Σου έχω νέα.stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:30Ώχου βρε Γκερ.
Μάθε να αντιμετωπίζεις το διάλογο, όσο κι αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμά του.
Τα σύνορα δεν άνοιξαν.
Σου έχω νέα.stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:30Ώχου βρε Γκερ.
Μάθε να αντιμετωπίζεις το διάλογο, όσο κι αν δε σου αρέσει το αποτέλεσμά του.
Οποτε οταν σας λεμε οτι ειστε τρελλοι μην παρεξηγιεστε..Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:38Για να μην το κουράζουμε.
Τρελίτσα ο σουλτάνος, τρελίτσα και εμείς.
Ο αγρότης εραντισε με ντι ντι τι, συνοδεία στρατού στο χωράφι του, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ.
Και σε όποιον αρέσει.
Όχι ευχαριστούμε.Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:38Για να μην το κουράζουμε.
Αυτή είναι η λογική. Τη βιάσατε συστηματικά και ήρθε η ώρα της πλερωμής.stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:41Όχι ευχαριστούμε.Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:38Για να μην το κουράζουμε.
Προτιμούμε τη λογική.
Μου συγκρίνεις ΈΝΑΝ οδηγό με πολυπληθείς μάζες πόυ προσπαθούν να εισβάλλουν...stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:39Γιατί δηλαδή να μην μπορούν να είναι εθελοντές και στον έλεγχο;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:36Η βοήθεια στην προκειμένη θα ήταν εαν κάποιος δεν σταματήσει σε μπλόκο να τον ακολουθήσουν κάποιοι με τα αυτοκίνητά τους και αν ενημερώσουν για την κατεύθυνσή του. (...)
Εδώ πήγαν για να ελέγξουν τα σύνορα. Ανέλαβαν μάλιστα να ξεχωρίζουν, προφανώς, ποιος έχει χαρτιά, ποιος δεν έχει, ποιος ζητά άσυλο, ποιος δεν ζητά...
Δηλαδή, δουλευόμαστε, Γκόλτεν...
Τι έγινε πίθηκα;Northern Spirit έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:41Οποτε οταν σας λεμε οτι ειστε τρελλοι μην παρεξηγιεστε..Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:38Για να μην το κουράζουμε.
Ο αγρότης εραντισε με ντι ντι τι, συνοδεία στρατού στο χωράφι του, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ.
Και σε όποιον αρέσει.
Σιγά τα νέα.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:41Σου έχω νέα.
Τα σύνορα δεν άνοιξαν.
Εδώ μου έφερες παράδειγμα από την αγγλία με έναν που πλακώθηκε με τρεις...Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:45Μου συγκρίνεις ΈΝΑΝ οδηγό με πολυπληθείς μάζες πόυ προσπαθούν να εισβάλλουν...stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:39Γιατί δηλαδή να μην μπορούν να είναι εθελοντές και στον έλεγχο;Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:36
Η βοήθεια στην προκειμένη θα ήταν εαν κάποιος δεν σταματήσει σε μπλόκο να τον ακολουθήσουν κάποιοι με τα αυτοκίνητά τους και αν ενημερώσουν για την κατεύθυνσή του. (...)
Εδώ πήγαν για να ελέγξουν τα σύνορα. Ανέλαβαν μάλιστα να ξεχωρίζουν, προφανώς, ποιος έχει χαρτιά, ποιος δεν έχει, ποιος ζητά άσυλο, ποιος δεν ζητά...
Δηλαδή, δουλευόμαστε, Γκόλτεν...
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί είναι άκυρο το παράδειγμά σου;
Το οποίο θα διογκώσεις κι άλλο εαν ανοίξεις τα σύνορά σου.
Σου έχω νέα.stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:47Σιγά τα νέα.
Τα σύνορα είναι κλειστά σε όλη την Ευρώπη. Από το 2016 ακόμα.
Εσύ χαίρεσαι που νομιμοποίησες οριστικά με τη δική σου υπογραφή (εννοώ της κυβέρνησής σου) το κλείσιμο των συνόρων, όταν εσύ η ίδια έχεις το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Είναι σαν να σου λέω "σταματάμε να παίζουμε την καυτή πατάτα" την ώρα που την έχεις στο χέρι.
Κι εσύ ριγείς από ικανοποίηση;
Η Μέρκελ μόλις το δήλωσε "ευχαριστούμε την Ελλάδα που ανέλαβε το βάρος του προσφυγικού για να μπορούμε οι κεντροευρωπαίοι να απολαμβάνουμε τον κεντροευρωπαισμό μας". Δεν σου δήλωσε "ερχόμαστε να το μοιραστούμε". Σε αναγνώρισε ως το "γαιδουράκι" που φορτώθηκε το πρόβλημα. Μόνιμα. Πάγια. Μάλιστα άρχισε να σου συμπεριφέρεται όπως στον Ταγιπ "θα δούμε μήπως μπορούμε ως ανταπόδωση να αυξήσουμε λίγο το εμπόριο".
Εθνική συγκίνηση! Ε;
Ο "ένας που πλακώθηκε με τρεις" συνέδραμμε τις αρχές στην ακινητοποίηση και σύλληψη τρομοκρατών...stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:49Εδώ μου έφερες παράδειγμα από την αγγλία με έναν που πλακώθηκε με τρεις...Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:45Μου συγκρίνεις ΈΝΑΝ οδηγό με πολυπληθείς μάζες πόυ προσπαθούν να εισβάλλουν...
Δεν έχει νόημα η συζήτηση, Γκόλντεν. Έχεις παρεξηγήσει τον όρο "εθελοντισμός".
Ούτε πού σε διαβάζω.
Αυτό δεν ονομάζεται ΝΕΑ αλλά μελλοντολογικές προβλέψεις με χρήση ΤΑΡΩ. Στην καλύτερη εκτιμήσεις ή και ευσεβείς πόθοι.Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:51Σου έχω νέα.stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:47Σιγά τα νέα.
Τα σύνορα είναι κλειστά σε όλη την Ευρώπη. Από το 2016 ακόμα.
Εσύ χαίρεσαι που νομιμοποίησες οριστικά με τη δική σου υπογραφή (εννοώ της κυβέρνησής σου) το κλείσιμο των συνόρων, όταν εσύ η ίδια έχεις το μεταναστευτικό πρόβλημα.
Είναι σαν να σου λέω "σταματάμε να παίζουμε την καυτή πατάτα" την ώρα που την έχεις στο χέρι.
Κι εσύ ριγείς από ικανοποίηση;
Η Μέρκελ μόλις το δήλωσε "ευχαριστούμε την Ελλάδα που ανέλαβε το βάρος του προσφυγικού για να μπορούμε οι κεντροευρωπαίοι να απολαμβάνουμε τον κεντροευρωπαισμό μας". Δεν σου δήλωσε "ερχόμαστε να το μοιραστούμε". Σε αναγνώρισε ως το "γαιδουράκι" που φορτώθηκε το πρόβλημα. Μόνιμα. Πάγια. Μάλιστα άρχισε να σου συμπεριφέρεται όπως στον Ταγιπ "θα δούμε μήπως μπορούμε ως ανταπόδωση να αυξήσουμε λίγο το εμπόριο".
Εθνική συγκίνηση! Ε;
ΔΕΝ θα μπουν άλλοι (...)
Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:51Ο "ένας που πλακώθηκε με τρεις" συνέδραμμε τις αρχές στην ακινητοποίηση και σύλληψη τρομοκρατών...stavmanr έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:49Εδώ μου έφερες παράδειγμα από την αγγλία με έναν που πλακώθηκε με τρεις...Golden Age έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 01:45
Μου συγκρίνεις ΈΝΑΝ οδηγό με πολυπληθείς μάζες πόυ προσπαθούν να εισβάλλουν...
Δεν έχει νόημα η συζήτηση, Γκόλντεν. Έχεις παρεξηγήσει τον όρο "εθελοντισμός".