Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 11 Μαρ 2020, 22:36

Nostalgia έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:28

Εαν εχουμε εξαπλωση του στυλ της Ιταλιας τοτε ναι πιστευω θα γινει της πουτανας, ευελπιστω να το περασουμε πιο λαιτ....
Θα έχουμε εκτος αν υπάρχει κατι μαγικο στο DNA μας. Το βλέπω απο φίλους κ γνωστούς που πανε στις δουλειές κανονικα με συμπτώματα βηχα πυρετο κτλ. Σε καποια εταιρεία μαλιστα, πολυ μεγάλη, έχουν βαλει τους σεκιουριταδες να βαρανε με θερμόμετρο απ εξω μπας κ στείλουν κανεναν σπιτι. Τα κρούσματα πρεπει να ειναι 100αδες. Δεν το λέω για να σας πανικοβαλλω. Απλα sit back and enjoy. Δεν υπάρχει κατι να γίνει.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Μαρ 2020, 22:38

stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:33
Nostalgia έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:31
Παρασκευη εχω κλεισει τριημερο στα Ζαγοροχωρια αεπορικως και το ερωτημα ειναι, παω ή το κοβω; :p2:
Φιλαρακι ψαξου.Στα φαγαν τα λεφτα.
Την τελευταια φορα που κοιταξα τα Ζαγοροχωρια δεν ειχαν αεροδρομιο. :003:
Αυτοκινητο - Βενιζελος - Ιωαννινα - Αυτοκινητο - Ζαγοροχωρια και τουμπαλιν, βαριομουν να το γραψω αλλα τελικα δεν το γλυτωσα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Μαρ 2020, 22:40

EKPLIKTIKOS έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:36
Nostalgia έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:28

Εαν εχουμε εξαπλωση του στυλ της Ιταλιας τοτε ναι πιστευω θα γινει της πουτανας, ευελπιστω να το περασουμε πιο λαιτ....
Θα έχουμε εκτος αν υπάρχει κατι μαγικο στο DNA μας. Το βλέπω απο φίλους κ γνωστούς που πανε στις δουλειές κανονικα με συμπτώματα βηχα πυρετο κτλ. Σε καποια εταιρεία μαλιστα, πολυ μεγάλη, έχουν βαλει τους σεκιουριταδες να βαρανε με θερμόμετρο απ εξω μπας κ στείλουν κανεναν σπιτι. Τα κρούσματα πρεπει να ειναι 100αδες. Δεν το λέω για να σας πανικοβαλλω. Απλα sit back and enjoy. Δεν υπάρχει κατι να γίνει.
Οχι δεν αναφερομουν στον Ιχωρ :D

Απλα επειδη ο καιρος ειναι πιο μαλακος, μικροτερη χωρα, υπηρξε σχετικα εγκυρη ενημερωση, τα κρουσματα δεν δειχνει να εχουν την αυξητικη πορεια της Ιταλιας κλπ κλπ....

Επισης ενας βηχας δεν σημαινει απαραιτητα οτι το εχεις.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 11 Μαρ 2020, 22:42

τα γιατροσοφια με την βρωση σκορδου λετε να εχουν αποτελεσματα; λενε οτι το σκορδο κανει καλο......

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 11 Μαρ 2020, 22:42

Δεν έχουμε πολυτέλεια στην Αθήνα να παρακολουθούμε την εξάπλωση και μετά να παίρνουμε μέτρα. Πρέπει να ξεπεράσουμε άμεσα το φαινόμενο.
Ας θυσιασουμε 1-2 δάχτυλα αλλιώς θα χάσουμε όλα τα άκρα.
Συνταξιούχοι και άτομα χωρίς εργασία σπίτια τους. Κανείς από αυτούς σε ΜΜΜ.
ΚΤΕΛ από γειτονικές χώρες και ειδικά Αλβανία στοπ.
Πτήσεις από εξωτερικό στο Ελ Βενιζέλος στοπ.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 11 Μαρ 2020, 22:43

Nostalgia έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:40

Επισης ενας βηχας δεν σημαινει απαραιτητα οτι το εχεις.
Φυσικά, απλα σου λέω οτι υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων αυτη τη στιγμή: οι πανικόβλητοι και οι πουτσα ολα
bolek έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:42
τα γιατροσοφια με την βρωση σκορδου λετε να εχουν αποτελεσματα; λενε οτι το σκορδο κανει καλο......
Αυτα ειναι για τα βαμπιρ τυπε μπέρδεψες τις ταινίες

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 11 Μαρ 2020, 22:43

πρεπει να ανοιξει ενα νημα με θεμα τα συμπτωματα επανω μας που εκει θα σχολιαζουμε διαφορα οσο αντεχουμε δηλαδη

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Μαρ 2020, 22:45

Εγώ είμαι με συνάχι γερό. Αλλά δεν έχω πυρετό ή βήχα. Ούτε έχω πάει σε εξωτερικό ή να έρθω σε επαφή στενή με άτομο που νοσεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Giorgos 574

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos 574 » 11 Μαρ 2020, 22:45

Maspoli έγραψε:
Δεν έχουμε πολυτέλεια στην Αθήνα να παρακολουθούμε την εξάπλωση και μετά να παίρνουμε μέτρα. Πρέπει να ξεπεράσουμε άμεσα το φαινόμενο.
Προτιμότερο να πεθάνουν μερικες εκατοντάδες υπέργηροι παρα να γίνουν αυτα. Δεν θυσιάζεις ολόκληρη οικονομία για μια ασθένεια

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Μαρ 2020, 22:49

Naida έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:45
Εγώ είμαι με συνάχι γερό. Αλλά δεν έχω πυρετό ή βήχα. Ούτε έχω πάει σε εξωτερικό ή να έρθω σε επαφή στενή με άτομο που νοσεί.
:vp20::vp20::vp20:

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 11 Μαρ 2020, 22:50

Giorgos 574 έγραψε:
Maspoli έγραψε:
Προτιμότερο να πεθάνουν μερικες εκατοντάδες υπέργηροι παρα να γίνουν αυτα. Δεν θυσιάζεις ολόκληρη οικονομία για μια ασθένεια
Ρε γαμω τον αντιχριστό μου, νιώστε ρε. Αν καταρρεύσει το σύστημα υγείας λόγω υπερφόρτωσης, τότε θα κινδυνεύεις να πεθάνεις ακόμα κι από σκωκηκοειδιτιδα ή κι από ακόμα πιο απλά πράγματα.

Αν πάθεις πνευμονία, 99% δε θα πεθάνεις. Αν δε μπορείς όμως να βρεις ούτε ραντζο να νοσηλευτείς, ούτε γιατρο/νοσοκόμα να σε κοιτάξει, τότε το ποσοστό αλλάζει πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 11 Μαρ 2020, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 11 Μαρ 2020, 22:51

stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:49
Naida έγραψε:
Είμαι πολύ νέα ακόμα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 11 Μαρ 2020, 22:52

Πριν 10 ημερες προμηθευσα το προσωπικο με γαντια μιας χρησεως,μασκες,και αντισηπτικα
Απο αυριο
Το μηχανημα χτυπηματος καρτας βγαινει απο το γραφειο και μεταφερεται σε στεγασμενο εξωτερικο χωρο
Τοποθετειται τραπεζακι στο οποιο θα μπορουν οι κουριερ να παιρνουν και να αφηνουν δεματα χωρις να εισερχονται στο γραφειο
Πωλητες,παρατρεχαμενοι,τυποι που περναν για καφε,τυχαιοι κτλ δεν εινα ευπροσδεκτοι να μας επισκεφτουν
Το προσωπικο χωριζεται σε δυο ομαδες οι οποιες θα δουλευουν ειτε εκ περιτροπης,δηλαδη σε διαφορετικες ημερες ειτε αναλογα με την δουλεια την ιδια ημερα αλλα θα προσερχονται με διαφορα 45 λεπτων
Ετσι το πρωτο γκρουπ θα εχει φυγει οταν θα ερθει να πιασει δουλεια το δευτερο
Το καθε γκρουπ θα δουλευει με συγκεκριμενα αυτοκινητα και εργαλεια και δεν θα επικρατει το οτι βολεψει που ισχυει συνηθως ωστε αυτοκινητα και εργαλεια να αλλαζουν πολλα χερια
Αν παρουσιαστουν καποιες μερες που δεν θα εχουμε πολλες υποχρεωσεις θα παιρνουν ρεπο και θα βολευουε τα πραγματα την επομενη

Θα εχουν αποτελεσμα ολα αυτα;
Αμφιβολο
Αλλα οτι ηταν να κανω το εκανα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 11 Μαρ 2020, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 11 Μαρ 2020, 22:52

Εχει δικιο ο Μασπολι, πολυ στο χαβαλε βλεπετε μια καταρρευση του συστηματος υγειας.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 11 Μαρ 2020, 22:53

Naida έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:51
stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2020, 22:49
Naida έγραψε:
Είμαι πολύ νέα ακόμα :lol:
Τοτε να κανεις υπακοη στους μεγαλυτερους σου και να μην το παιζεις εξυπνη στα εθνικα θεματα. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών