Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Βρίσκομαι σε κρίση ταυτότητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 07 Μαρ 2020, 23:10

Nero έγραψε:
07 Μαρ 2020, 21:08
Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα :a040::a040::011:
Δεν είσαι ο μόνος... :c020:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Μαρ 2020, 23:10

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:54
sys3x έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:44
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:42

Όχι
Το κάνω για να έχω πατρίδα για να την εκμεταλευομαι
Ξέρεις οποίος σώζει την πατρίδα την ..γαμ.... ε μπαρντον την κυβερνάει κιόλας !!
Σαν το καλό το παλικάρι που σκοτωνει τον δράκο που βασανίζει την χώρα και σώζει την βασιλοπούλα από τα νύχια του και την παντρεύεται
Και στο τέλος γίνεται και βασιλιάς
Και εδώ που τα λέμε ..για αυτό σκότωσε τον δράκο για να γίνει βασιλιάς και όχι για να σώσει την βασιλοπούλα ..
Δηλαδή την οικογένεια σου την έχεις μόνον για να την γαμάς και να είσαι ο βασιλιάς της αίνει;
Όντως
Και πολλά παιδιά κάνεις για να σε φροντίσουν στα γεράματα σου κάποτε
Έτσι δεν ξεκίνησε ιστορικά ο θεσμός της οικογένειας;
Όχι από όσο γνωρίζω.
Δηλαδή τα παιδιά σου δεν τα αγαπάς και τα έκανες για να σε φροντίζουν, σωστά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Μαρ 2020, 23:13

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
07 Μαρ 2020, 23:00
sys3x έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:43
mao mao έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:39

Εγώ δεν είμαι πατριώτης. Ήθελα να ξέρα όλοι αυτοί οι πατριώτες που λες, τι παραπάνω έχουν προσφέρει στη χώρα από μένα.
Αναλόγως του τι έχεις προσφέρει εσύ, από καθόλου μέχρι και τα πάντα.
Βασικά έχει χυθεί άπλετο αίμα για να μπορείς εσύ αυτήν την στιγμή να κάνεις αυτό που κάνεις, καλό ή κακό ή οτιδήποτε.
Αυτοί που έχυσαν το αίμα τους δεν το είχαν κάνει για εμένα σήμερα αλλά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις
Απλά οι ιστορικές συγκυρίες διαμόρφωσαν την σημερινή κατάσταση
Δε νομίζω ότι έχει κανένας από εμάς το δικαίωμα να μιλάει εκ μέρους των άλλων, θα μπορούσαμε να τους ρωτήσουμε αν ζούσαν αλλά δεν χρειάζεται νομίζω, τα είπανε μόνοι τους χωρίς να τους ρωτήσουμε.
Εσύ αντιθέτως έχεις όλο το δικαίωμα να μιλάς για τον εαυτό σου, για την ακρίβεια μόνο εσύ.

.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 07 Μαρ 2020, 23:27

τεράστιε Τσώρτσιλ!

καλώς όρισες, φίλε Nero :)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 07 Μαρ 2020, 23:30

Ωριμαζεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Μαρ 2020, 23:34

Naida έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:51
sys3x έγραψε:
mao mao έγραψε:
07 Μαρ 2020, 22:39

Εγώ δεν είμαι πατριώτης. Ήθελα να ξέρα όλοι αυτοί οι πατριώτες που λες, τι παραπάνω έχουν προσφέρει στη χώρα από μένα.
Βασικά έχει χυθεί άπλετο αίμα για να μπορείς εσύ αυτήν την στιγμή να κάνεις αυτό που κάνεις, καλό ή κακό ή οτιδήποτε.
Κι εμείς χυνουμε αίμα φίλε. Μπορεί όχι κυριολεκτικά γιατί δεν έχουμε πόλεμο(ακόμα) αλλά εδώ είμαστε δίνουμε αγώνα να στέκεται αυτή η χώρα και οι πολίτες της.
Τι ακριβώς πιστεύεις ότι κάνεις το οποίο μας ωφελεί συλλογικά;

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Μαρ 2020, 23:35

sys3x έγραψε:
07 Μαρ 2020, 23:34
Naida έγραψε:
sys3x έγραψε:

Κι εμείς χυνουμε αίμα φίλε. Μπορεί όχι κυριολεκτικά γιατί δεν έχουμε πόλεμο(ακόμα) αλλά εδώ είμαστε δίνουμε αγώνα να στέκεται αυτή η χώρα και οι πολίτες της.
Υπάρχω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Μαρ 2020, 23:44

Naida έγραψε:
07 Μαρ 2020, 23:35
sys3x έγραψε:
Naida έγραψε:

Υπάρχω.
Καλά, άντε γειά σου τώρα, θα τα πούμε όμως.

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Μαρ 2020, 23:45

sys3x έγραψε:
07 Μαρ 2020, 23:44
Naida έγραψε:
07 Μαρ 2020, 23:35
sys3x έγραψε:

Υπάρχω.
Καλά, άντε γειά σου τώρα, θα τα πούμε όμως.
Θα τα πούμε Ζηκο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 08 Μαρ 2020, 06:56

Nero έγραψε:
07 Μαρ 2020, 21:08
Όντας μέχρι πρότινος στον αντεθνικό πυρήνα του πχορουμ, ένοιωθα μια κάποια σχετική ασφάλεια. Όσο εισέπραττα ύβρεις, απειλές κοκ για την κάπως ζαλαρή εθνική μου συνείδηση και την απέχθεια στον εθνικισμό(που ακόμα ισχύουν) ένοιωθα κάποιος, ότι ήξερα ποιος ήμουν και που πατούσα. Είναι μια μικρή επιβεβαίωση όταν σε απειλούν με φυλάκιση γιατί "προσπαθεί να αποδομήσεις τον Κολοκοτρώνη", ύβρεις γιατί είχα πει ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου προτιμώ να γίνω πρόσφυγας(όντως, είναι η πρώτη μου επιλογή.) ή χλευασμό για την "φιλοτουρκική" μου στάση όταν έγραφα ότι η Οθωμανική κατάκτηση δεν ήταν δα και τόσο τραγική(που είναι αλήθεια). Τώρα βλέπω ότι πχορουμιτες όπως η Naida και ο Mercury το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο που δεν μπορώ να ακολουθήσω. Τόσος κόπος, τόσες χαμένες γραμμές για να καταλήξω σαν τον λαγό που τον τρώει απο τη χελώνα. Χτες χαρακτηρίστηκα δεξιός, κάτι που με πόνεσε αφάνταστα :a040::a040::011:
Εθνικισμός και κοσμοπολιτισμός είναι 2 ιδεολογίες που παίζονται από την αστική τάξη (κυβέρνηση, κόμματα, μέσα προπαγάνδας κτλπ) είτε εναλλάξ είτε σε σύμφυση για να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της. Δεν χρειάζεται να πάρεις θέση στο ένα ή στο άλλο, αν το πάμε σε επίπεδο προσώπων δεν χρειάζεται να πεις αν είσαι με τον καιρίδη ή με τον γεωργιάδη. Πολιτικά, στρατηγικα, τακτικά είναι το ίδιο, ασχετα τι μπαμπαλ'ίζουν. Το κριτήριο σου, η πυξίδα σου πρέπει να είναι ταξικά. Το ότι έχει κάποιος ανέβει επίπεδο, ας με επιτραπεί ο όρος, να μη χρειάζεσαι εθνικά συμβολα για να υποστηρίξεις αυτήν την πολιτική σε σχέση με κάποιον που υποστηρίζετε μαζί την ίδια αλλά χρειάζεται ως κίνητρο μεγαλέκους, κολοκοτρώνηδες, μακεδονίεςμας κτλπ δεν αλλάζει ο χαρακτήρας της πολιτικής που στηρίζετε και οι 2.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μαρ 2020, 07:02

Τις ιδεολογίες μας ΔΕΝ τις πιστεύουμε , απλά τις χρησιμοποιούμε προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα μας .
Ένα πολιτικό κόμμα ΔΕΝ πιστεύει αυτά που λέγει ως ιδεολογικές αρχές απλά ποντάρει σε αυτές τις αρχές για να τραβήξει κοσμο που θα του δώσουν εξουσία !!

Και οι οπαδοί του ΔΕΝ πιστεύουν σε αυτή την ιδεολογία ότι είναι ορθή ως ιδεολογία απλά αυτές οι ιδεολογικές αρχές τους αρέσουν !!(ξέρω ότι λέγει χρήματα ...αλλά είναι τόσο όμορφα ψέματα ..)

Οι άνθρωποι ακολουθούν ηγέτη και πολιτικό κόμμα ΔΕΝ ακολουθούν πολιτικές ιδεολογίες

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μαρ 2020, 07:06

Η πολιτική συστράτευση σε έναν πολιτικό χώρο η οργάνωση , σπάνια πολύ σπάνια έχει σχέση με το ότι ...μελετήσαμε τις πολιτικές ιδεολογικές αρχές αυτού του χώρου και αποφασίσαμε να οργανωθούμε σε αυτόν
Συνήθως η πολιτική ένταξη έχει σχέση με δημόσιες σχέσεις για την εξυπηρέτηση συμφερόντων η γίνεται για κοινωνικούς οικογενειακούς φιλικούς λόγους πχ ..έχω φίλους κολλητούς που δραστηριοποιούνται σε ένα πολιτικό κόμμα και εγώ που δεν είχα τι να κάνω πήγα σε μερικές εκδηλώσεις αυτού του κόμματος και εκεί μάλιστα γνώρισα και ...γκόμενα ...κλπ κλπ

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 08 Μαρ 2020, 07:11

η αλλιως το νημα του κοψοχερη :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μαρ 2020, 07:12

Πως λέμε , άλλο πράγμα το να είμαι χριστιανός , και άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστό !!
Άλλο πράγμα να πιστεύω στον Χριστό και άλλο πράγμα το να πιστεύω στον Χριστό έτσι όπως θέλουν και διδάσκουν οι παπάδες !!
Στην πρώτη περίπτωση το να δηλώνω Χριστιανός έχει να κάνει με το εάν είναι μέλος σε μια κοινωνική εθνική θρησκευτική ομάδα η ιδιότητα της οποίας έχει για εμένα σοβαρές επιπτώσεις για το εάν θα εξυπηρετούνται τα δικά μου συμφεροντα από αυτή την ομάδα ως μέλος της
Όταν κάποιος δηλώνει Χριστιανός για ..κοινωνικούς εθνικούς πολιτικούς οικογενειακούς λόγους εγώ στην πραγματικότητα τον θεωρώ Άθεο !?

Αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε άλλη ιδεολογία η ισμο πχ το να δηλώνεις κομουνιστής προκειμένου να τα έχεις καλά με το κομμουνιστικό κόμμα για να έχεις κομματική κάλυψη υποστήριξη στην δουλειά σου , αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις σχέση με την κομμουνιστική θεωρία ως ιδεολογία !!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 08 Μαρ 2020, 07:17

Πίσω από κάθε μα κάθε _ισμο η ιδεολογία , πάντοτε κρύβεται μια ισχυρή δυναμικη ομάδα μέσα στην οργάνωση που εκφράζει η εκπροσωπει αυτην την ιδεολογία πχ ..μέσα σε ένα πολιτικό χώρο υπάρχει μια ελίτ στην ηγεσία του κόμματος που διαμορφώνει την πολιτική του κόμματος και την επιβάλει στα υπόλοιπα μέρη

Ο Χριστιανισμός λέγει αυτά που λέγουν οι παπάδες ενώ το ισλάμ υποστηρίζει ότι θα πούνε οι ιμάμηδες !!
Σε κάθε θρησκεία οι θρησκευτικές αρχές; καθορίζονται από το ιερατείο της
Το ίδιο συμβαίνει και με τα πολιτικά κόμματα η πολιτική ιδεολογία ενός κόμματος καθορίζεται από την εξουσιαστική ελίτ που κάνει κουμάντο μέσα σε αυτό το πολιτικό κόμμα ..

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών