Φοβάστε ρε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Φοβάστε ρε;
Οι επιστήμονες είπαν πως θα μολυνθεί το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού!
Που σημαίνει 700 εκατομμύρια άνθρωποι!
Με θνησιμότητα 2-3% θα πεθάνουν από 14-21 εκατομμύρια άνθρωποι!
Στην Ελλάδα αντιστοιχεί σε περίπου 25-35.000 νεκρούς.
Τι άλλο περιμένετε να πουν για να φοβηθείτε;;
Που σημαίνει 700 εκατομμύρια άνθρωποι!
Με θνησιμότητα 2-3% θα πεθάνουν από 14-21 εκατομμύρια άνθρωποι!
Στην Ελλάδα αντιστοιχεί σε περίπου 25-35.000 νεκρούς.
Τι άλλο περιμένετε να πουν για να φοβηθείτε;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περσοναλι φοβάμαι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό που προσωπικά φοβάμαι, είναι η αφασία των συμπολιτών μου.
Προχθές ήμουν σε μία εκδήλωση που γινόταν σε κλειστό χώρο. Δεν πήγα εκεί που κάθονταν όλοι ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά τριγυρνούσα κάπου εκεί γύρω. Ωστόσο ακόμη κι εκεί πηγαινοερχόταν κόσμος. Σε κάποια φάση μάλιστα, μύρισα μια πορδή (δεν ξέρω αν μεταδίδεται και έτσι).
Μετάνιωσα που πήγα μόνο και μόνο γιατί ο διοργανωτής ήταν φίλος μου (και δεν ανέβαλλε την εκδήλωσή του παρά τις εξελίξεις) αλλά εξοργίστηκα ακόμη περισσότερο, όταν ουδείς από τους ομιλητές αναφέρθηκε στον ιό. Δεν είπανε καν "μπράβο που ήρθατε, παρά την κατάσταση που επικρατεί". Κάνανε σαν να μην υπάρχει πρόβλημα.
Αργότερα όταν του βρήκα, τους εξήγησα ότι ο λόγος που δεν πλησίαζα πολύ στο συγκεντρωμένο πλήθος, ήταν ότι φυλαγόμουν. Με κοίταξαν σαν να είμαι υποχόνδριος.
Ε, ασταδιάλα.
Προχθές ήμουν σε μία εκδήλωση που γινόταν σε κλειστό χώρο. Δεν πήγα εκεί που κάθονταν όλοι ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά τριγυρνούσα κάπου εκεί γύρω. Ωστόσο ακόμη κι εκεί πηγαινοερχόταν κόσμος. Σε κάποια φάση μάλιστα, μύρισα μια πορδή (δεν ξέρω αν μεταδίδεται και έτσι).
Μετάνιωσα που πήγα μόνο και μόνο γιατί ο διοργανωτής ήταν φίλος μου (και δεν ανέβαλλε την εκδήλωσή του παρά τις εξελίξεις) αλλά εξοργίστηκα ακόμη περισσότερο, όταν ουδείς από τους ομιλητές αναφέρθηκε στον ιό. Δεν είπανε καν "μπράβο που ήρθατε, παρά την κατάσταση που επικρατεί". Κάνανε σαν να μην υπάρχει πρόβλημα.
Αργότερα όταν του βρήκα, τους εξήγησα ότι ο λόγος που δεν πλησίαζα πολύ στο συγκεντρωμένο πλήθος, ήταν ότι φυλαγόμουν. Με κοίταξαν σαν να είμαι υποχόνδριος.
Ε, ασταδιάλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Μαύρο Πρόβατο
Εγω προσωπικα ειμαι πολυ νεος και αρα στατιστικα δεν εχω λογο να φοβαμαι. Φοβαμαι ομως για τους παππουδες μου που ειναι σε κρισιμη ηλικια μην κολλησουν τιποτα.
Για τους δικούς μου. Ίσως να έπρεπε να φοβάμαι και για εμένα αλλά δεν φοβάμαι.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
2 πράγματα προκαλούν φόβο.
Οι τηλεκανιβαλοι που θα μας στείλουν νωρίτερα απ τον ιό στον τάφο.
Και η πλήρης αφασία "εμείς δεν κολλάμε τίποτα ρε μη φοβάστε".
Οι τηλεκανιβαλοι που θα μας στείλουν νωρίτερα απ τον ιό στον τάφο.
Και η πλήρης αφασία "εμείς δεν κολλάμε τίποτα ρε μη φοβάστε".
Η πλήρης αφασία προκαλεί φόβο γιατί προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια στους γύρω:P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
https://www.newsbeast.gr/health/arthro/ ... 00-nekroys
Εφιαλτικό σενάριο για τον κορονοϊό στην Ιταλία: Μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πάνω από 1.000.000 νεκρούς!
Εφιαλτικό σενάριο για τον κορονοϊό στην Ιταλία: Μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πάνω από 1.000.000 νεκρούς!
Εγώ δε φοβάμαι - και το γράφω από την πρώτη στιγμή...
Είναι πολλά χρόνια τώρα που έχω πάρει απόφαση ότι όλοι θα πεθάνετε και θα μείνω μόνος μου στον πλανήτη....
.
Είναι πολλά χρόνια τώρα που έχω πάρει απόφαση ότι όλοι θα πεθάνετε και θα μείνω μόνος μου στον πλανήτη....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Μαύρο Πρόβατο
Θα το σκεφτώ, αφού πρώτα γράψω την αυτοβιογραφία μου, πάνω σε ένα λόφο που θα έχω δημιουργήσει από τα κρανία σας...
.
Bellum omnium contra omnes
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν κολλάω ούτε έμπολα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση