Δεν έχω πρόβλημα αν το κράτος μού πληρώσει αποζημίωση ίση με τα περσινά κέρδη της επιχείρησης για την περίοδο που θα είναι κλειστή.
Κλείνουν όλα τα σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Κλείνουν όλα τα σχολεία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε τους γαμιόληδες, 367 μερες άδεια θα γράψουν φέτο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να σου δώσυμε μια τυρόπιτα κουρού, αλλά να φέρεις ρέστα ε;hellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:28Δεν έχω πρόβλημα αν το κράτος μού πληρώσει αποζημίωση ίση με τα περσινά κέρδη της επιχείρησης για την περίοδο που θα είναι κλειστή.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Μην κρίνεις εξ ιδίων εσόδων τα αλλότρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πολυ του την λετε ρε παιδια του hellegenes για την δουλεια του και δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα
ρε σεις μαγκια του ειναι που εχει επιχειρηση και μαλιστα κερδοφορα,που του αρεσει μαλιστα,αν εχει και υπαλληλο σε αυτην δυο φορες μαγκια του,δινει και δουλεια
αντι να επαινουμε ,θα λοιδωρουμε;
ρε σεις μαγκια του ειναι που εχει επιχειρηση και μαλιστα κερδοφορα,που του αρεσει μαλιστα,αν εχει και υπαλληλο σε αυτην δυο φορες μαγκια του,δινει και δουλεια
αντι να επαινουμε ,θα λοιδωρουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Μαρ 2020, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα προεισέπραξες με τη μανία των νεοέλ για προμήθειεςhellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:28Δεν έχω πρόβλημα αν το κράτος μού πληρώσει αποζημίωση ίση με τα περσινά κέρδη της επιχείρησης για την περίοδο που θα είναι κλειστή.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Athos έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 23:03τα προεισέπραξες με τη μανία των νεοέλ για προμήθειεςhellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:28Δεν έχω πρόβλημα αν το κράτος μού πληρώσει αποζημίωση ίση με τα περσινά κέρδη της επιχείρησης για την περίοδο που θα είναι κλειστή.

Έχει δίκιο ο Χελης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η έστω ένα ΠΑΣΟΚ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κανονικά πρέπει να γράφουν την παράδοση σε pdf και να την στελνουν στα μέιλ όλων των μαθητών, μαζί με τις ασκήσεις που θα πρέπει να παραδίδουν πίσω εντός κάθε εβδομάδας. Η τεχνολογία επιτρέπει να γίνεται μάθημα και χωρίς τη φυσική παρουσία των μαθητών.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Φυσιολογική για την εποχή κίνηση είχα, ελαφρώς πάνω από πέρυσι.Athos έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 23:03τα προεισέπραξες με τη μανία των νεοέλ για προμήθειεςhellegennes έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 22:28Δεν έχω πρόβλημα αν το κράτος μού πληρώσει αποζημίωση ίση με τα περσινά κέρδη της επιχείρησης για την περίοδο που θα είναι κλειστή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Σωστή κίνηση να κλείσουν τα σχολεία που αποτελούν χώρο μαζικής συσσώρευσης ανθρώπων για πολλές ώρες κάθε μέρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κομμουνιστές κλείνουν τα εργοστάσια
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Σεπ 2024, 13:53 » σε Οικονομία - 15 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
03 Δεκ 2024, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
28 Νοέμ 2023, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Κλείνουν τα σφαγεία
από Portia » 21 Ιούλ 2024, 17:33 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 41 Απαντήσεις
- 1647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel