Δε σε λέω

Οκ, τότε επιλέγω Αντιγόνη.
οταν λεω αν δεν υπαρχει λογος εννοω κυριως υπερηλικες που ειναι οι πιο ευαλωτοι...Οι υπολοιποι παμε ως συνηθως....Εγω λογω δουλειας συναναστρεφομαι με εκατονταδες κοσμο καθημερινα δεν κανω τιποτε ιδιαιτερα..νύχτα έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 19:27αν δεν υπάρχει λόγος; οι περισσότεροι είμαστε εργαζόμενοι καιNorthern Spirit έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 19:19Oποιος μπορει ειδικα μεγαλυτερος η με θεματα υγειας ας την αραξει μεσα κανενα μηνα μεχρι να περασει η μπορα...οι υπολοιποι αν δεν υπαρχε λογος αποφευγετε να βρισκεστε αναμεσα σε μεγαλα πληθη.
υπάρχουν κι εκείνοι που μετακινούνται με 6 διαφορετικά αστικά
λεωφορεία την ημέρα για να πάνε στην εργασία τους και να επιστρέψουν,
σε αυτούς τί να προτείνουμε;
OANNHSEA έγραψε: ↑30 Ιαν 2020, 17:46
Το πρόβλημα είναι ότι σας δουλεύουν οι δημοσιογράφοι και τα κωλοκάναλα για να έχουν την προσοχή σας - αυτό σημαίνει χρήματα...
Για να κάνω μία σούμα:
Α) Το ποσοστό θανάτου από τον ιό είναι πολύ μικρό (συγκριτικά) για να σκούζουν έτσι...
Β) Οι κύριες πηγές παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απομόνωση του - ίσως πιο πολλά από όσα πρέπει.
Γ) Δεν έχει βρεθεί ακόμα το εμβόλιο και άρα τα στοιχεία είναι εν μέρη πλασματικά ως προς τους θανάτους. Όπως είναι και πλασματικά ως προς τους θανάτους αφού ξεκίνησε η επιδημία.
Δ) Οι θάνατοι είναι κυρίως στις ασθενείς ομάδες του κύριου πληθυσμού.
Με λίγα λόγια δεν έχουμε φόβο στην Ελλάδα - όχι περισσότερο από απλή γρίπη ή από αυτοκινητιστικό...
Οπότε μην πανικοβάλεστε, φτύστε κατάμουτρα τα καθίκια των καναλιών και περιμένετε να δείτε τις εξελίξεις...
Ε ναι. Κατά τα άλλα μιλάνε για ορφανά κρούσματα. Το να έχει πάει κάποιος στο Ιράν για τουρισμό ή επαγγελματικούς λόγους πριν ένα μήνα και να έχει γίνει ασυμπτωματικός φορέας, είναι απίθανο. Άσε που η Τουρκία, θεωρείται ασφαλής περιοχή.hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 17:40Για το πόση είναι η θνησιμότητα θα αργήσουμε λιγάκι ακόμα να μάθουμε την αλήθεια.
Τους Κινέζους δεν τους εμπιστεύομαι, οι Γάλλοι δεν κάνουν τεστ, οι Γερμανοί κατά 99,99% λένε ψέματα, οι Ιταλοί έχουν χάσει την μπάλα και το Ιράν είναι μπουρδέλο.
Που είσαι βρε ιχθυοεξολοθρευτή;Λοξίας έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 21:03Καλέ μου Στύγιε, ως γνωστόν εξ αρχαιοτάτων χρόνων, μόνον τα μπαρμπούνια κατεβάζω ασκαρδαμυκτί...
Για όλες τις άλλες μου ενέργειες, ανοιγοκλείνω κανονικά τα μάτια.
Γεια χαρά νταν κι αμάν αμάν, κι ένα σκουλήκι ψόφιο...
να το σκοτώσω δεν μπορώ,να φύγω δεν μ' αφήνει...
Σας διαβάζω που και που, όμως οι αλλαγές προσωπικότητας-ιδεών που έχω παρατηρήσει και σε εμένα αλλά και σε αρκετούς εδώ μέσα (μην πεταχτεί κάποιος-α να φέρει την μύγα), με αποτρέπει από το να αρχίσω πάλι τα φορουμικά λες και είμαστε στο 2004-2010.
Να περνάτε όμορφα, να χαίρεστε πολύ και να είσατε πάντα καλά.
Και μια καλησπέρα, που και που, θα την λέω.
Έγινες χριστιανοταλιμπάν και ντρέπεσαι να το πεις;
Ρε τον αληταμπουρα τον Λοξια! Που σαι ρε Κορωνα;Λοξίας έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 21:03Καλέ μου Στύγιε, ως γνωστόν εξ αρχαιοτάτων χρόνων, μόνον τα μπαρμπούνια κατεβάζω ασκαρδαμυκτί...
Για όλες τις άλλες μου ενέργειες, ανοιγοκλείνω κανονικά τα μάτια.
Γεια χαρά νταν κι αμάν αμάν, κι ένα σκουλήκι ψόφιο...
να το σκοτώσω δεν μπορώ,να φύγω δεν μ' αφήνει...
Σας διαβάζω που και που, όμως οι αλλαγές προσωπικότητας-ιδεών που έχω παρατηρήσει και σε εμένα αλλά και σε αρκετούς εδώ μέσα (μην πεταχτεί κάποιος-α να φέρει την μύγα), με αποτρέπει από το να αρχίσω πάλι τα φορουμικά λες και είμαστε στο 2004-2010.
Να περνάτε όμορφα, να χαίρεστε πολύ και να είσατε πάντα καλά.
Και μια καλησπέρα, που και που, θα την λέω.