κάτι πήγε να κάνει η Ζήνα αλλά μετά πέσαμε στην εποχή του χαλκού
Κλείνουν όλα τα σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κλείνουν όλα τα σχολεία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- EKPLIKTIKOS
Παίρνουμε αδεια σε διαφορετικές μερες. Επισης, οι περισσότερες δουλειές υπολειτουργούν την περίοδο του Πάσχα ετσι κ αλλιώς. Άλλοι έχουν κανονισει βοήθεια απο παππουδες.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Ναι καλά ,η δικιά μου 1 φορά δούλεψε για 5 μήνες ως αναπληρώτρια το 2010, έκτοτε δεν την ξαναπήραν.Σέλευκας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:30συνήθως οι γυναίκες δουλευουν με σύμβαση οκτώ μηνών στο δημόσιο η οποία αρχιζει και τελειώνει εντος σχολικού έτους.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Για τους άλλους δεν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι παίρνουν τα παιδιά στη δουλειά και παίζουν στα γύρω πάρκα αν είναι πάνω απο 7-8 χρονών.
Θα μου πεις πως γίνεται να έχουμε εργατικά συλλαλητήρια για το δικαίωμα στο ξύσιμο και να μην έχει ακουστεί τίποτα και ποτέ για φύλαξη των παιδιών των εργαζομένων.
Ελλάδα είναι εδώ τίποτε δεν είναι περίεργο.
γιατί δούλεψε πουθενά αλλού μετά;Στύγιος έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:47Ναι καλά ,η δικιά μου 1 φορά δούλεψε για 5 μήνες ως αναπληρώτρια το 2010, έκτοτε δεν την ξαναπήραν.Σέλευκας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:30συνήθως οι γυναίκες δουλευουν με σύμβαση οκτώ μηνών στο δημόσιο η οποία αρχιζει και τελειώνει εντος σχολικού έτους.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Για τους άλλους δεν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι παίρνουν τα παιδιά στη δουλειά και παίζουν στα γύρω πάρκα αν είναι πάνω απο 7-8 χρονών.
Θα μου πεις πως γίνεται να έχουμε εργατικά συλλαλητήρια για το δικαίωμα στο ξύσιμο και να μην έχει ακουστεί τίποτα και ποτέ για φύλαξη των παιδιών των εργαζομένων.
οταν μιλάμε για εργαζόμενες μιλάμε για συμβασιούχες κατά βάση
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σπας "καρύδια" φίλε ,οι αναπληρωτές τι είναι;Σέλευκας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:50γιατί δούλεψε πουθενά αλλού μετά;Στύγιος έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:47Ναι καλά ,η δικιά μου 1 φορά δούλεψε για 5 μήνες ως αναπληρώτρια το 2010, έκτοτε δεν την ξαναπήραν.Σέλευκας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:30
συνήθως οι γυναίκες δουλευουν με σύμβαση οκτώ μηνών στο δημόσιο η οποία αρχιζει και τελειώνει εντος σχολικού έτους.
οταν μιλάμε για εργαζόμενες μιλάμε για συμβασιούχες κατά βάση
- Philip Mortimer
Ελπίζω να μην υπάρξει τόσο μεγαλη διακοπή γιατί θα βγει εντελώς εκτός προγράμματος η χρονιά.Ανδρέας έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 07:01Παπάρια θα έχει κάνει!Philip Mortimer έγραψε: ↑10 Μαρ 2020, 23:13Ας ελπίσουμε μετά από δύο εβδομάδες να έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση
Σε 2 βδομάδες θα έχουμε πάνω από 300 κρούσματα και πάνω από 5 νεκρούς!
Τα σχολεία δεν ξανανοίγουν πριν τον Μάιο αλλά δεν θα προσφέρει και πολλά αυτό το μέτρο (θα μειώσει κάπως τη διασπορά στα και από δημοτικά και νηπιαγωγεία) απλά αντί για σχολεία οι έφηβοι θα γεμίζουν καφετέριες και mall!
Το αφήνω εδώ αυτό να το ξαναδούμε σε 2 βδομάδες...
Καλά δεν ισχύει και αυτό που λες... Εντάξει κάποιοι μεγαλύτερων ηλικιών θα συναντηθούν για καμιά βόλτα προφανώς, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να έρχονται σε επαφή καμία 300αρια άτομα καθημερινα και να χρησιμοποιούν τους ίδιους χώρους...
- Philip Mortimer
Όταν ήταν μικρά, τα αφήναμε στους παππούδες, καποιο διάστημα είχαμε και νταντά.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Μετά γύρω στα 11 και μετά τα αφήναμε μονα τους σπίτι απλα.
- Philip Mortimer
τι φταίω εγώ αν είστε εσείς περίεργοι
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Οπότε φαντάζομαι κάπως έτσι θα γίνει και τώρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:46Παίρνουμε αδεια σε διαφορετικές μερες. Επισης, οι περισσότερες δουλειές υπολειτουργούν την περίοδο του Πάσχα ετσι κ αλλιώς. Άλλοι έχουν κανονισει βοήθεια απο παππουδες.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Αυτό με τις περισσότερες δουλειές δεν νομίζω να ισχύει εκτός από 2 3 μέρες που είναι όλα κλειστά. Ίσα ίσα που τα καταστήματα λειτουργούν περισσότερες ώρες.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αυτό ακριβώς θυμάμαι και εγώ από μένα. Επειδή δεν είχα παππούδες εδώ, αρχικά η μάνα μου δεν δούλευε μετά για κανά 2 χρόνια πήρε γυναίκα που μας πρόσεχε και από τα 11 μόνος μου με την αδερφή μου που ήταν ακόμα μικροτερηPhilip Mortimer έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:00Όταν ήταν μικρά, τα αφήναμε στους παππούδες, καποιο διάστημα είχαμε και νταντά.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
Εμένα δούλευαν και οι δύο γονείς μου νύχτα εμενα μόνη μου με την μικρή μου αδερφή από τις πρώτες τάξεις δημοτικού .Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:08Αυτό ακριβώς θυμάμαι και εγώ από μένα. Επειδή δεν είχα παππούδες εδώ, αρχικά η μάνα μου δεν δούλευε μετά για κανά 2 χρόνια πήρε γυναίκα που μας πρόσεχε και από τα 11 μόνος μου με την αδερφή μου που ήταν ακόμα μικροτερηPhilip Mortimer έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:00Όταν ήταν μικρά, τα αφήναμε στους παππούδες, καποιο διάστημα είχαμε και νταντά.Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 12:18Να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ επειδή έχει προκύψει το πρόβλημα <<τι θα τα κάνουν τα παιδιά>>. Το Πάσχα και το καλοκαίρι τι τα κάνουν;
- Philip Mortimer
Κι εγώ εμενα μόνος μου από πρώτη δευτέρα Δημοτικού μέχρι όμως το σχολασμα πιο αργά κατά τις 7+. Το βράδυ όχι.Kiki mat έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:13Εμένα δούλευαν και οι δύο γονείς μου νύχτα εμενα μόνη μου με την μικρή μου αδερφή από τις πρώτες τάξεις δημοτικού .Gewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:08Αυτό ακριβώς θυμάμαι και εγώ από μένα. Επειδή δεν είχα παππούδες εδώ, αρχικά η μάνα μου δεν δούλευε μετά για κανά 2 χρόνια πήρε γυναίκα που μας πρόσεχε και από τα 11 μόνος μου με την αδερφή μου που ήταν ακόμα μικροτερηPhilip Mortimer έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 13:00
Όταν ήταν μικρά, τα αφήναμε στους παππούδες, καποιο διάστημα είχαμε και νταντά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κομμουνιστές κλείνουν τα εργοστάσια
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Σεπ 2024, 13:53 » σε Οικονομία - 15 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
03 Δεκ 2024, 23:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
28 Νοέμ 2023, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Κλείνουν τα σφαγεία
από Portia » 21 Ιούλ 2024, 17:33 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 41 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel