τρίτον που είναι ο χείμαρρος οεο?Golden Age έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:18Αποτυχημένη προσπάθεια υποστηρίξεως του πολιτικαντισμού. Πρώτον, δεν στρέψαμε τίποτα, δεύτερον είστε υπερ της σύνθετης ονομασίας.
Κότα ο Καραϊσκάκης/Μπαρμπαρούσης
Re: Κότα ο Καραϊσκάκης/Μπαρμπαρούσης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Golden Age
Δεν ξέρω. Και προσωπική μου άποψη, δεν βρίσκω το λόγο να ακούει τον κάθε Τόσκα επειδή ο Καμμένος (και η ΝΔ) νομίζει ότι αυτό θα τον σώσει πολτικά και κυρίως επειδή η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει την χώρα.Lugozzi έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:19τρίτον που είναι ο χείμαρρος οεο?Golden Age έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:18Αποτυχημένη προσπάθεια υποστηρίξεως του πολιτικαντισμού. Πρώτον, δεν στρέψαμε τίποτα, δεύτερον είστε υπερ της σύνθετης ονομασίας.
Καλά που το ξεκαθάρισες. Όπως είδαμε το μεσημέρι είναι πάντα συνετό να αφήνεις ένα παραθυράκι για απροσδόκητη αλλαγή γραμμήςGolden Age έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 01:20
Δεν ξέρω. Και προσωπική μου άποψη, δεν βρίσκω το λόγο να ακούει τον κάθε Τόσκα επειδή ο Καμμένος (και η ΝΔ) νομίζει ότι αυτό θα τον σώσει πολτικά και κυρίως επειδή η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει την χώρα.
- blackpaint
Τελικα τα αυγα κανουνε τις κοτες 

Ειπε ο φουκαρας ο Μπαρμπαρουσης πανω στα νευρα του 2 κουβεντες καφενειου που λεει η μιση ελλαδα, και θελουν να τον πανε λεει για..εσχατη προδοσια.
Δεν εχουν δικασει για τον ιδιο λογο αυτους που ρημαξαν την χωρα υποθηκευοντας την μέχρι το τελος του αιωνα, που κατεβασαν σημαιες σε νησια, που καλυψαν δολοφονιες στρατιωτικων απο τουρκους, που καταργησαν de facto τα συνορα της χωρας. Εκει δεν τρεχει μια.
Εσχατη προδοσια μονο ο Μπαρμπαρουσης λεμε.
Δεν εχουν δικασει για τον ιδιο λογο αυτους που ρημαξαν την χωρα υποθηκευοντας την μέχρι το τελος του αιωνα, που κατεβασαν σημαιες σε νησια, που καλυψαν δολοφονιες στρατιωτικων απο τουρκους, που καταργησαν de facto τα συνορα της χωρας. Εκει δεν τρεχει μια.
-
- Επικοινωνία:
Πολύ γαμάτο το συμβάν. Γιατί μπορεί να βοηθήσει να πέσουν τα εκλογικά ποσοστά των φασίστων. Τώρα οι χρυσαυγίτες είναι λίγο χαζοί και δεν πολυκαταλαβαίνουν τι λένε μερικές φορές. Να τον κλείσουν μέσα ισόβια επειδή είναι ολίγον τούβλο και δεν ξέρει τι λέει λίγο χοντρό μου φαίνεται πάντως. Κάποιοι βέβαια μπορεί να πούν "ας πρόσεχε".
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Υποθετω οτι μαζι με τον Μπαρμπαρουση θα δικαστει για τον ιδιο λογο ο βουλευτής που παροτρυνε το πληθος να καψει την βουλη ε?
Άσε κ τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάτι πατριωτικό , ήμαρτονpanos291 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 07:40Ειπε ο φουκαρας ο Μπαρμπαρουσης πανω στα νευρα του 2 κουβεντες καφενειου που λεει η μιση ελλαδα, και θελουν να τον πανε λεει για..εσχατη προδοσια.
~~¥~~
οι κουβέντες καφενείου πρέπει να λέγονται μόνο στο καφενείο
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ναι αλλα αν θέλεις σχολιασε ολόκληρο το ποστ μου, χωρις να απομονωνεις μονο αυτο το κομμάτι.
Πόσο μεγάλες κότες είναι τα αυγά από το 1 μέχρι το 10;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κότα ο Καραμανλής δεν ζηταει ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική του ασυλία?
από Μαδουραίος » 20 Μαρ 2024, 09:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 3543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2024, 12:07
-