η Βουλγαρια εχει 1 εκ. Τουρκους στο εδαφος της και αμεσα συνορα στη Θρακη ... και θαλασσια συνορευει με Τουρκια ... γιατι δεν εχει θεμα ως τωρα...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:00Ναι γιατι η ελλαδα εχει μεγαλη ακτογραμμη σε σχεση με τη Βουλγαρια και ειναι πιο κοντα στη Μεση Ανατολη.
Οι πιθανοτητες Τουρκικης εισβολης με βαση την σταση της Ελλαδος για τους προσφυγες
Re: Οι πιθανοτητες Τουρκικης εισβολης με βαση την σταση της Ελλαδος για τους προσφυγες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Northern Spirit
Re: Οι πιθανοτητες Τουρκικης εισβολης με βαση την σταση της Ελλαδος για τους προσφυγες
Οχι Γιαννης, Γιαννακης..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:04αυτοι μιλανε για υβριδικο πολεμο εσυ για κανονικο ... τι επαθες εισαι ζαλισμενος ...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:01Τι αποπειρα εκφοβισμου..Δικοι σας ακροδεξιοι και μπατριωτες τα λενε οτι οι Τουρκοι κανουνε επιθεση και εισβολη με τους προσφυγες.Τα παραπονα σου σε αυτους.
Επισης αυτοι γραφουνε για εισβολη στην..Τουρκια και αλλα τετοια..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
τι ανοησιες γραφεις ...? θελεις απαντηση σε αυτο που εγραψες...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:07Οχι Γιαννης, Γιαννακης..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:04αυτοι μιλανε για υβριδικο πολεμο εσυ για κανονικο ... τι επαθες εισαι ζαλισμενος ...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:01
Τι αποπειρα εκφοβισμου..Δικοι σας ακροδεξιοι και μπατριωτες τα λενε οτι οι Τουρκοι κανουνε επιθεση και εισβολη με τους προσφυγες.Τα παραπονα σου σε αυτους.
Επισης αυτοι γραφουνε για εισβολη στην..Τουρκια και αλλα τετοια..
- Northern Spirit
Απαντησα γιατι...Παμε παρακατω..Αν δυσκολευεσαι κοιτα στο χαρτη πο πού ερχονται οι προσφυγες και ποια χωρα ειναι πιο κοντα..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:06η Βουλγαρια εχει 1 εκ. Τουρκους στο εδαφος της και αμεσα συνορα στη Θρακη ... και θαλασσια συνορευει με Τουρκια ... γιατι δεν εχει θεμα ως τωρα...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:00Ναι γιατι η ελλαδα εχει μεγαλη ακτογραμμη σε σχεση με τη Βουλγαρια και ειναι πιο κοντα στη Μεση Ανατολη.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
Ενα διαφορετικο σεναριο που οδηγει στο ιδιο αποτελεσμα..Ξεκολλατε..
τον ειδα τον χαρτη ... βαλτον αν θελεις να τον δουνε ολοιNorthern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:13Απαντησα γιατι...Παμε παρακατω..Αν δυσκολευεσαι κοιτα στο χαρτη πο πού ερχονται οι προσφυγες και ποια χωρα ειναι πιο κοντα..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:06η Βουλγαρια εχει 1 εκ. Τουρκους στο εδαφος της και αμεσα συνορα στη Θρακη ... και θαλασσια συνορευει με Τουρκια ... γιατι δεν εχει θεμα ως τωρα...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:00
Ναι γιατι η ελλαδα εχει μεγαλη ακτογραμμη σε σχεση με τη Βουλγαρια και ειναι πιο κοντα στη Μεση Ανατολη.
μην χρησιμοποιεις την ακροδεξια για ισχυρισμο δικο σου ...το ορ ειναι δικο σου η οχι...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
Πίθηκα, θα μου επιτρέψεις μια κάπως προσωπική ερώτηση:
η ενασχόλησή σου με τα εθνικά έχει να κάνει με κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον σου για την Ελλάδα ως χώρα σου ή χώρας καταγωγής σου (ενδεχομένως ίσως και χώρα/ κατοικία συγγενών σου κτλ) ή απλώς για τον οποιονδήποτε λόγο δικό σου αρέσκεσαι στις διάφορες αναλύσεις που επιχειρείς, χωρίς όμως να έχεις κάποιον συναισθηματικό λόγο (όπως θα σχολίαζες μια κατάσταση πχ για την Μποτσουάνα?)
Εαν θέλεις απαντάς.
Επίσης, δεν έχω καταλάβει ακόμη, η δική σου θέση στο τρέχον θέμα με την κατάσταση στα σύνορα, ποιά είναι? Δηλαδή, πώς θα έπρεπε να ανταποκριθεί η κυβέρνηση στον Έβρο?
η ενασχόλησή σου με τα εθνικά έχει να κάνει με κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον σου για την Ελλάδα ως χώρα σου ή χώρας καταγωγής σου (ενδεχομένως ίσως και χώρα/ κατοικία συγγενών σου κτλ) ή απλώς για τον οποιονδήποτε λόγο δικό σου αρέσκεσαι στις διάφορες αναλύσεις που επιχειρείς, χωρίς όμως να έχεις κάποιον συναισθηματικό λόγο (όπως θα σχολίαζες μια κατάσταση πχ για την Μποτσουάνα?)
Εαν θέλεις απαντάς.
Επίσης, δεν έχω καταλάβει ακόμη, η δική σου θέση στο τρέχον θέμα με την κατάσταση στα σύνορα, ποιά είναι? Δηλαδή, πώς θα έπρεπε να ανταποκριθεί η κυβέρνηση στον Έβρο?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Northern Spirit
Ποιος ειναι ο δικος μου ισσχυρισμος; Εγω λεω αν υπαρχουνε πιθανοτητες να χρησιμοποιησει την Ελλαδα η Τουρκια για εισβολη με προσχημα την Ελληνικη σταση του προασφυγες..Και ανεφερα το παραδειγμα της Ιντλιμπ.Και ζητησα γνωμες..Απλο ειναι το θεμα..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:24μην χρησιμοποιεις την ακροδεξια για ισχυρισμο δικο σου ...το ορ ειναι δικο σου η οχι...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
Σωστός για το πρόσωπο, λάθος για το άσμα.Belisarius έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 13:37Με μια πολύ μικρή επιφύλαξη για το πρόσωπο, ο Γιανναράς πρέπει να ήταν, είχε προτείνει να γίνει αυτό το άσμα ο εθνικός ύμνος.
Άμα ραμολάρει ο άνθρωπος....
είχε προτείνει αυτό:
καπου στο 2010 σε μια παρουσίαση βιβλίου iirc μαζί με ζουραρι έκανε ο δευτερος μια ανάλυση and the rest is history
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Northern Spirit
nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14τον ειδα τον χαρτη ... βαλτον αν θελεις να τον δουνε ολοιNorthern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:13Απαντησα γιατι...Παμε παρακατω..Αν δυσκολευεσαι κοιτα στο χαρτη πο πού ερχονται οι προσφυγες και ποια χωρα ειναι πιο κοντα..

τι μας εβαλες τωρα ...? αυτον χρησιμοποιει το Τουρκικο Υπεξ ... η Βουλγαρια διπλα ειναι και εχει θαλασσια συνορα ...ουτε 1 μεταναστη στα συνορα ... τυχαιο...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:36nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14τον ειδα τον χαρτη ... βαλτον αν θελεις να τον δουνε ολοιNorthern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:13
Απαντησα γιατι...Παμε παρακατω..Αν δυσκολευεσαι κοιτα στο χαρτη πο πού ερχονται οι προσφυγες και ποια χωρα ειναι πιο κοντα..
Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:34Ποιος ειναι ο δικος μου ισσχυρισμος; Εγω λεω αν υπαρχουνε πιθανοτητες να χρησιμοποιησει την Ελλαδα η Τουρκια για εισβολη με προσχημα την Ελληνικη σταση του προασφυγες..Και ανεφερα το παραδειγμα της Ιντλιμπ.Και ζητησα γνωμες..Απλο ειναι το θεμα..nostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:24μην χρησιμοποιεις την ακροδεξια για ισχυρισμο δικο σου ...το ορ ειναι δικο σου η οχι...?Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14
Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
μην κανεις το κοροιδο ...προσπαθεις να σπειρεις φοβο ... δεν θα σου κανουμε το χατηρι
Εάν θέλουν να μπουν, θα μπουν. Ή θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις στέλνοντας τρυπάνι και πολεμικά πλοία εξημισισι μιλια από την Κρήτη.Northern Spirit έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 16:14Αγορι μου τα σεναρια της ακροδεξιας λενε για αλλαγη συνορων με χρηση προσφυγων ως οπλο...Εγω λεω για ενδεχομενη αλλαγης συνορων με κανονικη εισβολη.
Με το να κάθεσαι να τρως φάπες, δεν θα σε λυπηθουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιχείρηση κατά της Τουρκικής μαφίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
από Ίακχος » 11 Δεκ 2024, 17:37 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
11 Δεκ 2024, 22:37
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
28 Φεβ 2024, 08:48
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέντευξη Γιώργου Αϋφαντή: η επιρροή της τουρκικής πρεσβείας στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταλυτική
από Scouser » 20 Ιουν 2023, 12:39 » σε Εθνικά Θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Leporello
22 Ιουν 2023, 01:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατανομή εδρών με βάση τα polls
από Dwarven Blacksmith » 16 Μάιος 2023, 19:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
16 Μάιος 2023, 19:42
-