;;;
Τι άλλο θα διαβάσουμε αναρωτιέμαι...

όχι ακροδεξιός απλά ΈλληναςHighlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:44Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Highlander
Όλοι οι Έλληνες ακροδεξιοί Έλληνες δηλώνουν, όχι ακροδεξιοί.Lord Brum έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:58όχι ακροδεξιός απλά ΈλληναςHighlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:44Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Όπως συμβαίνει και παντού.
Εσυ και οι υπολοιποι ειστε βλακες με πατεντα, οταν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι ο Ερντογαν προσπαθει να μεταφερει την εμπειρια που απεκτησε στην Συρια στον Εβρο, ανθρωπιστικη κριση με την δημιουργια ζωνων οπου θα επιβληθει κοινη δραση με προσχημα την δηθεν προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων. Τα ιδια εκανε στην Συρια με πολεμο, εδω προσπαθησε με ορδες κατσαπλιαδων αλλα δεν του βγηκε. Το ιδιο θα προσπαθησει να κανει και στα νησια. Γιαυτο καναπεδατε φιλε μου, επειδη ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετοι ως προς τον τροπο σκεψη και την ιδεολογια φυσικα, συνεχισε να στηριζεις τον φασιστα σου και με το καλο να σε δουμε στην Μορια.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:48Εγώ καναπεδατος ειμαι σε σχέση με άλλους αλλά ούτε μισάνθρωπος είμαι, ούτε γράφω από τον καναπέ μου πνιξτε τους και πυροβοληστε τους για κάτι ταλαίπωρους, αντιθέτως τους έχω προσφέρει πολλές φορές βοήθειαNostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:45Ναι καναπεδατε, οτι πεις....Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:40
Έχμ, εσύ ξέρεις για την γκεμπελικη προπαγάνδα του ναζιστικού καθεστώτος που επιχειρούσε την παραποίηση της πραγματικότητας;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Highlander
Δεν στηρίζω κανέναν φασίστα, εσύ επιχειρείς παραποίηση της πραγματικότητας και των εννοιών όπως πάντα επιχειρούν οι ακροδεξιοί.Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:02Εσυ και οι υπολοιποι ειστε βλακες με πατεντα, οταν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι ο Ερντογαν προσπαθει να μεταφερει την εμπειρια που απεκτησε στην Συρια στον Εβρο, ανθρωπιστικη κριση με την δημιουργια ζωνων οπου θα επιβληθει κοινη δραση με προσχημα την δηθεν προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων. Τα ιδια εκανε στην Συρια με πολεμο, εδω προσπαθησε με ορδες κατσαπλιαδων αλλα δεν του βγηκε. Το ιδιο θα προσπαθησει να κανει και στα νησια. Γιαυτο καναπεδατε φιλε μου, επειδη ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετοι ως προς τον τροπο σκεψη και την ιδεολογια φυσικα, συνεχισε να στηριζεις τον φασιστα σου και με το καλο να σε δουμε στην Μορια.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:48Εγώ καναπεδατος ειμαι σε σχέση με άλλους αλλά ούτε μισάνθρωπος είμαι, ούτε γράφω από τον καναπέ μου πνιξτε τους και πυροβοληστε τους για κάτι ταλαίπωρους, αντιθέτως τους έχω προσφέρει πολλές φορές βοήθεια
Εγώ στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και φυσικά δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλα καρτ.
Εγώ πιστεύω ότι γίνεται εισβολή με όπλο τους μετανάστες. Δεν πιστεύω ότι πλειονότητα των μεταναστών ξέρουν τι κάνουν, απλά ακολουθούν την παραπληροφόρηση των Τούρκων. Όπως πιστεύω ότι στην δύναμη κρούσης δεν είναι μετανάστες αλλά στελέχη των ΤΔ και τζιχαντια.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:44Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Το ειμαι;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σ' αυτήν τη φάση, σαφώς και είναι.aspergillus έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:57Most powerful man in Europe ο Ερντογάν;;;

https://www.ethnos.gr/kosmos/92484_ernt ... natheorisi
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εσύ ανήκεις στην κατηγορία των κυρ παντεληδωντεν τεν έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:05Εγώ πιστεύω ότι γίνεται εισβολή με όπλο τους μετανάστες. Δεν πιστεύω ότι πλειονότητα των μεταναστών ξέρουν τι κάνουν, απλά ακολουθούν την παραπληροφόρηση των Τούρκων. Όπως πιστεύω ότι στην δύναμη κρούσης δεν είναι μετανάστες αλλά στελέχη των ΤΔ και τζιχαντια.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:44Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Το ειμαι;

- Highlander
"Εισβολή με όπλο μετανάστες", υπάρχει μόνο στη φαντασία σας και είναι ακροδεξιές θεωρίες που πουλούν πολλές δεκαετίες τώρα σε Ευρώπη και ΗΠΑ μαζί με την αντικατάσταση πληθυσμών, απλά τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει επιπλέον δημοτικότητα λόγω των μεταναστευτικών ρευμάτων.τεν τεν έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:05Εγώ πιστεύω ότι γίνεται εισβολή με όπλο τους μετανάστες. Δεν πιστεύω ότι πλειονότητα των μεταναστών ξέρουν τι κάνουν, απλά ακολουθούν την παραπληροφόρηση των Τούρκων. Όπως πιστεύω ότι στην δύναμη κρούσης δεν είναι μετανάστες αλλά στελέχη των ΤΔ και τζιχαντια.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:44Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Το ειμαι;
Υπάρχουν όμως εθνικά σύνορα αλα καρτ.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 20:05
Εγώ στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και φυσικά δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλα καρτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14