Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Βασικά δεν μας μένει πολύς καιρός. Ότι τραγούδια ήταν να πούμε τα είπαμε. Ας φύγουμε όμως φίλοι μου με ένα μπάμ. Όποια γυναίκα στο φόρουμ θεωρεί ότι είναι μουνάρα ή έστω μέτρια ας μου στείλει ένα πμ.
εγώ δεν πλένομαι ούτε αλλάζω ρούχα
πιάνει
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
επίσης για όσους δίσταζανΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:41Βασικά δεν μας μένει πολύς καιρός. Ότι τραγούδια ήταν να πούμε τα είπαμε. Ας φύγουμε όμως φίλοι μου με ένα μπάμ. Όποια γυναίκα στο φόρουμ θεωρεί ότι είναι μουνάρα ή έστω μέτρια ας μου στείλει ένα πμ.
πλέον δεν προλαβαίνει κάποιος με μια δοκιμή να γίνει πούστης
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μη συμβιβάζεσαι ρε στα γεράματα, άσε που οι περισσότερες θα αυτοβαθμολογούν τον εαυτό τους σαν πάνω του μετρίουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:41Βασικά δεν μας μένει πολύς καιρός. Ότι τραγούδια ήταν να πούμε τα είπαμε. Ας φύγουμε όμως φίλοι μου με ένα μπάμ. Όποια γυναίκα στο φόρουμ θεωρεί ότι είναι μουνάρα ή έστω μέτρια ας μου στείλει ένα πμ.

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Daje , τιναφτορε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:41Βασικά δεν μας μένει πολύς καιρός. Ότι τραγούδια ήταν να πούμε τα είπαμε. Ας φύγουμε όμως φίλοι μου με ένα μπάμ. Όποια γυναίκα στο φόρουμ θεωρεί ότι είναι μουνάρα ή έστω μέτρια ας μου στείλει ένα πμ.
Σχετικό, κατά κάποιον τρόπο.stergiosbik έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:42ST48410 έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:39Όταν απειληθεί με άμεση απόλυση και εφαρμοστεί στους 5 πρώτους, ευχαρίστως να τα ξαναπούμε. Κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσουν όλοι. Με το καλό ή με το στανιό. Αν φτάσει η πολιτεία να επιτάξει υπηρεσίες εργαζομένων θα πει ότι δεν γίνεται αλλιώς.stergiosbik έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:34Ναι καλα.
Οταν δεις ΔΥ να κανουν κατι εξω απο τις αρμοδιοτητες τους ελα να τα ξαναπουμε.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... riorismou/
Επαπειλείται φυλάκισης έως και 3 χρόνια για όσους πολίτες παραβιάζουν τους κανόνες και τους περιορισμούς των αρμοδίων υγειονομικών αρχών για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ εάν επέλθει θάνατος προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών και εάν προκληθεί θάνατος μεγάλου αριθμού πολιτών, προβλέπεται ισόβια κάθειρξη, επισημαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας σε σημερινή επείγουσα εγκύκλιο του προς όλους τους εισαγγελείς της χώρας και παράλληλα ζητεί την άμεση επέμβασή τους όταν διαπιστώνεται παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα στους εισαγγελείς όλης της χώρας, ο κ. Πλιώτας αναφέρεται στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα στο οποίο προβλέπονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα που έχουν διαταχθεί για να αποτραπεί η διάδοση επικίνδυνης νόσου και πολύ περισσότερο εάν επέλθει θάνατος. Πλέον του στερητικού μέτρου της φυλάκισης, προβλέπονται και χρηματικά πρόστιμα.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «με αυτή τη συμπεριφορά προσβάλλουν ή θέτουν σε κίνδυνο θεμελιώδη προστατευόμενα έννομα αγαθά όπως η ζωή και η σωματική υγεία» και προσθέτει: «Είναι αυτονόητη η παρέμβασή σας όταν συντρέξει νόμιμη περίπτωση».
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν θέλω να περάσω τις τελευταίες ώρες μου μόνος. Ή με τη γυναίκα μου.
- Philip Mortimer
Δε θα το έλεγα σχετικό.ST48410 έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:51Σχετικό, κατά κάποιον τρόπο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... riorismou/
Επαπειλείται φυλάκισης έως και 3 χρόνια για όσους πολίτες παραβιάζουν τους κανόνες και τους περιορισμούς των αρμοδίων υγειονομικών αρχών για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ εάν επέλθει θάνατος προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών και εάν προκληθεί θάνατος μεγάλου αριθμού πολιτών, προβλέπεται ισόβια κάθειρξη, επισημαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας σε σημερινή επείγουσα εγκύκλιο του προς όλους τους εισαγγελείς της χώρας και παράλληλα ζητεί την άμεση επέμβασή τους όταν διαπιστώνεται παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα στους εισαγγελείς όλης της χώρας, ο κ. Πλιώτας αναφέρεται στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα στο οποίο προβλέπονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα που έχουν διαταχθεί για να αποτραπεί η διάδοση επικίνδυνης νόσου και πολύ περισσότερο εάν επέλθει θάνατος. Πλέον του στερητικού μέτρου της φυλάκισης, προβλέπονται και χρηματικά πρόστιμα.
Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «με αυτή τη συμπεριφορά προσβάλλουν ή θέτουν σε κίνδυνο θεμελιώδη προστατευόμενα έννομα αγαθά όπως η ζωή και η σωματική υγεία» και προσθέτει: «Είναι αυτονόητη η παρέμβασή σας όταν συντρέξει νόμιμη περίπτωση».
Έτερον εκατερον.
-
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:52Δεν θέλω να περάσω τις τελευταίες ώρες μου μόνος. Ή με τη γυναίκα μου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μου λέει αγάπη μου τώρα με τον ιό θέλω να με πας κάπου που δεν έχω ξαναπάει.Gouerino 4 έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:55Μπρος γκρεμος και πισω ρεμαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:52Δεν θέλω να περάσω τις τελευταίες ώρες μου μόνος. Ή με τη γυναίκα μου.
- Δοκίμασε την κουζίνα.
Δεν είχα πάει. Εργάζεται η φίλη μου σε κατάστημα στο Εμπορικό και με ενημέρωσε.
Στο γυμναστήριο δε, έχω 10 άτομα αυτή την στιγμή. 8/10 18-25 ετών.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πλάκα, πλάκα αλλά οι άνθρωποι με δημιουργικές δραστηριότητες άνετα μπορεί να την παλέψουν. Δηλαδή το να κλειστεί κάποιος σε ένα home studio για 2 μήνες και να γράφει, δεν είναι λίγο αλλά δεν είναι εξωπραγματικό. Οι υπόλοιποι που θα είναι 24/7 με γυναίκα και πεθερά θα ζοριστούν πιο πολύ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:52Δεν θέλω να περάσω τις τελευταίες ώρες μου μόνος. Ή με τη γυναίκα μου.
Χτες έβλεπα όνειρο ότι πέθαινα ξαφνικά κι έλεγα : "τα παιδάκια μου μωρέ ,τα παιδάκια μου" 

Για μένα η πιο επικίνδυνη χώρα είναι η Ελλάδα.
Είναι η μόνη χώρα που μπορεί να χάσουν όλοι τα λεφτά τους αλλά οι μισθοί ΔΥ θα μείνουν στα ίδια και οι άλλοι θα πεθάνουν απο την πείνα.
Τι; δεν έχει γίνει;
Είναι η μόνη χώρα που μπορεί να χάσουν όλοι τα λεφτά τους αλλά οι μισθοί ΔΥ θα μείνουν στα ίδια και οι άλλοι θα πεθάνουν απο την πείνα.
Τι; δεν έχει γίνει;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
ΗΡΕΜΙΑ
στο δρομο σημερα ΟΛΟΙ ΝΕΥΡΑ
ειμαστε για τον π...
ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη, εδω πεθαινουν παιδακια απο αρρωστιες, ειναι σοβαρο το θεμα αλλα οχι για τοσο πανικο, γαμω τα βοθροκαναλα και τα ιντερνετ.
στο δρομο σημερα ΟΛΟΙ ΝΕΥΡΑ
ειμαστε για τον π...
ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη, εδω πεθαινουν παιδακια απο αρρωστιες, ειναι σοβαρο το θεμα αλλα οχι για τοσο πανικο, γαμω τα βοθροκαναλα και τα ιντερνετ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-