θα εριχνε γκαζολίνη+ μπουφρέντς ιστορίες απο back in the glory days και θα ζωήρευε την
φωτιά συζήτηση
θα εριχνε γκαζολίνη+ μπουφρέντς ιστορίες απο back in the glory days και θα ζωήρευε την
Και για σένα και γενικά. Ό,τι θες πες. Εγώ κατάλαβα ότι σκιαγραφείς τον εαυτό σου με αυτά που λες.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 20:59για μενα μιλαμε, η γενικα;
οι προσωπικες μου συνηθειες, ειναι μαλλον αδιαφορες για καθε ηλικιας γυναικες. ουτε κυνηγαω 25αρες στα 45 μου.
μιλω για οτι βλεπω διπλα μου, και οτι εχω ζησει. και τα ξενυχτια, και τα ταξιδια, και τη ζωη γενικοτερα, βλεπω να τη βαριουνται οι γυναικες καπου μετα τα 30, ζητανε σπιτακι παιδακια και σαρβαιβορ στην τηλεοραση, ενω οι αντρες οσο τους βαστανε τα ποδια τους ειναι πιο δραστηριοι.
ουτε οι υποχρεωσεις αλλαζουν σε καποια ορισμενη ηλικια, τα 30 που λες.σημαντικες υποχρεωσεις εχεις οταν κανεις παιδια, οταν οι γονεις σου θελουν περιθαλψη, και αυτα μπορει να σου συμβουν σε οποιαδηποτε ηλικια.
ποιο λές; το ''μεγαλόκαρδος'' ή το άλλο το ακαταλαβίστικο το ''πστσ'';;
Το μεγαλοκαρδος το χσεραμε...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:15ποιο λές; το ''μεγαλόκαρδος'' ή το άλλο το ακαταλαβίστικο το ''πστσ'';;
τι ιδέα μ'εδωσες τώρα!!Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:16Το μεγαλοκαρδος το χσεραμε...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:15ποιο λές; το ''μεγαλόκαρδος'' ή το άλλο το ακαταλαβίστικο το ''πστσ'';;
Γελαω απο τωρααααααααααααααααα!!!!!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:17τι ιδέα μ'εδωσες τώρα!!
αλλά αυριο γιατι θα το ξημερώσω!
Καλε τι προβλημα ναχετε; πριν δεν ελεγες οτι πιτσιρικες θετε ολοι; Τωρα εχετε προβλημα;
Όλα τα έξυπνα πουλιά, αρκεί να την έχουν μεγάλη.