Δεν χρειάζεται...αν ένας από τους 2 σας έχει φτερνιστεί πάνω στο 10ευρω ή στα ρέστα...φτάνει!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Γιατί να βάλω την μούρη μου στο παραθυράκι; Σκύλος είμαι;
Χρησιμοποιώ αντισηπτικό αφού πιάσω χαρτονομίσματα και το έκανα ανέκαθεν, δεν περίμενα κορωνοϊούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωχχχstergiosbik έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:13Mολις τώρα έμαθα ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα κρούσμα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό της Λάρισας είναι φορέας.
Επίσημα περιμένουν το απόγευμα τα αποτελέσματα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών απλά θα επιβεβαιωθεί αυτό που περιμένουν.
Αυτά από φίλο που η αδελφή του εργάζεται στο Πανεπιστημιακό
Το κρούσμα είναι φοιτητής στα ΤΕΙ εδώ.

Υπάρχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται σ' αυτόν το χώρο, εδώ και χρόνια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 16:59Ορφανά κρούσματα.Ανδρέας έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 16:58Δευτερογέννεση;Leporello έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 16:52Τώρα την έχουμε άσχημα, γιατί εμφανίσθηκαν τα πρώτα κρούσματα που δεν έχουν γνωστή προέλευση:
https://www.skai.gr/news/ygeia/sypsas-s ... -koinotita
Ή όπως αλλιώς λέγεται;
Ορφανά, προσδιορίζονται κυρίως τα φάρμακα για τις σπάνιες παθήσεις, που λόγω μικρού αριθμού ζήτησης (λόγω σπανιότητας) είναι πολύ ζημιογόνα για τις φαρμακευτικές εταιρίες επειδή το κόστος έρευνας και παραγωγής δεν ισοσταθμίζεται από τη ζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Μαρ 2020, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν επίσης και τα αρφανά της Μοσκας. run

ωχ
επιβεβαιώθηκε οτι η ασθένια κυκλοφορούσε στην Ελλάδα απλα δεν την έβρισκαν γιατί έψαχναν μόνο οσους πήγαν Ιταλία.
Εντωμεταξύ ήρθαν χιλιάδες απο Ιταλία και Κίνα που δεν είχαν συμπτώματα και εδώ και ένα μήνα σπέρνουν τον ιο.
επιβεβαιώθηκε οτι η ασθένια κυκλοφορούσε στην Ελλάδα απλα δεν την έβρισκαν γιατί έψαχναν μόνο οσους πήγαν Ιταλία.
Εντωμεταξύ ήρθαν χιλιάδες απο Ιταλία και Κίνα που δεν είχαν συμπτώματα και εδώ και ένα μήνα σπέρνουν τον ιο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Το παράδοξο θα ήταν αν συνέβαινε το αντίθετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να ακούσεις καλά ποιο κασέρι θέλω ρε δικέ μου!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Μόλις σκάσουν και επίσημα κρούσματα σε όλη την επικράτεια θα δείτε σκηνές στα σούπερ σαν κι αυτή που έβαλε ο Τσιλ για τα κωλοχαρτα στην Αυστραλία.
- hellegennes
Η ακοή μου είναι εξαιρετική, μπορώ να σε ακούσω πίσω απ' την πόρτα. 37 είμαι, όχι 73.Feindflug έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:28Για να ακούσεις καλά ποιο κασέρι θέλω ρε δικέ μου!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
και δυστυχώς η θνησιμότητα δείχνει να είναι κάπου στο 40% αν σκεφτούμε ότι στην Ιταλία πεθάναν 360 άτομα και είναι όλοι απο αυτούς που διαγνώστηκαν όταν οι φορείς ήταν κάπου στους 800.
Ελπίζω να έχω κάπου λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 09 Μαρ 2020, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ναι ρε δικέ μου, είσαι υπερτεκνό, αλλά εγώ έχω πρόβλημα με τις αμυγδαλές και ψιθυρίζω.hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:32Η ακοή μου είναι εξαιρετική, μπορώ να σε ακούσω πίσω απ' την πόρτα. 37 είμαι, όχι 73.
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Ε, ψιθύρισε στ' αρχίδια μου. Κι εκείνα μπορούν να καταγράψουν την παραγγελία σου.Feindflug έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:35Ναι ρε δικέ μου, είσαι υπερτεκνό, αλλά εγώ έχω πρόβλημα με τις αμυγδαλές και ψιθυρίζω.hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:32Η ακοή μου είναι εξαιρετική, μπορώ να σε ακούσω πίσω απ' την πόρτα. 37 είμαι, όχι 73.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για το πόση είναι η θνησιμότητα θα αργήσουμε λιγάκι ακόμα να μάθουμε την αλήθεια.Σέλευκας έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:33και δυστυχώς η θνησιμότητα δείχνει να είναι κάπου στο 40% αν σκεφτούμε ότι στην Ιταλία πεθάναν 360 άτομα και είναι όλοι απο αυτούς που διαγνώστηκαν όταν οι φορείς ήταν κάπου στους 800.
Τους Κινέζους δεν τους εμπιστεύομαι, οι Γάλλοι δεν κάνουν τεστ, οι Γερμανοί κατά 99,99% λένε ψέματα, οι Ιταλοί έχουν χάσει την μπάλα και το Ιράν είναι μπουρδέλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Λάθος.Σέλευκας έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:33και δυστυχώς η θνησιμότητα δείχνει να είναι κάπου στο 40% αν σκεφτούμε ότι στην Ιταλία πεθάναν 360 άτομα και είναι όλοι απο αυτούς που διαγνώστηκαν όταν οι φορείς ήταν κάπου στους 800.
Δεν ήταν ΜΟΝΟ 800 οι νοσούντες.
Ήταν πολλές χιλιάδες απλά δεν είχαν εντοπιστεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-