Φοβάστε ρε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Φοβάστε ρε;
Φοβάμαι να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και γαμηθεί τελείως η οικονομία. Επίσης φοβάμαι για τους δικούς μου που είναι μεγάλοι σε ηλικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το πρώτο το αναμέναμε μέσα στο 2020 - το πολύ μέχρι τις αρχές του 2021.hellegennes έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 18:47Φοβάμαι να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση και γαμηθεί τελείως η οικονομία. Επίσης φοβάμαι για τους δικούς μου που είναι μεγάλοι σε ηλικία.
Η παγκόσμια οικονομία είναι σκατά...
Θα μας χτυπούσε έτσι και αλλιώς...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Γιατι το πετσοκοψες ετσι στη μεταφραση;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 12:55Βλέμμα καθαρό, καρδιά γεμάτη, δε φοβόμαστε.
Let the boomers hit the floor.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- blackpaint
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Διαβάστε κάσκα σήμερα να σας φύγει το κωλοσφούγγι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
φοβάμαι επαγγελματικά.
Ξέρω ότι σε λίγο μπορεί να μην υπάρχω.
Οι μισθοί θα τρέχουν αλλά οσοι έχουν μικρή δική τους δουλειά ας πρόσεχαν. Ούτε για μυρμήγκια δεν μας υπολογίζει το κράτος.
Μόνο οι οικογένειες των βολεμένων είναι ιερές.
Ξέρω ότι σε λίγο μπορεί να μην υπάρχω.
Οι μισθοί θα τρέχουν αλλά οσοι έχουν μικρή δική τους δουλειά ας πρόσεχαν. Ούτε για μυρμήγκια δεν μας υπολογίζει το κράτος.
Μόνο οι οικογένειες των βολεμένων είναι ιερές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 09 Μαρ 2020, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κασκαβέλης. Γράψατε ότι έκλεισε το χρηματιστέτοιο της ΝΥ σήμερα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
https://drakonbook.gr/ck/ ???ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 21:33Κασκαβέλης. Γράψατε ότι έκλεισε το χρηματιστέτοιο της ΝΥ σήμερα;
Τιγρε σπορακια έχεις βάλει μέσα ;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Αν δεν έχω δουλειά πέντε μήνες τα διάφορα τεβε ταμεία φόροι κλπ θα τρέχουν κανονικά. Και μετά θα γίνει το θαύμα και τα χρέη θα πάνε 50.000 και θα μου δώσουν δόσεις.
Δώσε δόσεις στο λαό.
Θα μου πουν ότι έκανα μεγάλη ζωή και ήρθε ο λογαριασμός;
Τα κόμματα με τροπολογία που ψήφισε η κυρία Σακελ σταμάτησαν να έχουν χρέη 500.000.000.
Για τους άλλους εστήκαμε
Δώσε δόσεις στο λαό.
Θα μου πουν ότι έκανα μεγάλη ζωή και ήρθε ο λογαριασμός;
Τα κόμματα με τροπολογία που ψήφισε η κυρία Σακελ σταμάτησαν να έχουν χρέη 500.000.000.
Για τους άλλους εστήκαμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 09 Μαρ 2020, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι ισα ισα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντωμεταξύ βρέθηκε ένας πολύ καλός τρόπος να ξελαφρώσουν τα ταμεία απο τις συντάξεις των 90χρονων. Μετά θα βρεθεί και η θεραπεία;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Για εξήγησε γιατί τα γράφεις αυτά;;;blackpaint έγραψε: ↑09 Μαρ 2020, 21:19τοσο μιζερος ρε φιλε; Τοσες ροχαλες εφαγες στη ζωη σου; Τοσες χυλοπιτες;
Επειδή μπορώ να δω το μέλλον;;;

Καλή φιλοσοφική ερώτηση...
Πρέπει να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα για αυτό...
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση