Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 06 Μαρ 2020, 21:22

Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:59
Καταδικάζω τις προσωπικές επιθέσεις στο Highlander. Δικαίωμα του να έχει όποιες προτεραιότητες θέλει και να θεωρεί ακροδεξιό όποιον θέλει (εμού ινκλούντιντ)
Είμαστε όλοι ακροδεξιοί :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 06 Μαρ 2020, 21:23

Nostalgia έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:20
Εικόνα

Πηξτε ελευθερα....
:smt005::smt005:

Να βγάλουμε στο Αιγαίο και την τριήρη που έχουμε στο Φάληρο.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Μαρ 2020, 21:23

Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:20

Η μάνα μου, εγώ και όλη η οικογένεια μου είμαστε ασφαλείς και καλοταισμενοι, οι μετανάστες σκυλοπνίγονται στη μεσόγειο και το αιγαίο και ζουν σε δύσκολες συνθήκες στον έβρο.
Αυτοί που διαβιούν σε επιδοτούμενα διαμερίσματα (υπάρχει πλήθος τέτοιων περιπτώσεων), ασφαλείς και καλοταϊσμένοι είναι. Ζωάρα κάνουν κυριολεκτικά.

Και επίσης, κανείς πλέον δεν καλεί να έλθουν στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Μαρ 2020, 21:24

enterprise-psi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:22
Καταδικάζω τις προσωπικές επιθέσεις στο Highlander. Δικαίωμα του να έχει όποιες προτεραιότητες θέλει και να θεωρεί ακροδεξιό όποιον θέλει (εμού ινκλούντιντ)
Είμαστε όλοι ακροδεξιοί :lol:
Μπορεί να είμαστε, η ιστορία θα κρίνει, καλό είναι να μην πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 06 Μαρ 2020, 21:26

Nostalgia έγραψε:
Εικόνα

Πηξτε ελευθερα....
Να πάνε οι παπάδες στα σύνορα να κάνουν convert όλους τους λαθρο , και να στραφούν εναντίον των Τούρκων , λίγο μυαλό ρε
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 21:28

Μέσα, με χίλια, μαζί σου νάνε, αλλά δεν με φτάνει αυτό εμένα, θέλω να καταλάβω γιατί, τι φταίει, εσένα οκ, ας σε πει και χρυσαυγίτη, στα ππρ μου, αλλά όλους;
Υπάρχει προμπλέμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 06 Μαρ 2020, 21:30

Philip Mortimer έγραψε:
06 Μαρ 2020, 17:39
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
06 Μαρ 2020, 17:26
Philip Mortimer έγραψε:
06 Μαρ 2020, 17:23

Πιθανόν κιόλας ο ορμπαν να χρηματίζεται από την Τουρκία για να καλλιεργεί μια τετοια αντίληψη στην Ουγγαρία, παρέχοντας στην Τουρκία ενα πολύτιμο πάτημα εντός της ΕΕ.
Η Ουγγαρία συμμετέχει στη Διάσκεψη των Τουρκόφωνων κρατών, όπου η Τουρκία έχει ηγετικό ρόλο.
Αυτό γίνεται μόνο επί Ορμπάν;
Ναι!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Μαρ 2020, 21:32

sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:28
Μέσα, με χίλια, μαζί σου νάνε, αλλά δεν με φτάνει αυτό εμένα, θέλω να καταλάβω γιατί, τι φταίει, εσένα οκ, ας σε πει και χρυσαυγίτη, στα ππρ μου, αλλά όλους;
Υπάρχει προμπλέμα.
Μόλις είδα αυτό το ποστ σε άλλο νήμα :003:
nemo έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:29
Ανδρέας έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:24
enterprise-psi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:19
Εμείς οι Έλληνες;
Τίποτα δεν θα γίνει εις βάρος των Ελλήνων!
Θυμηθείτε το!
Και εγώ αυτό πιστεύω ότι ήταν το πάθαμε και από δω και πέρα θα αρχίσουμε να διορθώνουμε με ακροδεξιό σκεπτικό
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 06 Μαρ 2020, 21:33

:lol:
Εκ του ασφαλούς, δεν γίνεται να σε πει.

Δεν καταδικάζω και τον αποκαλώ το πιό προκλητικό αρχίδι του πχώρουμ. Πραγματικά θα ήθελα να τον πλακώσω (καλά ίσως να πλακωθούμε, μπορεί να είναι γομάρι, δεν ξέρω αν με παίρνει ...)

Πάντως απορώ αν δεν τις έχει φάει από άλλους που τον γνωρίζουν, είναι ανυπόφορος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Μαρ 2020, 21:34

enterprise-psi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:26
Nostalgia έγραψε:
Εικόνα

Πηξτε ελευθερα....
Να πάνε οι παπάδες στα σύνορα να κάνουν convert όλους τους λαθρο , και να στραφούν εναντίον των Τούρκων , λίγο μυαλό ρε
σένσορντShow
Στην ανωμαλιάδα πάντως πρέπει να το έχουν παρακάνει με τα καντήλια, πήγανε κάτω στους Αγίους Τόπους (βοήθεια μας) οι άνθρωποι και μέχρι και ο Μεγάλος λύγισε, είπε έτσι είστε ρε *ουνιά, τώρα θα σας €#&€ την _&#€€.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 21:59

06 Μαρ 2020, 21:22
Nostalgia έγραψε:
Εικόνα

Πηξτε ελευθερα....
Από το τρέιλερ του Age of Empires 4;
:D

Καλό! Στο αναγνωρίζω!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi » 06 Μαρ 2020, 22:05

Leporello έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:12
oldjedi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:08
Leporello έγραψε:
06 Μαρ 2020, 14:01
Και γιατί πρέπει να κλιμακώσεις;

Μα δεν κλιμακωνεις , αν και η μεταφορα 1000 κομμαντο στα Ελληνικα συνορα ΕΙΝΑΙ κλιμακωση απο μερους της Τουρκιας ... Προστατευεις τα συνορα σου ...
Το παιχνιδι του Ερντογαν ειναι φανερο ... Απο την μια πιεζει στις Καστανιες , απο την αλλη διατηρει το εμποριο του ανεπαφο και ο σκυλος χορτατος και η πιτσα ολοκληρη ...Παραλληλα διατηρει το μετωπο των θαλασσιων εισροων ανοικτο ενω η Ελλαδα ΟΥΤΕ στα νησια εχει δηλωσει οτι κλεινει τα συνορα ...
Πως προστατεύεις τα σύνορά σου κλείνοντας εκείνα που δεν απειλούνται;
Στα νησιά, προφανώς τα σύνορα είναι κλειστά γιά πρόσφυγες. Αφού τους απωθεί το Λιμενικό.
:)

Δεν μιλαω για προστασια απλα των συνορων ... Μιλαω για αντιμετρα στα μετρα που παιρνει ο Τουρκος και στην χρηση που κανει των ορδων που θελουν να μεταναστευσουν ... Αντιμετρο ειναι το κλεισιμο ολων των συνορων προς την Τουρκια και ΑΠΟ την Τουρκια ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:09

sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:16
Highlander έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:38
sys3x έγραψε:
06 Μαρ 2020, 20:34

Με ποιανού ευθύνη γίνονται όλα αυτά;
Απάντησε μου σοβαρά αν θέλεις.
Οι Έλληνες, που τόσο εύκολα λες φασίστες (δε θα σε χαρακτηρίσω, όχι τώρα ζαίε, θέλω να μιλήσουμε έστω και λίγο) έχουν κάνει της πουτάνας τις διασώσεις στο Αιγαίο και από την εικόνα που έχω σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες υποδοχής έχουν βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους όσο κανένας άλλος λαός, ναι αυτός ο λαός τους οποίους αποκαλείς φασίστες και δεν μιλάω για τις μκο και όλους αυτούς που πληρώνονται αδρά κιόλας για να βοηθάνε, μήπως τελικά η λέξη φασίστας για εσένα είναι κάτι το θετικό; το λέω γιατί δεν βγαίνει κανένα λογικό συμπέρασμα με αυτά που λες, btw και γω είμαι πολύ υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά..

Ρεαλιστής νομίζω λέγεται αυτό και το βασικότερο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
για πες ρε μλκ γιατί οκ όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία κτλ αλλά η φάση πάει μία δύο πέντε δέκα.
Πρώτον δεν έχω πει τους Έλληνες φασίστες. Γενικά δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Έχω πει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ανοιχτά υιοθετήσει ακροδεξιές απόψεις (προφανώς το έδαφος ήταν ήδη έτοιμο βέβαια, απλώς εκδηλώνονται ανεμπόδιστα πια) ειδικά τις τελευταίες μέρες που έχει ολοκληρωθεί η κατρακύλα.

Και τους μετανάστες τους έχουν βοηθήσει οι λίγοι που ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους οποίους βρίζετε και βρίζατε.
Ρε μλκ σταμάτα να με κοροϊδεύεις, σε ρώτησα κάτι, στη τελική αν δεν θέλεις να με απαντήσεις πες με άντε γαμήσου, θα το θεωρήσω τίμιο και θα το δεχθώ, αλήθεια σε μιλάω.

Όσον αφορά τώρα τις νέες αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, δε γίνεται να λες έτσι γενικά ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα να μην εννοείς την συντριπτικότατη πλειοψηφία των συμπολιτών σου (με την οποία διαφωνείς) , δε μπορεί να μην το καταλαβαίνεις μόνος σου αυτό εφόσον μόνος σου το λες νομίζω.
Τόσα πτυχία έχεις ρε μαν, δε μπορούμε να κάνουμε μια απλή συζήτηση, αν θες νομίζω μπορούμε, έχεις και μεταπτυχιακό ρε πστ μου, του πστ.
Μια χαρά σου απάντησα, ίσως να μην καταλαβαίνεις την απλούστατη απάντηση ή εναλλακτικά να μη θέλεις να την καταλάβεις, για να συνεχίσεις το θεατράκι του παραλόγου που έχετε στήσει επιμελέστατα.
Τι εννοείς ότι λέω έτσι γενικά "οι φασίστες"; Όταν λέω "Οι φασίστες" αναφέρομαι στους φασίστες, τι σχέση έχει αυτό με τους Έλληνες γενικώς κι αορίστως;

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 06 Μαρ 2020, 22:10

enterprise-psi έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:26
Nostalgia έγραψε:
Εικόνα

Πηξτε ελευθερα....
populous the beginning ? :lol:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 06 Μαρ 2020, 22:13

Golden Age έγραψε:
06 Μαρ 2020, 21:14
Πες μου ΈΝΑ τουρκικό πολιτικό κόμμα που διαφωνεί με όσα κάνει ο Ερντογάν στο μεταναστευτικό ή στα ελληνοτουρκικά.
Το μόνο καθαρά προοδευτικό μεγάλο κόμμα είναι το HDP, διότι η τουρκική κοινωνία είναι πολύ εθνικιστική και συντηρητική.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών