Ναι, ισχύει αυτο, όμως ο covid δεν ήρθε να πάρει τη θέση των θανάτων πχ της γριπης ή των τροχαίων, αλλα να προστεθεί σε αυτους. Ειναι αληθεια οτι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαινουν καθε χρονο απο το κοινο κρυολόγημα, τη γρίπη, τη γαστρεντερίτιδα. Αλλα δε θα εξαφανιστούν αυτοί τωρα.
Φοβάστε ρε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Φοβάστε ρε;
Όχι παιδί μου....απλά πρόσεχε να μη κολλήσεις ανθρώπους μεγαλύτερούς σοΥ!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ετσι οπως θα πεσουν με τα μουτρα οι φαρμακοβιομηχανιες στην αντιμετωπιση του ιου αυτου σε συνδυασμο με την σπεκουλα στα καναλια τοσων μηνων το αργοτερο τον μεθεπομενο χειμωνα παιζει να παρει θεση τετανου στην ιστορια .εστω με τον καιροEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:19Ναι, ισχύει αυτο, όμως ο covid δεν ήρθε να πάρει τη θέση των θανάτων πχ της γριπης ή των τροχαίων, αλλα να προστεθεί σε αυτους. Ειναι αληθεια οτι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαινουν καθε χρονο απο το κοινο κρυολόγημα, τη γρίπη, τη γαστρεντερίτιδα. Αλλα δε θα εξαφανιστούν αυτοί τωρα.
αντιθετα οι αλλοι ηρθαν για να μεινουν!επειδη τα ποσοστα θνησιμοτητας δεν ειναι συγκρισιμα ασχολουνται λιγοι και κυριως ευπαθεις ομαδες
Μόλις δόθηκε η απάντηση στην απορία το παραπάνω συμφορουμίτη
Ορίστε, ο ίδιος μαρτυρεί ποιά η ιδιαίτερη σχέση του με τον κορωνοιό και το γιατι της επιθετικότητος που βγάζει.
Εσωτερικευμένη ενοχή καθώς και αυξημένο επακόλουθο άγχος.
Εισηγούμαι να τον αποστείλουμε πακέτο στις αρχές της Wuhan.
ΥΓ: ελπίζω να μην παρέσυρε σε κανα κρυφό τσιμπούσι έτερο μέλος της μασαμπουκοπαρέας
τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή, να κρατηθούν και αυτοί σε καραντίνα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- hellegennes
Είναι ασυνάρτητα γιατί κανένας και σε κανένα νήμα δεν έχει δώσει δείγματα πως δεν δέχεται ότι ο θάνατος είναι μέρος της πραγματικότητας.
Είναι επίσης ασυνάρτητα γιατί η μπλε φράση και η κόκκινη φράση βρίσκονται σε 100% αντίφαση μεταξύ τους.
Είναι, τέλος, ασυνάρτητα, γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με ένα -ή περισσότερα- νήμα όπου συζητάμε για έναν επικίνδυνο ιό.
Είναι σαν να συζητάμε για τον τελευταίο τόμο του Χάρι Πότερ και να μας λες:
«ΕΙΣΤΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ;;;!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000.000 ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΑ, Ε;;;!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥ;;;!!! ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
πολύ καλόςhellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:39Είναι ασυνάρτητα γιατί κανένας και σε κανένα νήμα δεν έχει δώσει δείγματα πως δεν δέχεται ότι ο θάνατος είναι μέρος της πραγματικότητας.
Είναι επίσης ασυνάρτητα γιατί η μπλε φράση και η κόκκινη φράση βρίσκονται σε 100% αντίφαση μεταξύ τους.
Είναι, τέλος, ασυνάρτητα, γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με ένα -ή περισσότερα- νήμα όπου συζητάμε για έναν επικίνδυνο ιό.
Είναι σαν να συζητάμε για τον τελευταίο τόμο του Χάρι Πότερ και να μας λες:
«ΕΙΣΤΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ;;;!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000.000 ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΑ, Ε;;;!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΜΟΥ;;;!!! ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!»
Αυτό. Είναι κ το μόνο που φοβάμαι.
Όπου θέλετε πάω και Μιλάνο και Μπολόνια και Γουχαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ενας admin δεν υπαρχει να σβησει το χλευαστικο ( για τους απογονους του λεωνίδα ) νήμα ? ακου φοβαστε . 

- Dwarven Blacksmith
Αυτό που είναι όντως τρομακτικό είναι η μεταδοτικότητα του συγκεκριμένου ιου. Και μόνο αυτό. Οι ιταλοί είναι γνωστοί για το πόσο πουτσισταν είναι στα θέματα αυτά. Οι Ελ είμαστε πολύ πιο χεστηδες. Η πρόληψη που υπήρξε αμέσως στην Ελλάδα θα βοηθήσει. Απέναντι είχαν φτάσει κοντά στους 100 νεκρούς και έλεγαν "Έλα μωρε". Αφήστε δε που εκει παίζει και τεράστιο ποσοστό των αντιεμβολιαστων
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα συνεχίσετε μασαμπούκες ή όχι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ δεν έχω θέμα. Η πλειοψηφία όμως θα κρίνει
-
Μάιστα...
Μου φέρνεις για απόδειξη ένα άρθρο με ημερομηνία 16.05.2019 !!!!
Χώρια βέβαια που:
Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν συνολικά 152 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 138 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 14 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ.
Τώρα ειλικρινά, τι να γράψω.....

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εγώ τουλάχιστον έβαλα πηγή...εσύ;OANNHSEA έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 18:48Μάιστα...
Μου φέρνεις για απόδειξη ένα άρθρο με ημερομηνία 16.05.2019 !!!!
Χώρια βέβαια που:
Το ίδιο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν συνολικά 152 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη. Οι 138 θάνατοι αφορούσαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε Μ.Ε.Θ και 14 σε ασθενείς χωρίς νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ.
Τώρα ειλικρινά, τι να γράψω.....
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση