Τα κοκορέτσια πέρασαν στην αντεπίθεσηGewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:04Κάποτε έπρεπε να πληρώσουμε τις γενοκτονίες που κάναμε στους πληθυσμός προβάτων. Αυτή είναι η δικιά τους εκδίκηση

Τα κοκορέτσια πέρασαν στην αντεπίθεσηGewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:04Κάποτε έπρεπε να πληρώσουμε τις γενοκτονίες που κάναμε στους πληθυσμός προβάτων. Αυτή είναι η δικιά τους εκδίκηση
Στις συναθροίσεις ατόμων είναι και οι τραπεζες, τα εμπορικά κεντρα, τα μαγαζιά κτλ κτλ. Δεν μπορείς να τα κλείσεις και να πας με την λογική << και μετά βλέπουμε>> Για τα σχολεία δεν έχω αποψηnostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:05μετα βλεπουμε ... το Χονγκ Κονγκ χωρις αυξηση στα κρουσματα ανεστειλε τη λειτουργια στα σχολεια απο μεσα Μαρτιου τελη Απριλιου ...εμεις φοβομαστε τις εργαζομενες μητερες που δεν εχουνε που να αφησουνε τα παιδια ... θα ηθελα να τις δω με ολη την οικογενεια αρρωστη και τα νοσοκομεια γεματα τι καταρες θα ριχνουνε που το κρατος δεν πηρε μετρα προληψης
Είσαι υπέροχο τρολ, αλλά από ένα σημείο και μετά αυτό που κάνεις είναι ανεύθυνο.A0ANACIVC έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:08Πιθανότερο είναι πιστός που μολύνθηκε από τον COVID-19 να θεραπευθεί αφού κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων παρά το αντίθετο, δηλ. οι φόβοι των απίστων πολιτικών και δημοσιογράφων, ότι δύναται ό,τι αγιότερο (τουτέστιν ό,τι αποτελεί λιγότερο μέρος του φθαρτού κόσμου, που όταν έλθει σε επαφή με τα πλάσματα, τα αγιάζει...) να γίνει φορέας φθοράς.
Αν συνεχίσουν έτσι θα οδηγήσουν τον λαό του Θεού στις κατακόμβες και τη μυστικότητα, όπως πάντα όταν η Πίστη του διώκεται.
οπως τα λες ειναι ... συναλλαγες στα εντελως απαραιτητα ... κυριως σε τροφοδοσια τροφιμων φαρμακων ενεργειας ... για να μπορεις να παραμεινεις σπιτι πρεπει να εξασφαλισεις τα παραπανω ... η κοινωνια πρεπει να προετοιμαστει ...καλυτερα υγιης και σπιτι παρα αρρωστος σε κανενα ρατζο κλειστου γυμναστηριουGewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:10Στις συναθροίσεις ατόμων είναι και οι τραπεζες, τα εμπορικά κεντρα, τα μαγαζιά κτλ κτλ. Δεν μπορείς να τα κλείσεις και να πας με την λογική << και μετά βλέπουμε>> Για τα σχολεία δεν έχω αποψηnostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:05μετα βλεπουμε ... το Χονγκ Κονγκ χωρις αυξηση στα κρουσματα ανεστειλε τη λειτουργια στα σχολεια απο μεσα Μαρτιου τελη Απριλιου ...εμεις φοβομαστε τις εργαζομενες μητερες που δεν εχουνε που να αφησουνε τα παιδια ... θα ηθελα να τις δω με ολη την οικογενεια αρρωστη και τα νοσοκομεια γεματα τι καταρες θα ριχνουνε που το κρατος δεν πηρε μετρα προληψης
Κυλιόμενο ωράριο και τμηματική λειτουργία, όπως και για τα σχολεία μπορεί να γίνει αναμόρφωση προγράμματος και περικοπή ύλης για τα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:10Στις συναθροίσεις ατόμων είναι και οι τραπεζες, τα εμπορικά κεντρα, τα μαγαζιά κτλ κτλ. Δεν μπορείς να τα κλείσεις και να πας με την λογική << και μετά βλέπουμε>> Για τα σχολεία δεν έχω αποψηnostromos έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:05μετα βλεπουμε ... το Χονγκ Κονγκ χωρις αυξηση στα κρουσματα ανεστειλε τη λειτουργια στα σχολεια απο μεσα Μαρτιου τελη Απριλιου ...εμεις φοβομαστε τις εργαζομενες μητερες που δεν εχουνε που να αφησουνε τα παιδια ... θα ηθελα να τις δω με ολη την οικογενεια αρρωστη και τα νοσοκομεια γεματα τι καταρες θα ριχνουνε που το κρατος δεν πηρε μετρα προληψης
Ποιο είναι το σημείο αναφοράς για να κρίνουμε αν είναι φυσικός ο ιός ή κατασκευασμένος;Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 13:14Προσωπικά με όσα ακούω τείνω να πιστέψω ότι είναι κατασκευασμένος, είναι too perfect σε σχέση με τους ήδη γνωστούς, έχει αρκετό καιρό επώασης, κάτι άκουσα και για αρνητικά τεστ που μετά γίνονται θετικά, είναι αυτό που στα αγγλικά λέμε devious. Μακάρι να κάνω λάθος.
Ρε φίλε, δεν θα κάτσω να υπεραμυνθώ της άποψης μου για το ότι είναι κατασκευασμένος ή όχι, διότι μια άποψη διατύπωσα και τίποτα παραπάνω. Μπορώ να σκεφτώ απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.Stalker έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:34Ποιο είναι το σημείο αναφοράς για να κρίνουμε αν είναι φυσικός ο ιός ή κατασκευασμένος;Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 13:14Προσωπικά με όσα ακούω τείνω να πιστέψω ότι είναι κατασκευασμένος, είναι too perfect σε σχέση με τους ήδη γνωστούς, έχει αρκετό καιρό επώασης, κάτι άκουσα και για αρνητικά τεστ που μετά γίνονται θετικά, είναι αυτό που στα αγγλικά λέμε devious. Μακάρι να κάνω λάθος.
Αν ήταν τρομοκρατική επίθεση δε θα είχαν πάρει ευθύνη μέχρι τώρα;
Αν ήταν κατασκευασμένος για ερευνητικούς σκοπούς και κάποιος τσιμπήθηκε ή ξέχασε ανοιχτό το πορτάκι του ψυγείου, θα είχαμε της λεπτομέρειες της κατασκευής του από την πρώτη στιγμή, που λογικά θα διευκόλυνε την φαρμακευτική αντιμετώπιση.
Αν ήταν βιολογικό όπλο, γιατί να σκοτώνει μόνο γέρους, κ.ο.κ.
Δεν έχεις άδικο να εγκαλείς το θρησκοτρόλι για ανευθυνότητα, αλλά παράλληλα ψάξου μήπως η ρητορική για τεχνητό ιό που αναπαράγεις έχει αντιεμβολιαστές για πηγή.
εδιτ: λολ τώρα είδα ότι βγήκε κι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ (μαθηματικός-χημικός) στο TV100 να πει ότι κι αυτουνού του βρωμάει η υπόθεση
Δεν είμαι πιο σχετικός, γι' αυτό τα αντεπιχειρήματά μου ήταν επί της αρχής, και όχι τεχνικής φύσεως. Τα παρακάτω δεν απευθύνονται ειδικά σε σένα, και γενικά θα με ενδιέφερε αν έγραφες δυο λόγια για το πως το σκέφτεσαι.Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 18:21Ρε φίλε, δεν θα κάτσω να υπεραμυνθώ της άποψης μου για το ότι είναι κατασκευασμένος ή όχι, διότι μια άποψη διατύπωσα και τίποτα παραπάνω. Μπορώ να σκεφτώ απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.
Και δεν έχει νόημα διότι δεν είμαι σχετικός, δεν είμαι χημικός, δεν είμαι βιολόγος, έχω επίγνωση του ότι μιλώ σαν μπάρμπας που διακατέχεται από άγνοια σαν σε καφενείο ενώ εσύ είναι εμφανές και από παλαιότερα τοπικς ότι είσαι πιο σχετικός με το συγκεκριμένο θέμα - αν μπορείς να με βάλεις στη θέση μου, ελεύθερα. Μπορεί και να έπαιξα πολύ Days Gone και ResEvil2 Remake πέρυσι και απλά το μυαλό μου να πηγαίνει σε τέτοιες θεωρίες, δεν το αρνούμαι.
Πήγα σήμερα στη λαϊκή για ψώνια, της πουτάνας από κόσμο, δεν έπαιρνε κανείς κάποιο μέτρο προφύλαξης, ότι κάναμε και πριν κάναμε, είδα όμως μία γυναίκα να ψωνίζει φορώντας μάσκα.
Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 18:21Ρε φίλε, δεν θα κάτσω να υπεραμυνθώ της άποψης μου για το ότι είναι κατασκευασμένος ή όχι, διότι μια άποψη διατύπωσα και τίποτα παραπάνω. Μπορώ να σκεφτώ απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.Stalker έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:34Ποιο είναι το σημείο αναφοράς για να κρίνουμε αν είναι φυσικός ο ιός ή κατασκευασμένος;Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 13:14Προσωπικά με όσα ακούω τείνω να πιστέψω ότι είναι κατασκευασμένος, είναι too perfect σε σχέση με τους ήδη γνωστούς, έχει αρκετό καιρό επώασης, κάτι άκουσα και για αρνητικά τεστ που μετά γίνονται θετικά, είναι αυτό που στα αγγλικά λέμε devious. Μακάρι να κάνω λάθος.
Αν ήταν τρομοκρατική επίθεση δε θα είχαν πάρει ευθύνη μέχρι τώρα;
Αν ήταν κατασκευασμένος για ερευνητικούς σκοπούς και κάποιος τσιμπήθηκε ή ξέχασε ανοιχτό το πορτάκι του ψυγείου, θα είχαμε της λεπτομέρειες της κατασκευής του από την πρώτη στιγμή, που λογικά θα διευκόλυνε την φαρμακευτική αντιμετώπιση.
Αν ήταν βιολογικό όπλο, γιατί να σκοτώνει μόνο γέρους, κ.ο.κ.
Δεν έχεις άδικο να εγκαλείς το θρησκοτρόλι για ανευθυνότητα, αλλά παράλληλα ψάξου μήπως η ρητορική για τεχνητό ιό που αναπαράγεις έχει αντιεμβολιαστές για πηγή.
εδιτ: λολ τώρα είδα ότι βγήκε κι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ (μαθηματικός-χημικός) στο TV100 να πει ότι κι αυτουνού του βρωμάει η υπόθεση
Και δεν έχει νόημα διότι δεν είμαι σχετικός, δεν είμαι χημικός, δεν είμαι βιολόγος, έχω επίγνωση του ότι μιλώ σαν μπάρμπας που διακατέχεται από άγνοια σαν σε καφενείο ενώ εσύ είναι εμφανές και από παλαιότερα τοπικς ότι είσαι πιο σχετικός με το συγκεκριμένο θέμα - αν μπορείς να με βάλεις στη θέση μου, ελεύθερα. Μπορεί και να έπαιξα πολύ Days Gone και ResEvil2 Remake πέρυσι και απλά το μυαλό μου να πηγαίνει σε τέτοιες θεωρίες, δεν το αρνούμαι.
Είναι πολλά πράγματα μαζί.Stalker έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 18:45Δεν είμαι πιο σχετικός, γι' αυτό τα αντεπιχειρήματά μου ήταν επί της αρχής, και όχι τεχνικής φύσεως. Τα παρακάτω δεν απευθύνονται ειδικά σε σένα, και γενικά θα με ενδιέφερε αν έγραφες δυο λόγια για το πως το σκέφτεσαι.Λεγεών έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 18:21Ρε φίλε, δεν θα κάτσω να υπεραμυνθώ της άποψης μου για το ότι είναι κατασκευασμένος ή όχι, διότι μια άποψη διατύπωσα και τίποτα παραπάνω. Μπορώ να σκεφτώ απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.
Γενικά μου κάνει ειλικρινή εντύπωση που φέτος τόσου κόσμου του φαίνεται φυσιολογικό να μιλάει για κατασκευασμένο ιό λες και είναι business as usual, ενώ δεν υπάρχει απολύτως κανένα σχετικό προηγούμενο, πέρα ίσως από όταν η Ν. Αφρική έψαχνε βιολογικό όπλο που να χτυπάει μόνο μαύρους και διαπίστωνε ότι ήταν αδύνατο.
Με άλλα λόγια μου φαίνεται παράξενο που έγινε viral ο ισχυρισμός ενώ παλιά θα ήταν ακόμα χαμηλού αντίκτυπου ψεκασμενιά. Είναι επειδή έγινε ταινιά το Inferno του Dan Brown στο μεταξύ;
Χρόνια;hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 22:52
3. Φαίνεται να προκαλεί δευτερεύοντα χρόνια προβλήματα σε όσους θεραπεύονται.