Όοοχι, δε λέει αυτό.Nero έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:43ρε άνθρωπε διαβάζεις τι γράφεις; Γράφεις ότι ξαφνικά μέσα σε διάστημα ημερών η πλειοψηφία των Ελλήνων άλλαξε πολιτική τοποθέτηση και έγινε ακροδεξιά;
Δε του αρέσουν οι γενικεύσεις.

Όοοχι, δε λέει αυτό.Nero έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:43ρε άνθρωπε διαβάζεις τι γράφεις; Γράφεις ότι ξαφνικά μέσα σε διάστημα ημερών η πλειοψηφία των Ελλήνων άλλαξε πολιτική τοποθέτηση και έγινε ακροδεξιά;
Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Απλώς δόθηκε η αφορμή να βγουν πολλά ακροδεξιά κτλ στη φόρα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:44Δεν ειναι και τόσο δύσκολο, ειδικά όταν υπάρχει έτοιμο έδαφος
Αυτός ο τίτλος έχει μπει ως προκάλυμμα σε πολλά γεωπολιτικά παιχνίδια.
Naida έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:52Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Απλώς δόθηκε η αφορμή να βγουν πολλά ακροδεξιά κτλ στη φόρα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:44Δεν ειναι και τόσο δύσκολο, ειδικά όταν υπάρχει έτοιμο έδαφος
Πράγματι, και χωρίς δική της υπαιτιότητα, αλλά παρόλα αυτά δείχνει αλληλεγγύη και βοηθάει τους μετανάστες να πάνε στις χώρες που επιθυμούν, εμείς μόνο τους εμποδίζουμε.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:43Η Τουρκία πράγματι εχει φιλοξενήσει έναν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων τα τελευταία χρόνια.
Τα περισσότερα είχαν βγει το 1821.Naida έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:52Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Απλώς δόθηκε η αφορμή να βγουν πολλά ακροδεξιά κτλ στη φόρα.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:44Δεν ειναι και τόσο δύσκολο, ειδικά όταν υπάρχει έτοιμο έδαφος
Θα προσπαθήσω εγώ. Δεν βλέπω καμία εφικτή λύση για τους ταλαίπωρους που βρέθηκαν στον Έβρο ή οποία να εξασφάλιζε τα συμφέροντα της Ελλάδας (την αποφυγή μιας μεγάλης ζημιάς δηλαδή, όχι κάτι παραπάνω) και παράλληλα μια πλήρως ανθρωπιστική μεταχείριση με βάση τις ανάγκες τους.Highlander έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 22:34Άμα θες να ρωτήσεις κάτι να το κάνεις ξεκάθαρα και όχι αφήνοντας νεφελώδεις και φλύαρους υπαινιγμούς.
Εγώ τα θέλω ανοιχτά.
Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να ισχύει η υπόθεση που έκανα δηλαδή να χρηματίζεται ο ορμπαν από την Τουρκία για να τη μετατρέψει σε πάτημα της στην Ευρώπη
Πως αν βάλεις ένα φίδι στον κόρφο σου, το αποτέλεσμα θα είναι μόνο ένα.
Μαλλον νικος τσιαμτσικας