"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο κοροναϊός δεν κολλάει με τη μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια
Απάντηση στις δηλώσεις της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου ότι ο κορονωϊός δεν κολλάει με την θεία κοινωνία, δίνει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας. Όπως έχει ήδη τονιστεί, η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορονοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων. Γι' αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς».
https://www.thebest.gr/article/572026-n ... oini-gnomi
«Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας. Όπως έχει ήδη τονιστεί, η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορονοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων. Γι' αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς».
https://www.thebest.gr/article/572026-n ... oini-gnomi
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα, γιατι ο καθενας εχει οικιους οι οποιοι μπορει να κολλησουν τον ιο, επειδη καποιος απο αυτους βασιστηκε στα λογια της χριστιανοταλιμπαν Γιαμαρελλου, την στιγμη που και στο θεοκρατουμενο Ιραν εκλεισαν τζαμια και ακομα και η Βασιλικη της Γεννησεως στην Βηθλεεμ εκλεισε. Για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι η μεγαλη πλειοψηφια των παθουντων στην χωρα μας την πατησε γιατι ειχαν πιστη οτι δεν θα παθουν τιποτα αφου πηγαιναν στους Αγιους Τοπους.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 01:47Το άμα τελείται ή όχι το μυστήριο δεν είναι θέμα πίστης των λαϊκών ούτε θέμα αξιοσυνης του ιερέα. Εάν κάποιος δεν το πιστεύει ούτε αυτό, τότε πολύ απλά, ας μην μεταλαβει.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- hellegennes
Με ενδιαφέρει να διαβάσω αυτήν την μελέτη του 1650 που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:40
Κανένας Τσιοδρας δεν είπε πως είναι βρώμικο το δισκοπότηρο και πως ένα αλκοολούχο ποτό γίνεται εστία μετάδοσης μιας επιδημιας. Εδώ στην πανωλη του Λονδίνου του 1650 και οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα, λόγω μπυροποσιας
Πού βρίσκεται;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο ιός του Aids δεν μεταδίδεται με το σάλιο. Βρίσκεται σε όλα τα υγρά του σώματος αλλά δεν μεταδίδεται παρά μόνον μέσω του μητρικού γάλακτος, του αίματος, των υγρών των γεννητικών οργάνων και των πρωκτικών υγρών. Τι απ' αυτά περιέχεται στην Θεία Κοινωνία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα επικαλεστούν κάποια κβαντική ιδιότητα του παρατηρητή. Γιατί ο σύγχρονος θεός είναι κβαντομηχανικός.break έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:21Εγώ μία απορία έχω, γιατί δεν κάνουμε ένα εργαστηριακό πείραμα να διαπιστώσουμε αν ο ισχυρισμός αυτός ισχύει ή όχι ; Να δώσει η εκκλησία ένα δισκοπότηρο με κοινωνία σε ένα εργαστήριο να δουν αν μπορεί να γίνει μετάδοση ιών μέσω αυτού. Να τελειώνει το ζήτημα.
Εκτός αν πιστεύουν ότι το θαύμα γίνεται αλλά μόνο αν δεν το ελένχεις ότι γίνεται. Ενα πράγμα σαν αυτό που λέμε ότι είμαι αόρατος αλλά μόνο όταν οι άλλοι δεν με κοιτάνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.thessaliatv.gr/news/87120/k ... as-genias/
ο κορονοιος ειναι η εκδικηση των νεων εναντι των μπουμερς
Νανος λαμβανει?
ο κορονοιος ειναι η εκδικηση των νεων εναντι των μπουμερς
Νανος λαμβανει?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εθνιδα κολλησες?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποτέ δεν επεμβαίνω στην πίστη οποιουδήποτε αρκεί να μην κάνει κακό σε άλλους.
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει για τον εαυτό του.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι η απαγόρευση μετάληψης σε ανήλικα με η χωρίς την συγκατάθεση των γονιών τους.
Σαν προστασία στα ανήλικα.
Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει για τον εαυτό του.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι η απαγόρευση μετάληψης σε ανήλικα με η χωρίς την συγκατάθεση των γονιών τους.
Σαν προστασία στα ανήλικα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε για την εξέλιξη των συστημάτων αποχέτευσης-υδροδότησης των πόλεων. Στο Λονδίνο του 1650, αυτά τα δύο ήταν σχεδόν συγκοινωνουντα δοχεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και οι μπεκρήδες δεν κολλούσαν, γιατί πολύ απλά δεν έπιναν καθόλου από αυτό το "γάργαρο" νερό. Έλεγε λοιπόν, πως γύρω από μια συγκεκριμένη μπυραρία, είχαν κολλήσει όλοι τριγύρω οι γείτονες, αλλά οι θαμώνες όχι. Και πως τελικά έφταιγε το πηγάδι που ήταν δίπλα από το κατάστημα. Προφανώς θα στηρίζεται σε κάποια καταγεγραμμενη αναφορά.hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 03:12Με ενδιαφέρει να διαβάσω αυτήν την μελέτη του 1650 που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:40
Κανένας Τσιοδρας δεν είπε πως είναι βρώμικο το δισκοπότηρο και πως ένα αλκοολούχο ποτό γίνεται εστία μετάδοσης μιας επιδημιας. Εδώ στην πανωλη του Λονδίνου του 1650 και οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα, λόγω μπυροποσιας
Πού βρίσκεται;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι πήγαν στους Άγιους Τόπους δε σημαίνει πως βούτηξαν σε πλανήτη που η ατμόσφαιρα αποτελείται κατά 10% από αλκοόλ.Alphabet έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 02:08Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα, γιατι ο καθενας εχει οικιους οι οποιοι μπορει να κολλησουν τον ιο, επειδη καποιος απο αυτους βασιστηκε στα λογια της χριστιανοταλιμπαν Γιαμαρελλου, την στιγμη που και στο θεοκρατουμενο Ιραν εκλεισαν τζαμια και ακομα και η Βασιλικη της Γεννησεως στην Βηθλεεμ εκλεισε. Για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι η μεγαλη πλειοψηφια των παθουντων στην χωρα μας την πατησε γιατι ειχαν πιστη οτι δεν θα παθουν τιποτα αφου πηγαιναν στους Αγιους Τοπους.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 01:47Το άμα τελείται ή όχι το μυστήριο δεν είναι θέμα πίστης των λαϊκών ούτε θέμα αξιοσυνης του ιερέα. Εάν κάποιος δεν το πιστεύει ούτε αυτό, τότε πολύ απλά, ας μην μεταλαβει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Περαστικά εύχομαι , χρειάζεται πολύ περπάτημα με σταθερό ρυθμο , τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα!O I έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 15:10
Με το χότσκιν μετά 9 χρόνια όλα καλά. Δόξα τῷ Θεῷ.
Τώρα κάνω προληπτικούς ελέγχους για καρδιά λόγω κληρονομικότητας. Έκανα στεφανιογραφία τον Οκτώβρη και οι δύο αρτηρίες είναι 50-55% βουλωμένες και η τρίτη 40-45%. Για 52 χρονών είναι λίγο τσιμπιμένα τα ποσοστά και τον Οκτώβρη θα ξανακάνω για να δω αν αυξάνουν και κατά πόσο γρήγορα. Παίρνω φάρμακα γι' αυτό.
Πριν 1 μήνα εκοιμήθη η μητέρα μου στα 84 και κατέβηκα Αθήνα να την θάψω. Καταλαβαίνεις...
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το εχει πει μεταξυ αλλων σε ενα βιντεο ο φιλος σου ο mikeiushellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 03:12Με ενδιαφέρει να διαβάσω αυτήν την μελέτη του 1650 που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:40
Πού βρίσκεται;

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Σας διαβαζω που αναφερεστε συνεχεια στο κρασι της θειας κοινωνιας. Τι να κανει το 10% αλκοολ; Αστειευεσαι;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 08:57Το ότι πήγαν στους Άγιους Τόπους δε σημαίνει πως βούτηξαν σε πλανήτη που η ατμόσφαιρα αποτελείται κατά 10% από αλκοόλ.Alphabet έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 02:08Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα, γιατι ο καθενας εχει οικιους οι οποιοι μπορει να κολλησουν τον ιο, επειδη καποιος απο αυτους βασιστηκε στα λογια της χριστιανοταλιμπαν Γιαμαρελλου, την στιγμη που και στο θεοκρατουμενο Ιραν εκλεισαν τζαμια και ακομα και η Βασιλικη της Γεννησεως στην Βηθλεεμ εκλεισε. Για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι η μεγαλη πλειοψηφια των παθουντων στην χωρα μας την πατησε γιατι ειχαν πιστη οτι δεν θα παθουν τιποτα αφου πηγαιναν στους Αγιους Τοπους.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 01:47Το άμα τελείται ή όχι το μυστήριο δεν είναι θέμα πίστης των λαϊκών ούτε θέμα αξιοσυνης του ιερέα. Εάν κάποιος δεν το πιστεύει ούτε αυτό, τότε πολύ απλά, ας μην μεταλαβει.
Εδω εταιρεια παραγωγης βοτκας δηλωσε οτι δεν προστατευει επειδη εχει μονο 40% αλκοολ. https://www.iefimerida.gr/kosmos/korono ... iko-herion
Hand sanitizer with at least 60% alcohol can also reduce the number of germs on your hands to a lesser extent, but CDC said products that are alcohol-free or have a lower percentage of alcohol are not as effective. https://abcnews.go.com/Politics/epa-rel ... d=69412861
Hand sanitizers with more than 60 per cent alcohol content are most effective https://www.wired.co.uk/article/alcohol ... th-busting
«Αδίκως έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο θέμα. Η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο, όταν πηγαίνεις να λάβεις τη θεία κοινωνία δεν την παίρνεις από συνήθεια, τη λαμβάνεις γιατί είναι σώμα και αίμα Χριστού. Ή το πιστεύεις και κοινωνείς κανονικά ή δεν το πιστεύεις. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις, κουταλάκια κλπ. Είμαι τελείως εναντίον αυτών. Αν το πιστεύουμε, δεν προκαλούμε την τύχη μας. Αν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να με μολύνει, τότε δεν πιστεύω στο μεγαλύτερο μυστήριο. Τα άτομα που θέλουν να κοινωνήσουν δεν πρέπει να φοβούνται ότι από τη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδοθεί ποτέ μικρόβιο, τόνισε η κ. Γιαμαρέλλου.
Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».
https://www.enikos.gr/society/706195/i- ... C-7VhyT7QU
Ελληνίς Λοιμωξιολόγος

Ασέβαστος, Nandros
Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».
https://www.enikos.gr/society/706195/i- ... C-7VhyT7QU
Ελληνίς Λοιμωξιολόγος

Ασέβαστος, Nandros
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγάλη σύγκρουση 4,5 δισ. χρόνια πριν. Γη, Θεία και Σελήνη
από Ίακχος » 04 Νοέμ 2023, 18:04 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
04 Νοέμ 2023, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2024, 15:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 250 Απαντήσεις
- 6688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
12 Δεκ 2024, 14:21
-