Γατάκι
Re: Γατάκι

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
enaon έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 02:35
έτσι κάνουν συς απο τις 20 μέχρι τις 40 μέρες, ειναι μία μπάλα με πόδια και κεφάλι, μετά μεγαλώνει το μεταξόνιο και ξεχωρίζεις μπροστά και πίσω πόδια
ειναι όσο πιο χαριτωμένα πάει σε αυτή την φάση
δωστε της απο τώρα κροκέτες για μικρά, είναι στο βάρος τους 2 φορές πιο πλούσιες σαν τροφή, εγώ βρίσκω τις γουισκας κοτόπουλο τις πιό νόστημες απο όσες έχω δικιμάσει, τα πορτοκαλί τετραγωνάκια ειναι φοβερά και για μπάρ.

-
- Επικοινωνία:
Αυτα να τα βλεπεις daje όσο εσύ τριγυρνάς απο νημα σε νημα αμέριμνος και καυλωμενος, μανι-μανι στηνονται 5 σελίδες τοπικ-γκομενοπαγιδας

αντιμετώπισα ένα εσωτερικό παράλογο δισταγμό στην αρχή, μετά θυμήθικα οτι μικρός έτρωγα κiss και δρακουλίνια, και το τόλμησα. Τα πορτοκαλί τετραγωνάκια που έχουν τα γουίσκας πάντως είναι νόστιμα, όσοι κάναν ιοουυυυυυυ όταν τους είπα ότι δοκίμασα, με βοήθησαν να το εξακριβώσω. Δεν το είπα όλους ότι τα έφαγαν, δεν έχουν όλοι ανεπτυγμένο χιούμορ, αλλά τα βάζεις μαζί με ξυρούς καρπούς και γίνονται ανάρπαστα.

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ειλικρινά, ελπίζω αυτό να είναι απλά ορθογραφικόenaon έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 10:36
αντιμετώπισα ένα εσωτερικό παράλογο δισταγμό στην αρχή, μετά θυμήθικα οτι μικρός έτρωγα κiss και δρακουλίνια, και το τόλμησα. Τα πορτοκαλί τετραγωνάκια που έχουν τα γουίσκας πάντως είναι νόστιμα, όσοι κάναν ιοουυυυυυυ όταν τους είπα ότι δοκίμασα, με βοήθησαν να το εξακριβώσω. Δεν το είπα όλους ότι τα έφαγαν, δεν έχουν όλοι ανεπτυγμένο χιούμορ, αλλά τα βάζεις μαζί με ξυρούς καρπούς και γίνονται ανάρπαστα.

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είναι πρωτεϊνικά;enaon έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 10:36
δεν ξέρω τι βάζουν μέσα στα γουισκας, αλλα και τα δικά μου τρελαινονται.
για αυτά αλλα και για τα ρογιαλ κανιν φιτ 32
για αυτά αλλα και για τα ρογιαλ κανιν φιτ 32
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- YouOnlyLiveOnce

Μπορω να τον καταλαβω τον enaon καποιες
γατοτροφες μυριζουν σατανικα ωραια

δεν το ανέλυσα τόσο, απλά να ξέρω τι μασουλάνε ήθελα, πόσο σκληρά είναι κλπ. Η πιο νόστιμη γενικά είναι η βρεκκιες πάντως, η γουίσκας έχει αυτά τα νόστιμα πορτοκαλί τετραγωνάκια μέσα, αλλά τα πιο πολλά είναι κάτι άνοστα σκούρα.

Εδώ να πούμε ότι το γατάκι δεν πωλείται δε χαρίζεται κτλ. Ευχαριστώ.
(:
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είμαι αρκετά καλός άνθρωπος και ανοιχτόμυαλος, θα το σκεφτώ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- YouOnlyLiveOnce
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γατάκι με σπασμένο πόδι ... πάει μόνο του στον κτηνίατρο και ζητά βοήθεια !
από tanipteros » 12 Μαρ 2024, 16:00 » σε Ζώα & άνθρωπος - 58 Απαντήσεις
- 3305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
18 Μαρ 2024, 22:26
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
09 Μάιος 2024, 18:10