Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 06 Μαρ 2020, 20:12

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:09
τεν τεν έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:05
Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 19:44

Όποιος λέει τους μετανάστες εισβολείς και βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ακροδεξιός
Εγώ πιστεύω ότι γίνεται εισβολή με όπλο τους μετανάστες. Δεν πιστεύω ότι πλειονότητα των μεταναστών ξέρουν τι κάνουν, απλά ακολουθούν την παραπληροφόρηση των Τούρκων. Όπως πιστεύω ότι στην δύναμη κρούσης δεν είναι μετανάστες αλλά στελέχη των ΤΔ και τζιχαντια.

Το ειμαι;
"Εισβολή με όπλο μετανάστες", υπάρχει μόνο στη φαντασία σας και είναι ακροδεξιές θεωρίες που πουλούν πολλές δεκαετίες τώρα σε Ευρώπη και ΗΠΑ μαζί με την αντικατάσταση πληθυσμών, απλά τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει επιπλέον δημοτικότητα λόγω των μεταναστευτικών ρευμάτων.
Δηλαδή για να δεχτείς ότι υπάρχει εισβολή τι θέλεις να δεις;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 20:14

τεν τεν έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:12
Highlander έγραψε:
τεν τεν έγραψε:

Εγώ πιστεύω ότι γίνεται εισβολή με όπλο τους μετανάστες. Δεν πιστεύω ότι πλειονότητα των μεταναστών ξέρουν τι κάνουν, απλά ακολουθούν την παραπληροφόρηση των Τούρκων. Όπως πιστεύω ότι στην δύναμη κρούσης δεν είναι μετανάστες αλλά στελέχη των ΤΔ και τζιχαντια.

Το ειμαι;
"Εισβολή με όπλο μετανάστες", υπάρχει μόνο στη φαντασία σας και είναι ακροδεξιές θεωρίες που πουλούν πολλές δεκαετίες τώρα σε Ευρώπη και ΗΠΑ μαζί με την αντικατάσταση πληθυσμών, απλά τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει επιπλέον δημοτικότητα λόγω των μεταναστευτικών ρευμάτων.
Πραγματική πολεμική επιχείρηση, χτύπα ξύλο, όχι κάτι άοπλους μετανάστες.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 20:15

Highlander έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:02
Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 19:48

Εγώ καναπεδατος ειμαι σε σχέση με άλλους αλλά ούτε μισάνθρωπος είμαι, ούτε γράφω από τον καναπέ μου πνιξτε τους και πυροβοληστε τους για κάτι ταλαίπωρους, αντιθέτως τους έχω προσφέρει πολλές φορές βοήθεια
Εσυ και οι υπολοιποι ειστε βλακες με πατεντα, οταν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι ο Ερντογαν προσπαθει να μεταφερει την εμπειρια που απεκτησε στην Συρια στον Εβρο, ανθρωπιστικη κριση με την δημιουργια ζωνων οπου θα επιβληθει κοινη δραση με προσχημα την δηθεν προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων. Τα ιδια εκανε στην Συρια με πολεμο, εδω προσπαθησε με ορδες κατσαπλιαδων αλλα δεν του βγηκε. Το ιδιο θα προσπαθησει να κανει και στα νησια. Γιαυτο καναπεδατε φιλε μου, επειδη ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετοι ως προς τον τροπο σκεψη και την ιδεολογια φυσικα, συνεχισε να στηριζεις τον φασιστα σου και με το καλο να σε δουμε στην Μορια.
Δεν στηρίζω κανέναν φασίστα, εσύ επιχειρείς παραποίηση της πραγματικότητας και των εννοιών όπως πάντα επιχειρούν οι ακροδεξιοί.

Εγώ στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και φυσικά δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλα καρτ.
Ανοιξε τα ματια σου και δες τι γινεται, στηριζεις εναν φασιστα που προσπαθει να δημιουργησει ζωνες συνδιαχειρισης προβαλλοντας ως οπλο τους δηθεν μεταναστες. Εαν η ΕΕ δεν μεταπειστει σε αλλαγη πολιτικης του προσφυγικου, ή θα αναγκαστουμε να γινουμε Ισραηλ και θα σταματησουμε τις ειρηνικες απωθησεις, ή παμε σε ντε φακτο συνδιαχειριση περιοχων. Φυσικα και υπαρχουν ανθρωπινα δικαιωματα αλα καρτ, εαν διπλα σου πνιγεται η μανα σου και ενας ξενος την μανα σου θα σωσεις. κοψε τις πιπες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 06 Μαρ 2020, 20:16

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:14
τεν τεν έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:12
Highlander έγραψε:

Πραγματική πολεμική επιχείρηση, χτύπα ξύλο, όχι κάτι άοπλους μετανάστες.
Απλά θα σε ενημερώσω ότι έχουμε πολεμική επιχείρηση. Εσυ δεν θα το δεχτείς κτλ.
Δεν έχω χρόνο για συζήτηση, αν μπορεί κάποιος άλλος να σε ενημερώσει.

Καλο βράδυ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 20:17

foscilis έγραψε:
06 Μαρ 2020, 17:25
Οφείλω να διαχωρίσω τη θεση μου από τις χυδαίες επιθέσεις στον φίλο σταβμαρ. Θα πρέπει ρε κόπανοι να καταλάβετε επιτέλους ότι είναι εφικτό κάποιος να έχει αντίθετη γνώμη με εσάς σε κάτι χωρίς να είναι πράκτορας.
:+1:
Δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να μην πω αλλά, αλλά δε θα πω.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας » 06 Μαρ 2020, 20:18

τεν τεν έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:16

Δεν έχω χρόνο για συζήτηση,
Γαμάτε τους!

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 20:20

Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:15
Highlander έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:02

Εσυ και οι υπολοιποι ειστε βλακες με πατεντα, οταν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι ο Ερντογαν προσπαθει να μεταφερει την εμπειρια που απεκτησε στην Συρια στον Εβρο, ανθρωπιστικη κριση με την δημιουργια ζωνων οπου θα επιβληθει κοινη δραση με προσχημα την δηθεν προστασια των ανθρωπινων δικαιωματων. Τα ιδια εκανε στην Συρια με πολεμο, εδω προσπαθησε με ορδες κατσαπλιαδων αλλα δεν του βγηκε. Το ιδιο θα προσπαθησει να κανει και στα νησια. Γιαυτο καναπεδατε φιλε μου, επειδη ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετοι ως προς τον τροπο σκεψη και την ιδεολογια φυσικα, συνεχισε να στηριζεις τον φασιστα σου και με το καλο να σε δουμε στην Μορια.
Δεν στηρίζω κανέναν φασίστα, εσύ επιχειρείς παραποίηση της πραγματικότητας και των εννοιών όπως πάντα επιχειρούν οι ακροδεξιοί.

Εγώ στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και φυσικά δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλα καρτ.
Ανοιξε τα ματια σου και δες τι γινεται, στηριζεις εναν φασιστα που προσπαθει να δημιουργησει ζωνες συνδιαχειρισης προβαλλοντας ως οπλο τους δηθεν μεταναστες. Εαν η ΕΕ δεν μεταπειστει σε αλλαγη πολιτικης του προσφυγικου, ή θα αναγκαστουμε να γινουμε Ισραηλ και θα σταματησουμε τις ειρηνικες απωθησεις, ή παμε σε ντε φακτο συνδιαχειριση περιοχων. Φυσικα και υπαρχουν ανθρωπινα δικαιωματα αλα καρτ, εαν διπλα σου πνιγεται η μανα σου και ενας ξενος την μανα σου θα σωσεις. κοψε τις πιπες....
Δε στηρίζω κανέναν φασίστα, στηρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το ότι θα δημιουργηθούν ζώνες συνδιαχείρισης το έβγαλες από το κεφάλι σου.

Από που κι ως πού είναι "δήθεν" μετανάστες;

Το Ισραήλ παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όχι, δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα αλα καρτ.

Η μάνα μου, εγώ και όλη η οικογένεια μου είμαστε ασφαλείς και καλοταισμενοι, οι μετανάστες σκυλοπνίγονται στη μεσόγειο και το αιγαίο και ζουν σε δύσκολες συνθήκες στον έβρο.

Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow » 06 Μαρ 2020, 20:23

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:04
Lord Snow έγραψε:
06 Μαρ 2020, 13:04
Otto Weininger έγραψε:
06 Μαρ 2020, 13:03

Και επειδή εσύ τα λες αυτά, σημαίνει ότι τα παίρνουμε και σοβαρά;

Άντε αγοράκι μου πες κάνα σύνθημα σε κάνα πατάρι ή καφέ και άσε τις αναλύσεις.
Eιπε ο ανθρωπος που πηγαινε δημοτικο με παρανομους μεταναστες Αλβανους επειδη Σαμαρας....
βέβαια οι Αλβανοί που ήρθαν το 90 ήρθαν συνειδητά για να δουλέψουν, όχι για να ζουν με επιδόματα και με νοικιασμένα από μκο σπίτια.
Πρωτα πρωτα δεν υπηρχε τετοιου ειδους πλαισιο οταν ηρθαν. Πηραν οτι ελαφρυνσεις προβλεπονται για τους πολιτες χαμηλων εισοδηματων. Πχ τα επιδοματα θερμανσης, ενοικιου (που δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητα ποσα) κτλ. Αντικειμενικα ειναι ισως η πιο δυσκολη ομαδα μεταναστων λογω πληθους αλλα και κουλτουρας και κυριολεκτικα αλλαξαν τον εγκληματικο χαρτη στην Ελλαδα. Φυσικα οι υποκριτες κανουν τα στραβα ματια γιατι οι Αλβανοι δεν ξεχωριζουν οπως οι μαυροι και οι ανατολιτες λογω εμφανισης και τις ''καλες ημερες'' και ο τελευταιος μαλακας ψιλικατζης ειχε ενα Αλβανο pet/δουλο. Ακομα και οι ανθρωποι που εργαστηκαν το εκαναν εις βαρος των Ελληνων εργατων και αποτελεσαν τον πρωτο κρικο σε μια αλυσιδα σπασιματος μεροκαματων. Οι μεχρι τοτε Ελληνες χειρωνακτες και εργατες βρεθηκαν χωρις δουλεια και λοιδορουμενοι κι απο πανω οτι δηθεν ειναι τεμπεληδες οταν προσπαθησαν να βρουν αλλη επαγγελματικη διεξοδο απο το να πανε και να βγαλουν την μεση τους με μεροκαματο λαθρομεταναστη αλλα φορολογικες υποχρεωσεις Ελληνα πολιτη.
Η ελληνικη κοινωνια επιβαρυνθηκε λογω ανετοιμοτητας (οπως παντα) αλλα επισης γιατι τα τρωκτικα που παντα εκαναν τους μπατριωτες ενδιαφερονταν πρωτα και κυρια για την φθηνη εργασια. Τωρα το ασφαλιστικο, η καθημερινη εγκληματικοτητα εκτοξευτηκε και αλλαξε η φυση της, το απροετοιμαστο εκπαιδευτικο συστημα που ειδικα στην αρχη βρεθηκε να εχει 13χρονους σε ταξεις με πιτσιρικακια 8χρονα και να πρεπει οι δασκαλοι να κανουν τον μπατσο του θηριοτροφειου, στο καυλι τους. Ζητω η μασα. 100% υποκρισια και διπλα στανταρντς.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 20:28

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 20:29

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Μαρ 2020, 20:29

Lord Brum έγραψε:
06 Μαρ 2020, 19:41
Αίγαγρος έγραψε:
06 Μαρ 2020, 19:40
Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 18:43

Ελληνικο σκαφος λεγοντας εννοουμε του Λιμενικου;
Ναι, λιμενικό φαίνεται πως είναι. Βέβαια ατάραχοι, ακολούθησαν σταθερή πορεία ενώ οι άλλοι πίσω έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς.
αν έκοβε απότομα ο δικός μας θα του ξύριζε ωραία η μηχανή μας τους τουρκαλάδες.
θα παθαινε το δικο μας σκαφος 10λασια ζημια, και σχεδον σιγουρα θα εμενε απο μηχανη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 20:29

Με λίγα λόγια οι μετανάστες έχουν γίνει έρμαιο των ακροδεξιών Ελλάδας και Τουρκίας.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 06 Μαρ 2020, 20:30

Αποδεδειγμένα Δεδομένα είτε από τον ΟΗΕ , είτε απο την Ε.Ε είτε απο την Οργάνωση Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες.
Ο Ερντογάν έχει 3 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία με τα 2 εκατομμύρια να είναι 6 χρόνια εκεί.
Ο Ερντογάν ενέταξε τα παιδιά αυτών των προσφύγων στο Τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Ο Ερντογάν άλλαξε τα βιβλία πρίν 5 χρόνια.
Καθαίρεσε και συνέλαβε δασκάλους καθηγητές που είχαν αντίρηση.
Μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα περνάει προπαγάνδα με την Ελλάδα να είναι η κακιά αλλόθρησκη που σκοτώνει μουσουλμάνους και η Οθωμανική αυτοκρατορία είναι η λύση.
Ο Ερντογαν έφτιαξε στρατό με Σύριου 20 χρονους και τους έστειλε στην Συρία άρα αυτοί ήτανε παιδάκια που τελείωσαν το εκπαιδευτικό σύστημα του Ερντογάν.
Ο Ερντογάν εισέβαλε στην Συρία.
Συνεργάζεται με τους Ισλαμιστές.
Ξαφνικά άρχισε να στέλνει χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα που ήθελαν να περάσουν τα Ελληνικά σύνορα με το ζόρι πετώντας πέτρες , ξύλα , συνεργαζόντουσαν με τους Τούρκους αστυνομικούς που πετούσαν δακρυγόνα ,προσπαθούσαν να καταστρέψουν τον φράκτη .
Ξεκίνησε και μια προπαγάνδα ότι είμαστε εθνικιστές και σκοτώνουμε πρόσφυγες.
Ανάμεσα στην Ελληνική κοινωνία υπάρχουν μπλεγμένοι συνάνθρωποι μου που πιστεύουν ότι έπρεπε να ανοίξουμε τα σύνορα.
Ελπίζω όλα τα πιο πάνω να τους ξεκαθαρίσουν λίγο το μυαλό.
Τροφή για σκέψη.

Υ.Γ θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά βαριέμαι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 20:34

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:20
Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:15
Highlander έγραψε:

οι μετανάστες σκυλοπνίγονται στη μεσόγειο και το αιγαίο και ζουν σε δύσκολες συνθήκες στον έβρο.
Με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά;
Απάντησε μου σοβαρά αν θέλεις.
Οι Έλληνες, που τόσο εύκολα λες φασίστες (δε θα σε χαρακτηρίσω, όχι τώρα ζαίε, θέλω να μιλήσουμε έστω και λίγο) έχουν κάνει της πουτάνας τις διασώσεις στο Αιγαίο και από την εικόνα που έχω σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες υποδοχής έχουν βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους όσο κανένας άλλος λαός, ναι αυτός ο λαός τους οποίους αποκαλείς φασίστες και δεν μιλάω για τις μκο και όλους αυτούς που πληρώνονται αδρά κιόλας για να βοηθάνε, μήπως τελικά η λέξη φασίστας για εσένα είναι κάτι το θετικό; το λέω γιατί δεν βγαίνει κανένα λογικό συμπέρασμα με αυτά που λες, btw και γω είμαι πολύ υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά..

Ρεαλιστής νομίζω λέγεται αυτό και το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
για πες ρε μλκ γιατί οκ όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία κτλ αλλά η φάση πάει μία δύο πέντε δέκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 20:36

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών