Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 15 Ιουν 2018, 23:53

Antares έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:46
Δεν νομίζω ότι ένας 35άρης είναι μεγάλος πρώτα πρώτα. Με την 23άρα, 25άρα είναι ίδια γενιά. Οπότε τον να τον χαρακτηρίζει γέρο η 23άρα δεν μου φαίνεται πολύ λογικό.
Στον οικογενειακό, κοινωνικό μου περίγυρο, δεν υπάρχουν γάμοι, σχέσεις, με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ούτε εγώ επιδίωξα κάτι τέτοιο ποτέ. Οπότε δεν έχω εμπειρία. Πάντως ο αρκετά μεγαλύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποδειχθεί μεγάλος κάφρος, προσωπική άποψη πάντα, γιατί έχει περισσότερες εμπειρίες και ξέρει πως να χειρισθεί έναν μικρότερο.
Απο που και ως που; Ισα- ισα που ο πιτσιρικας λογω απειριας μπορει να κανει και μεγαλυτερη ζημια. Εχει μεγαλο αγχος και προσβαλεται στην παραμικρη κινηση της που μπορει να λαβει ως δυσαρεσκεια και να αντιδρασει με θυμο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Ιουν 2018, 23:55

Κάφρος = ακατάλληλος για εκπαίδευση - στρώσιμο - χειρισμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 15 Ιουν 2018, 23:58

Δηλαδη να την χωρισω την 22 χρονη φοιτητρια?
ετσι που τα λετε 52 ειμαι παππους της

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 15 Ιουν 2018, 23:59

Αγις έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:52
Η ''φοβία '' προς τους μεγαλύτερους - οταν αναζητείται ''σοβαρή σχέση '' έχει στην ρίζα του την γνώση ότι δεν θα μασάει λόγω εμπειριών και δεν θα μετατραπει σε κιλοτάκια.
Μαλλον σε αυτο εχεις δικιο, θεωρουν οτι θα χειραγωγηθουν και οτι δε θα μπορουν να τον κανουν ζαφτι τον μεγαλυτερο. Μαλλον εκει εδραζει η αρνητικοτητα τους σε μεγαλυτερες ηλικιες. Ετσι το παρουσιαζουν και οι μαναδες τους, αν τα μπλεξει με μεγαλυτετο η κορη τους φοβουνται οτι θα τις χειραγωγησει και θα τις κοψει απο σπουδες κλπ λες και ο συνομηλικος της κασκαντερ που θα κανει σεξ μαζι της χωρις προφυλαξη δε θα την αφησει εγκυο και θα τρεχει. Αλλωστε η σχεση με πολυ μεγαλη διαφορα ηλικιας με την κοπελα πιτσιρικα ειναι de facto μια μη σοβαρη σχεση, ας μην φοβουνται οι μαναδες οτι θα τις αποσπασει τις κορες τους απο κατι ο μεγαλυτερος.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 00:00

perseus έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:58
ε ναι τι πράματα είναι αυτά ρε πορνόγερε . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 16 Ιουν 2018, 00:01

Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο πάντα, αλλά ο κατά αρκετά μεγαλύτερος, έχει πλεονέκτημα σε σχέση με μικρότερη γυναίκα. Αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τον έλεγχο του πάνω στην μικρότερη.
Παλαιότερα γίνονταν γάμοι σαραντάρηδων με δεκαεξάχρονες. Μην τα παραλέμε τώρα ότι οι μανάδες δεν ήθελαν μεγαλύτερους. Αρκεί να τακτοποιηθεί με γάμο. Όλο αυτό δεν είναι εμετικό;
Πραγματικά στα 16-18 μου, μια και ήμουν και σε χωριό, δεν έβλεπα νέο κόσμο. Πήγα στη Γερμανία για να δω νέο κόσμο, να σφύζει από ζωή και να αφήσω τους πλατωνικούς έρωτές μου με μεγαλύτερους στην μπάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 16 Ιουν 2018, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιουν 2018, 00:01

Αγις έγραψε:
Η ''φοβία '' προς τους μεγαλύτερους - οταν αναζητείται ''σοβαρή σχέση '' έχει στην ρίζα του την γνώση ότι δεν θα μασάει λόγω εμπειριών και δεν θα μετατραπει σε κιλοτάκια.
Υπάρχουν 3εις κατηγορίες ανδρών.

Οι μικροί, που δεν βγάζεις άκρη μαζί τους γιατί τους λες εδώ θα είναι το νέο σου σπίτι και σου λένε γιατί κλπ. Τι γιατί ρε, γιατί έτσι πρέπει.
Τεσπα δεν υπάρχει συνεννόηση με τους μικρούς, άλλος κόσμος.

Οι συνομήλικοι, τέλειοι για συνύπαρξη, σταδιακά γίνονται ένα με τις ραφές και είναι σαν να μην είναι εκεί, απαλοί και απορροφητικοί.

Οι μεγάλοι, βάζουν το κιλοτάκι στην τσέπη μαζί με την πιστωτική, τέλεια συνύπαρξη και εδώ.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 16 Ιουν 2018, 00:02

perseus έγραψε:
15 Ιουν 2018, 23:58
ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!! Συνεχισε.... :bravo:

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 16 Ιουν 2018, 00:02

1,80 ειναι πως να τη ελεγξω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 00:05

Ας εχουμε και εμεις κανένα πλεονέκτημα.
Εχετε τη χρυσή δεκαετία της παντοδυναμια σας - ζηστε τη μετά δεν..ξεκινάει η καλή δεκαετία των αντρών.
Και έτσι και ζούμε και το γυρίζουμε στο καλαματιανό και οι κόρες του πάρτα όλα δεν γίνεται όσο και να σας έλεγε τα αντίθετα η Μαρή Κλαίρη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 00:06

perseus έγραψε:
16 Ιουν 2018, 00:02
συνέχισε τις λεπτομέρειες - γίνεται όλο και καλύτερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 16 Ιουν 2018, 00:07

Antares έγραψε:
16 Ιουν 2018, 00:01
Αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο πάντα, αλλά ο κατά αρκετά μεγαλύτερος, έχει πλεονέκτημα σε σχέση με μικρότερη γυναίκα. Αυτό το πλεονέκτημα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τον έλεγχο του πάνω στην μικρότερη.
Οχι απαραιτητα! Δες ποσοι sugardady υπαρχουν που οι πιτσιρικες τους απομυζουν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιουν 2018, 00:11

Αγις έγραψε:
16 Ιουν 2018, 00:06
perseus έγραψε:
16 Ιουν 2018, 00:02
συνέχισε τις λεπτομέρειες - γίνεται όλο και καλύτερο.
πάντως ειναι καλό να έχεις τα διπλά της χρόνια και κάτι. Γίνεται και πιο εύκολο να συντονιστείς πραγματικά με ένα πρόβλημα του άλλου. Τον ακούς προσεκτικά, θυμάσαι εσύ πως το έβλεπες στην ηλικία του, μετά σκέφτεσαι μέσα σου: ρε φίλε τότε εσύ δεν υπήρχες, μπουαχαχαχα. Μετά λες ναι, ναι, κατάλαβα, δίκιο έχεις, ναι, θα το σκεφτώ σοβαρά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 00:16

enaon έγραψε:
16 Ιουν 2018, 00:01
Αγις έγραψε:
Υπάρχουν 3εις κατηγορίες ανδρών.

Οι μικροί, που δεν βγάζεις άκρη μαζί τους γιατί τους λες εδώ θα είναι το νέο σου σπίτι και σου λένε γιατί κλπ. Τι γιατί ρε, γιατί έτσι πρέπει.
Τεσπα δεν υπάρχει συνεννόηση με τους μικρούς, άλλος κόσμος.

Οι συνομήλικοι, τέλειοι για συνύπαρξη, σταδιακά γίνονται ένα με τις ραφές και είναι σαν να μην είναι εκεί, απαλοί και απορροφητικοί.

Οι μεγάλοι, βάζουν το κιλοτάκι στην τσέπη μαζί με την πιστωτική, τέλεια συνύπαρξη και εδώ.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες αντρών ανεξάρτητα ηλικίας .
Αυτοί που κρίνονται κατάλληλοι να υπηρετήσουν ως σύντροφοι για βόλτες σε παραλίες - χεράκια πλεγμενα - καρδούλες στην υγρή άμμο - ενα πρωινό η παναγια μου - ακρογιαλιές δειλινά.
Οι μη σοβαροί κωλοπαιδαράδες υποπλοίαρχοι κατάλληλοι να καλύψουν την ανάγκη για κουτουπώματα χωρίς αύριο ζωώδικα πισω από αμμόλοφους μέχρι να βγεί αποτέλεσμα για το πόσο είναι το παράλιο μέτωπο με μονάδα μέτρησης την πλάτη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Ιουν 2018, 00:17

Κακα τα ψεματα, Αγις, σε πολλα νομιζω εχεις δικιο.

Και μιας που εισαι δω, δε μου λες... γυναικες εκει, κοντα, διπλα, σχεδον 40, να μην εχουν ελπιδες για τιποτα; Ναρχισουν το πλεξιμο, ή υπαρχει φως στο τουνελ; που να προσανατολιστουμε; που υπαρχει ελπιδα; Οι συνομηλικοι θελουν μικρες ειπαμε. Οι μικροτεροι, ακομη πιο μικρες. Οι μεγαλυτεροι... και αυτοι μικρες! Εμεις σε τι να κοιταξουμε; ή εχουμε ληξει και απλως πρεπει να συμβιβαστουμε;

Πως θα σε εριχνε μια σαρανταρα εσενα; Καλοστεκουμενη εννοειται.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών