Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Otto Weininger
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Otto Weininger » 07 Μαρ 2020, 11:55
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:50
Τσ αποδεικτικά στοιχεία που έχει το ερευνητικό κέντρο φαίνονται σοβαρά.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να μας εξηγήσει τι έχει συμβεί.
Η κυβέρνηση θα μπορούσε να πει ότι πέρασε τα σύνορα παράνομα και με βία, πετώντας δακρυγόνα που του έδωσαν οι Τούρκοι, όπως βλέπουμε και στα βίντεο.
Του είπαν τρεις φορές να σταματήσει και αυτός επιτέθηκε με κάτι αιχμηρό προς ένα συνοριοφυλακα. Μπαμ, τέλος.
Προτιμάς μια τέτοια εξήγηση που θα γινόταν αποδεκτή από κάθε χώρα γιατί κάθε χώρα θα έκανε ακριβώς το ίδιο;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Namrail
από Namrail » 07 Μαρ 2020, 11:57
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:51
Υποκριτάκο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 100.000.000 Ινδοί ζούνε σε συνθήκες απείρως χειρότερες από αυτούς που είναι σε καταυλισμούς στην Τουρκία. Δεν έχουν να φάνε σχεδόν τίποτα, ζούνε μέσα στην βρώμα και τις ασθένειες, πεθαίνουν στον δρόμο κάτι φορές.
Τι λες ; Να τους φέρουμε και αυτούς εδώ; Ή δε σε νοιάζει;
Ο κάθε ένας αντιδρά διαφορετικά στις δύσκολες καταστάσεις. Και για μένα όπως φαντάζομαι και για σενα, ιδανικό είναι οι άνθρωποι να μην εγκαταλείπουν την πατρίδα τους αλλά να παλεύουν μέσα σε αυτή για ουσιαστική χειραφέτηση και ελευθερία.
Υπό αυτή την έννοια δεν επικροτώ τη φυγή κανενός. Αλλά δεν πρόκειται να κουνήσω και το δάκτυλο σε εκείνον που μένει σε μια χώρα όπου απειλείται η ζωή του καθημερινά.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 07 Μαρ 2020, 11:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54
Ανδρέας έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:47
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να κόβονται τα επιδόματα όσων έχουν χαρακτηριστεί πρόσφυγες και όχι όσων είναι λαθρομετανάστες!
Ανδρέα

Όσοι θέλουν να τους βοηθήσουν οικονομικά σαν φιλανθρωπικού τυπου οργανισμοί , η σαν φιλάνθρωποι αντιρατσιστές άνθρωποι ας το κάνουν
Αντιρατσισμος δεν σημαίνει χριστιανική φιλανθρωπία
Το κανουνε οι ΜΚΟ πολλες απο τις οποιες χρηματοδοτουνται ιδιωτικα αλλα τα αιγοπροβατα της ακροδεξιας τους κυνηγανε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Highlander
από Highlander » 07 Μαρ 2020, 11:58
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:55
Η κυβέρνηση θα μπορούσε να πει ότι πέρασε τα σύνορα παράνομα και με βία, πετώντας δακρυγόνα που του έδωσαν οι Τούρκοι, όπως βλέπουμε και στα βίντεο.
Του είπαν τρεις φορές να σταματήσει και αυτός επιτέθηκε με κάτι αιχμηρό προς ένα συνοριοφυλακα. Μπαμ, τέλος.
Προτιμάς μια τέτοια εξήγηση που θα γινόταν αποδεκτή από κάθε χώρα γιατί κάθε χώρα θα έκανε ακριβώς το ίδιο;
Δε θα γινόταν αποδεκτή από κανέναν που να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πρώτα να μας εξηγήσει και γιατί ψευδοταν, στη συνέχεια να αποδείξει ότι πράγματι ο πρόσφυγας επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τέλος να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του.
-
kameron
- Phorum.gr user: kameron
από kameron » 07 Μαρ 2020, 11:58
Δεν θα πάρουν άσυλο οι συγκεκριμένοι.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει συνέπειες στο ευρωπαϊκό επίπεδο από την απόλυτα λογική και σωστή απόφασή της να κλείσει και να υπερασπισθεί τα σύνορά της και γενικότερα τα σύνορα της Ε.Ε..
Για την Ευρώπη είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης ως προς τις ισορροπίες της (κοινωνικές, θρησκευτικές, οικονομικές, πολιτικές) να μην γίνει αυτό που έλεγε ο Mitterrand όπως έγραψα πιο πάνω. Όποιος δεν το αντιληφθεί αυτό (κόμματα και πολίτες) θα συντριβεί πολιτικά και ιδεολογικά.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Μαρ 2020, 11:58
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:51
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:43
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:36
Γιατί τι έχει ο χριστιανισμός; Ρατσισμό και κλειστά σύνορα;
Επαναλαμβάνω
Άλλο πράγμα ο αντιρατσισμος και άλλο η χριστιανική φιλανθρωπία
Το ότι πχ δεν είμαι ρατσιστής με τους πρόσφυγες αυτό δεν σημαίνει ότι δίνω και δεκάρα τσακιστη για αυτούς όπως άλλωστε δεν δίνω και για τους συγχωριανούς μου συμπατριώτες !! ( καλά εδώ δίνω υπερβολικό παράδειγμα που δεν με εκφράζει ..)
Το ότι τασσομαι υπέρ των ανοικτών συνόρων αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να ταιζω η να ανέχομαι σε ενοχλητικές παράνομες συμπεριφορές όποιον έρχεται και ζει δίπλα μου ..
Κι ύστερα θα στραφεί σ’ αυτούς που είναι στα αριστερά του και θα τους μιλήσει αυστηρά: «Φύγετε μακριά μου εσείς που από τα έργα σας είστε καταραμένοι. Πάτε στη φωτιά που θα καίει αιώνια κι έχει ετοιμαστεί για τον διάβολο και τους υπηρέτες του. Γιατί πείνασα και δεν μου δώσατε να φάω. Δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. Ήμουν ξένος και δεν με φιλοξενήσατε, ήμουν γυμνός και δεν με ντύσατε. Ήμουν άρρωστος και στη φυλακή και δεν με επισκεφθήκατε». Κι εκείνοι βέβαια θα ρωτήσουν, πότε τον είδαν πεινασμένο ή διψασμένο ή γυμνό ή ξένο ή άρρωστο ή στη φυλακή και δεν τον βοήθησαν. Κι ο βασιλιάς θα αποκριθεί και σ’ αυτούς: «Ειλικρινά σας λέω. Αφού δεν κάνατε αυτά στους ελάχιστους, φτωχούς και ταπεινούς αδερφούς μου, δεν τα κάνατε ούτε σε μένα». Και θα πάνε οι άδικοι σε κόλαση αιώνια και οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια.
Εγώ είμαι Άθεος Αριστερός , εσύ δεν ξέρεις καν τι είσαι !!!
Αλήθεια ..τους Έλληνες κομμουνιστές πρόσφυγες που διωγμένοι από τον ελληνικό εθνικό στρατό περνούσαν τα σύνορα των κομμουνιστικών χώρων ..πως τους υποδέχονταν οι σύντροφοι κομμουνιστές αυτών των χωρών ;
Οι κομμουνιστές Έλληνες που μετά τον εμφύλιο είχαν πάει στην Μητέρα Σοβιετική Ένωση ..το μεταχείριση είχαν ;
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 07 Μαρ 2020, 11:59
argouen έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:58
Σουβλίτσα έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:55
τί γελάτε ρε ξελιγωμένα?

μη λες Σορος

...για συνθηκη του 1951
φιξντ.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 07 Μαρ 2020, 11:59
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:58
Πρώτα να μας εξηγήσει και γιατί ψευδοταν, στη συνέχεια να αποδείξει ότι πράγματι ο πρόσφυγας επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τέλος να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του.
Να αποδείξεις ότι δεν επιτέθηκε ο εισβολέας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Highlander
από Highlander » 07 Μαρ 2020, 11:59
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:59
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:58
Να αποδείξεις ότι δεν επιτέθηκε ο εισβολέας.
Σορι, αλλά δεν πάει έτσι. Ειδικά όταν μιλάμε για θάνατο.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 07 Μαρ 2020, 12:00
Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:57
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54
Ανδρέας έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:47
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό να κόβονται τα επιδόματα όσων έχουν χαρακτηριστεί πρόσφυγες και όχι όσων είναι λαθρομετανάστες!
Ανδρέα

Όσοι θέλουν να τους βοηθήσουν οικονομικά σαν φιλανθρωπικού τυπου οργανισμοί , η σαν φιλάνθρωποι αντιρατσιστές άνθρωποι ας το κάνουν
Αντιρατσισμος δεν σημαίνει χριστιανική φιλανθρωπία
Το κανουνε οι ΜΚΟ πολλες απο τις οποιες χρηματοδοτουνται ιδιωτικα αλλα τα αιγοπροβατα της ακροδεξιας τους κυνηγανε..
Άρα που είναι το πρόβλημα ;
Όσοι φιλάνθρωποι αντιρατσιστές θέλουν, ας δίνουν από τα δικά τους χρήματα για την οικονομική επιβίωση αυτών των μεταναστών ..
Που το πρόβλημα ;
-
Highlander
από Highlander » 07 Μαρ 2020, 12:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:58
Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:51
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:43
Επαναλαμβάνω
Άλλο πράγμα ο αντιρατσισμος και άλλο η χριστιανική φιλανθρωπία
Το ότι πχ δεν είμαι ρατσιστής με τους πρόσφυγες αυτό δεν σημαίνει ότι δίνω και δεκάρα τσακιστη για αυτούς όπως άλλωστε δεν δίνω και για τους συγχωριανούς μου συμπατριώτες !! ( καλά εδώ δίνω υπερβολικό παράδειγμα που δεν με εκφράζει ..)
Το ότι τασσομαι υπέρ των ανοικτών συνόρων αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να ταιζω η να ανέχομαι σε ενοχλητικές παράνομες συμπεριφορές όποιον έρχεται και ζει δίπλα μου ..
Κι ύστερα θα στραφεί σ’ αυτούς που είναι στα αριστερά του και θα τους μιλήσει αυστηρά: «Φύγετε μακριά μου εσείς που από τα έργα σας είστε καταραμένοι. Πάτε στη φωτιά που θα καίει αιώνια κι έχει ετοιμαστεί για τον διάβολο και τους υπηρέτες του. Γιατί πείνασα και δεν μου δώσατε να φάω. Δίψασα και δεν μου δώσατε να πιω. Ήμουν ξένος και δεν με φιλοξενήσατε, ήμουν γυμνός και δεν με ντύσατε. Ήμουν άρρωστος και στη φυλακή και δεν με επισκεφθήκατε». Κι εκείνοι βέβαια θα ρωτήσουν, πότε τον είδαν πεινασμένο ή διψασμένο ή γυμνό ή ξένο ή άρρωστο ή στη φυλακή και δεν τον βοήθησαν. Κι ο βασιλιάς θα αποκριθεί και σ’ αυτούς: «Ειλικρινά σας λέω. Αφού δεν κάνατε αυτά στους ελάχιστους, φτωχούς και ταπεινούς αδερφούς μου, δεν τα κάνατε ούτε σε μένα». Και θα πάνε οι άδικοι σε κόλαση αιώνια και οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια.
Εγώ είμαι Άθεος Αριστερός , εσύ δεν ξέρεις καν τι είσαι !!!
Αλήθεια ..τους Έλληνες κομμουνιστές πρόσφυγες που διωγμένοι από τον ελληνικό εθνικό στρατό περνούσαν τα σύνορα των κομμουνιστικών χώρων ..πως τους υποδέχονταν οι σύντροφοι κομμουνιστές αυτών των χωρών ;
Οι κομμουνιστές Έλληνες που μετά τον εμφύλιο είχαν πάει στην Μητέρα Σοβιετική Ένωση ..το μεταχείριση είχαν ;
Εσυ πριν δε μας ελεγες τον χριστιανισμό και τι λέει και τι δε λέει;
Ε να τι λέει.
Α κι επίσης δεν ειμαι σοβιετολαγνος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Highlander την 07 Μαρ 2020, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 07 Μαρ 2020, 12:02
kameron έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:58
Δεν θα πάρουν άσυλο οι συγκεκριμένοι.
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει συνέπειες στο ευρωπαϊκό επίπεδο από την απόλυτα λογική και σωστή απόφασή της να κλείσει και να υπερασπισθεί τα σύνορά της και γενικότερα τα σύνορα της Ε.Ε..
Για την Ευρώπη είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης ως προς τις ισορροπίες της (κοινωνικές, θρησκευτικές, οικονομικές, πολιτικές) να μην γίνει αυτό που έλεγε ο Mitterrand όπως έγραψα πιο πάνω. Όποιος δεν το αντιληφθεί αυτό (κόμματα και πολίτες) θα συντριβεί πολιτικά και ιδεολογικά.
Εγω σχολιασα την δηλωση του υπουργου οτι θα καταργηθουνε ολα τα επιδοματα για τους προσφυγες. Γι'αυτο να βαλουμε στοιχημα αν θες αν θα εφαρμοστει τελικα.
Επισης εξηγησα την διαδικασια στα συνορα και το τι λενες οι διεθνεις συνθηκες. Το τι θα κανει η ΕΕ στο θεμα του κλεισιματος των συνορων ειναι ενα θεμα, το τι λεει ο ΟΗΕ και αλλοι ξενοι για ελληνικες παρανομιες στο θεμα των προσφυγων ειναι αλλο.
Αρνεισαι οτι η δηλωση του υπθργους για καταργηση επιδοματων αντικειται στο διεθνες δικαιο.
Τελος για τους συλλυφθεντες και καταδικασθεντες εαν δεν εγκριθει ασυλο θα πρεπει να τους απελασουνε..Λες θα το κανουνε;
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.