Δεν κατάλαβες την ερώτηση, ε Χρήστο;
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Βρε συ Kameron, εδώ που λέμε για Ευρώπη, τί λέει αυτό εδώ παρακάτω?
Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
1 Μαρτίου 2011
H-000125/2011
Ερώτηση για την ώρα των ερωτήσεων
προς το Συμβούλιο
Περίοδος συνόδου: Απριλίου 2011
Άρθρο 116 του Κανονισμού
Nikolaos Chountis (GUE/NGL)
Θέμα: Καθεστώς πρόσφυγα στην Τουρκία
Απάντηση
Η Τουρκία είναι συμβαλλόμενο μέρος στην Συνθήκη της Γενεύης του 1951 για τους πρόσφυγες και στο συμπληρωματικό της πρωτόκολλο. Έχει, όμως, θέσει επιφυλάξεις γεωγραφικού περιορισμού. Συγκεκριμένα, η Τουρκία έχει θέσει τον περιορισμό να εξετάζει αιτήσεις ασύλου μόνο για γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη. Δηλαδή, για μη ευρωπαίους πολίτες δεν γίνεται σε καμία περίπτωση αποδεκτό αίτημα ασύλου από το τουρκικό κράτος. Αυτό προσβάλλει τα δικαιώματα των προσφύγων, όπως ορίζονται από τη Συνθήκη της Γενεύης, δεν συνάδει με τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (άρθρα 18 και 19) και την αρχή της ίσης μεταχείρισης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει, με πράξεις ή παραλείψεις της, αποδεχτεί την παραδοξότητα της ανωτέρω επιφύλαξης στη Σύμβαση της Γενεύης, η οποία προσβάλλει τις αρχές του ανθρωπισμού και της ίσης μεταχείρισης; Έχει ζητήσει από την Τουρκία να άρει την ανωτέρω επιφύλαξη;
https://www.europarl.europa.eu/sides/ge ... XML+V0//EL
Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
1 Μαρτίου 2011
H-000125/2011
Ερώτηση για την ώρα των ερωτήσεων
προς το Συμβούλιο
Περίοδος συνόδου: Απριλίου 2011
Άρθρο 116 του Κανονισμού
Nikolaos Chountis (GUE/NGL)
Θέμα: Καθεστώς πρόσφυγα στην Τουρκία
Απάντηση
Η Τουρκία είναι συμβαλλόμενο μέρος στην Συνθήκη της Γενεύης του 1951 για τους πρόσφυγες και στο συμπληρωματικό της πρωτόκολλο. Έχει, όμως, θέσει επιφυλάξεις γεωγραφικού περιορισμού. Συγκεκριμένα, η Τουρκία έχει θέσει τον περιορισμό να εξετάζει αιτήσεις ασύλου μόνο για γεγονότα που συνέβησαν στην Ευρώπη. Δηλαδή, για μη ευρωπαίους πολίτες δεν γίνεται σε καμία περίπτωση αποδεκτό αίτημα ασύλου από το τουρκικό κράτος. Αυτό προσβάλλει τα δικαιώματα των προσφύγων, όπως ορίζονται από τη Συνθήκη της Γενεύης, δεν συνάδει με τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (άρθρα 18 και 19) και την αρχή της ίσης μεταχείρισης.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει, με πράξεις ή παραλείψεις της, αποδεχτεί την παραδοξότητα της ανωτέρω επιφύλαξης στη Σύμβαση της Γενεύης, η οποία προσβάλλει τις αρχές του ανθρωπισμού και της ίσης μεταχείρισης; Έχει ζητήσει από την Τουρκία να άρει την ανωτέρω επιφύλαξη;
https://www.europarl.europa.eu/sides/ge ... XML+V0//EL
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Northern Spirit
Το ιδιο ισχυει και για ξενες κυβερνησεις. Αν θελουνε να δωσουνε λεφτα ποιο το προβλημα μας;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:00Άρα που είναι το πρόβλημα ;Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:57Το κανουνε οι ΜΚΟ πολλες απο τις οποιες χρηματοδοτουνται ιδιωτικα αλλα τα αιγοπροβατα της ακροδεξιας τους κυνηγανε..
Όσοι φιλάνθρωποι αντιρατσιστές θέλουν, ας δίνουν από τα δικά τους χρήματα για την οικονομική επιβίωση αυτών των μεταναστών ..
Που το πρόβλημα ;
Παρολα αυτα οι δικοι μας κυνηγουνε και ΜΚΟ που εχουνε χρηματοδοτηση απο ξενες κυβερνησεις.
ΟΙ ελληναρες θελουνε λεφτα ξενων κυβερνησεων μονο για να ταιζουνε τους ιδιους αλλα οχι για αλλους.

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Highlander
Μήπως και όσοι φιλάνθρωποι πλούσιοι θέλουν να δινουν χρήματα για την οικονομική επιβίωση των φτωχών Ελλήνων, αλλά να μην υπάρχει κρατική πρόβλεψη για αυτούς από το κράτος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:00Άρα που είναι το πρόβλημα ;Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:57Το κανουνε οι ΜΚΟ πολλες απο τις οποιες χρηματοδοτουνται ιδιωτικα αλλα τα αιγοπροβατα της ακροδεξιας τους κυνηγανε..
Όσοι φιλάνθρωποι αντιρατσιστές θέλουν, ας δίνουν από τα δικά τους χρήματα για την οικονομική επιβίωση αυτών των μεταναστών ..
Που το πρόβλημα ;
Σκοτιστικα προσωπικά για το πώς περνούν οι αλλοδαποί μετανάστες η οι φτωχοί συμπατριώτες μου στο χωριό !!Namrail έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54Δεν μπορώ να απαντάω σε μαλακίες. Οι αλλοδαποί ζουν σε ήδη άθλιες συνθήκες στα διάφορα γκέτο και οσα τους προσφέρουμε σήμερα είναι ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες. Και εσύ λες να τους τα κόψουμε κι αυτά να δούμε τι θα γίνει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:47
Δεν ξέρω εάν το καταλαβαίνεις αλλά με αυτό σου το επιχείρημα δίνεις άλλοθι σε όσους ακροδεξιούς η ρατσιστές είναι τελείως εχθρικοί ενάντια στους ξένους
Ουτε λίγο ούτε πολύ μου λες ότι οι αλλοδαποί που έρχονται στην χώρα μας είναι εοικυνδινοι για ένας και τις οικογενειες μας και ότι θα πρέπει να τους δίνουμε επιδόματα και να τους εξασφαλίσουμε πλούσια και άνετη ζωή προκειμένου να μην σφάξουν τις οικογένειες μας .
Ε εγω δε θέλω να δω τι θα γίνει όταν υποβιβασεις ανθρώπους σε χειρότερη θέση και από αυτή ενός κατοικίδιου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μου λες ότι για να μην κινδυνεύσει η οικογένεια μου και εγώ θα πρέπει να πληρώνω για να περνούν αυτοί καλά προκειμένου να μην με σφάξουν !!
Και το θεωρείς αυτό σοβαρό αριστερό αντιρατσιστικό επιχείρημα !!!
- Highlander
Α μάλιστα σκοτιστηκες για το πώς ζουν οι αλλοδαποί μετανάστες ή οι φτωχοί σου συμπατριώτες σου αλλά μας το παίζεις και αριστερός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:06Σκοτιστικα προσωπικά για το πώς περνούν οι αλλοδαποί μετανάστες η οι φτωχοί συμπατριώτες μου στο χωριό !!Namrail έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54Δεν μπορώ να απαντάω σε μαλακίες. Οι αλλοδαποί ζουν σε ήδη άθλιες συνθήκες στα διάφορα γκέτο και οσα τους προσφέρουμε σήμερα είναι ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες. Και εσύ λες να τους τα κόψουμε κι αυτά να δούμε τι θα γίνει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:47
Δεν ξέρω εάν το καταλαβαίνεις αλλά με αυτό σου το επιχείρημα δίνεις άλλοθι σε όσους ακροδεξιούς η ρατσιστές είναι τελείως εχθρικοί ενάντια στους ξένους
Ουτε λίγο ούτε πολύ μου λες ότι οι αλλοδαποί που έρχονται στην χώρα μας είναι εοικυνδινοι για ένας και τις οικογενειες μας και ότι θα πρέπει να τους δίνουμε επιδόματα και να τους εξασφαλίσουμε πλούσια και άνετη ζωή προκειμένου να μην σφάξουν τις οικογένειες μας .
Ε εγω δε θέλω να δω τι θα γίνει όταν υποβιβασεις ανθρώπους σε χειρότερη θέση και από αυτή ενός κατοικίδιου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ μου λες ότι για να μην κινδυνεύσει η οικογένεια μου και εγώ θα πρέπει να πληρώνω για να περνούν αυτοί καλά προκειμένου να μην με σφάξουν !!
Θα πρέπει να έχουν ένα στοιχειώδες επίπεδο ανθρώπινης διαβίωσης γιατί είναι προφανές ότι διαφορετικά θα συσσωρεύσουν μίσος και απελπισία και θα ψάξουν άλλους τρόπους για να το εξασφαλίσουν. Άμα ήσουν πράγματι αριστερός θα το γνώριζες.
- Dwarven Blacksmith
Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις μπούμερ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:06Σκοτιστικα προσωπικά για το πώς περνούν οι αλλοδαποί μετανάστες η οι φτωχοί συμπατριώτες μου στο χωριό !!Namrail έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54Δεν μπορώ να απαντάω σε μαλακίες. Οι αλλοδαποί ζουν σε ήδη άθλιες συνθήκες στα διάφορα γκέτο και οσα τους προσφέρουμε σήμερα είναι ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες. Και εσύ λες να τους τα κόψουμε κι αυτά να δούμε τι θα γίνει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:47

Εσύ μπορεί να σκοτιστηκες γιατί είσαι γνωστός φιλοτομαριστης, όμως τα κράτη δικαίου όχι. Για αυτό και νομοθετουν βοηθητικά μέτρα για τις αδύναμες ομάδες του πληθυσμού, επιδόματα, δυνατότητα πρόσβασης στην υγεία κλπ.
Το ίδιο έκανε και για τους μετανάστες όπως είναι το δίκαιο και όπως ορίζουν οι διεθνείς συνθήκες και τώρα παραβιάζοντας κάθε κανόνα θέλει να το πάρει πίσω. Ε προφανώς κάτι τέτοιο είναι λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 07 Μαρ 2020, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μην γελας σαν χαχας εαν δεν με νοιώθεις όταν γράφω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Στα πλαίσια της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και της ελευθερίας της αγοράς ..αυτό πάει να εφαρμοστεί ..Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:05Μήπως και όσοι φιλάνθρωποι πλούσιοι θέλουν να δινουν χρήματα για την οικονομική επιβίωση των φτωχών Ελλήνων, αλλά να μην υπάρχει κρατική πρόβλεψη για αυτούς από το κράτος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:00Άρα που είναι το πρόβλημα ;Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:57
Το κανουνε οι ΜΚΟ πολλες απο τις οποιες χρηματοδοτουνται ιδιωτικα αλλα τα αιγοπροβατα της ακροδεξιας τους κυνηγανε..
Που το πρόβλημα ;
Παρακάτω
Το ότι πεινάνε και υποφέρουν κάποιοι αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα θυσιαστω για αυτούς και υα γίνω εγώ η τροφή για να φάνε για να μην πεινούν ..
Να μην μπερδεύουμε την αριστερή ιδεολογία και τον αντιρατσισμο με χριστιανικού τύπου ανεδαφικές ιδεολογίες
Όσο και εάν λυπαμαι σε ανθρώπινο επίπεδο τους φτωχούς και πεινασμένους αλλοδαπούς η ντόπιους , δεν θα θυσιαστω εγώ σαν προσωπικά συμφέροντα για να γίνω η τροφή τους
Δεν είμαστε τυχεροί λόγω θέσης. Διάβασε λίγο ιστορία και θα δεις με τι φορο αίματος φτασαμε εδω που ειμαστε σημερα. Τιποτα δε μας χαρίστηκε αγαπητή
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Εσύ τι πιστεύεις ότι θα γίνει μ' αυτούς;Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:02Τελος για τους συλλυφθεντες και καταδικασθεντες εαν δεν εγκριθει ασυλο θα πρεπει να τους απελασουνε..Λες θα το κανουνε;
Έστω ότι δεν τους απελαύνουν επειδή δεν μπορούν. Θα τους αφήσουν ελεύθερους να κυκλοφορούν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιγά μην είναι μπουμερ. Πόσο έχει που βγήκε στη σύνταξη, κάνα 2-3 χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:08Τοίχο τοίχο να πηγαίνεις μπούμερ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:06Σκοτιστικα προσωπικά για το πώς περνούν οι αλλοδαποί μετανάστες η οι φτωχοί συμπατριώτες μου στο χωριό !!Namrail έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 11:54
Δεν μπορώ να απαντάω σε μαλακίες. Οι αλλοδαποί ζουν σε ήδη άθλιες συνθήκες στα διάφορα γκέτο και οσα τους προσφέρουμε σήμερα είναι ελάχιστα μπροστά στις ανάγκες. Και εσύ λες να τους τα κόψουμε κι αυτά να δούμε τι θα γίνει.
Ούτε 50 χρόνων δε θα έχει φτάσει.
- Otto Weininger
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 07 Μαρ 2020, 12:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Highlander
Ε άρα δεν είσαι αριστερός όπως το παίζεις, είσαι νεοφιλελεύθερος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:10Στα πλαίσια της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και της ελευθερίας της αγοράς ..αυτό πάει να εφαρμοστεί ..Highlander έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 12:05Μήπως και όσοι φιλάνθρωποι πλούσιοι θέλουν να δινουν χρήματα για την οικονομική επιβίωση των φτωχών Ελλήνων, αλλά να μην υπάρχει κρατική πρόβλεψη για αυτούς από το κράτος;
Παρακάτω
Το ότι πεινάνε και υποφέρουν κάποιοι αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα θυσιαστω για αυτούς και υα γίνω εγώ η τροφή για να φάνε για να μην πεινούν ..
Να μην μπερδεύουμε την αριστερή ιδεολογία και τον αντιρατσισμο με χριστιανικού τύπου ανεδαφικές ιδεολογίες
Όσο και εάν λυπαμαι σε ανθρώπινο επίπεδο τους φτωχούς και πεινασμένους αλλοδαπούς η ντόπιους , δεν θα θυσιαστω εγώ σαν προσωπικά συμφέροντα για να γίνω η τροφή τους
Και δε σου είπε κανείς να γίνεις η τροφή τους, σου είπε να τους δίνεις επιδόματα για να έχουν ένα στοιχειώδες ανθρώπινο επίπεδο διαβίωσης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6765 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-