Πιστέυετε ότι θα σταματήσει η μετάδοση του ιού;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Πιστέυετε ότι θα σταματήσει η μετάδοση του ιού;
το εχουμε λήξει οτι το καλοκαιρι δεν θα εχουμε ιο?
ναι, όπως τώρα στην Αυστραλία που είναι καλοκαίρι και δεν έχουν.

Και η Ισπανικη γριπη καλοκαιρι ειχε ερθει. Η ζεστη στο μονο που βοηθαει ειναι οτι ο κοσμος δεν ειναι σε κλειστα μερη, αλλα σε εξωτερικα οπου η μεταδοση ειναι πιο δυσκολη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Και τι να έκαναν δηλαδή; Με τα πόδια να πήγαιναν στα σπίτια τους;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:34Έκλεισαν τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές γέμισαν τρένα και λεωφορεία μπας και εξαπλωθεί λίγο γρηγορότερα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το έχουμε πει ξανά και ξανά. Οι νέοι χωρίς υφιστάμενα προβλήματα δεν νοιάζονται. Δεν τους καίγεται καρφί αν ψοφήσουν οι ευπαθείς ομάδες. Δεν καταλαβαίνουν καν ότι μπορεί να είναι ο παππούς ή ο πατέρας τους, δεν το σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο.Ανδρέας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:06Δεν υπάρχει σωτηρία ρε!
Χριστίνα Μπόμπα...το μεσημέρι μας ανακοίνωσε πως έχει κολλήσει κορονοϊό και το απόγευμα έκανε βόλτα στο Σύνταγμα χωρίς μάσκα!
https://www.nassosblog.gr/2020/03/%CE%B ... %B5%CF%82/![]()
Δεν γίνεται να μπουν στη θέση του. Η μόνη θέση που καταλαβαίνουν είναι η δική τους.
Γι αυτό και τα πιτσιρίκια είναι στις καφετέριες (και το μέτρο για κλείσιμο σχολείων έχει πάει ακλαυτο), για αυτό έγιναν κανονικά τα καρναβάλια, γι'αυτό και έχει κινηση στα γυμναστηρια, για αυτό κυκλοφορούν πολλοί έξω για λόγους που δεν είναι επιβεβλημένοι.
Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη όσο και αν τη ζητάνε οι κουληδες αυτού του ντουνιά. Έχουμε μάθει από μικροί να είμαστε αλεγκροι και "ελεύθεροι". Εκτιμούμε απείρως περισσότερο το να μπορούμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε και καθόλου το αν αυτό που κάνουμε μπορεί να έχει επίπτωση σε κάποιον άλλο.
Γι αυτό και οι επικλήσεις τώρα είναι μάταιες
- Λίνο Βεντούρα
Αν είναι να πάνε στα πατρικά τους τότε δεν έχει νόημα το μέτροvagabondo έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:40Και τι να έκαναν δηλαδή; Με τα πόδια να πήγαιναν στα σπίτια τους;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:34Έκλεισαν τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές γέμισαν τρένα και λεωφορεία μπας και εξαπλωθεί λίγο γρηγορότερα
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο!Namrail έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:41
Το έχουμε πει ξανά και ξανά. Οι νέοι χωρίς υφιστάμενα προβλήματα δεν νοιάζονται. Δεν τους καίγεται καρφί αν ψοφήσουν οι ευπαθείς ομάδες. Δεν καταλαβαίνουν καν ότι μπορεί να είναι ο παππούς ή ο πατέρας τους, δεν το σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο.
Δεν γίνεται να μπουν στη θέση του. Η μόνη θέση που καταλαβαίνουν είναι η δική τους.
Γι αυτό και τα πιτσιρίκια είναι στις καφετέριες (και το μέτρο για κλείσιμο σχολείων έχει πάει ακλαυτο), για αυτό έγιναν κανονικά τα καρναβάλια, γι'αυτό και έχει κινηση στα γυμναστηρια, για αυτό κυκλοφορούν πολλοί έξω για λόγους που δεν είναι επιβεβλημένοι.
Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη όσο και αν τη ζητάνε οι κουληδες αυτού του ντουνιά. Έχουμε μάθει από μικροί να είμαστε αλεγκροι και "ελεύθεροι". Εκτιμούμε απείρως περισσότερο το να μπορούμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε και καθόλου το αν αυτό που κάνουμε μπορεί να έχει επίπτωση σε κάποιον άλλο.

Namrail έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:41Το έχουμε πει ξανά και ξανά. Οι νέοι χωρίς υφιστάμενα προβλήματα δεν νοιάζονται. Δεν τους καίγεται καρφί αν ψοφήσουν οι ευπαθείς ομάδες. Δεν καταλαβαίνουν καν ότι μπορεί να είναι ο παππούς ή ο πατέρας τους, δεν το σκέφτονται αυτό το ενδεχόμενο.

μόλις ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι δεν κλείνει τα γυμναστήρια.Ερμής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:32Πέρασα χθες έξω απο το γυμναστήριο που πάω ως συνήθως, ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απο αντίστοιχες μέρες και ώρες.
Μιλησα το βράδυ στο τηλ με ένα γυμναστη και μου είπε πως έχει παρατηρηθεί αύξηση στα γυμναστήρια με το φόβο μη τα κλείσουν.
Μλκ μου δεν υπάρχει σωτηρία.
Στο μεταξύ εγώ πέρυσι που πήγαινα γαμήθηκα να κολλάω ιώσεις.
Oντως. Η συγκεκριμενη ερευνα πηρε καποια στοιχεια που ειχαν ξεκινησει να ερευνουν το 2003, δεν ειχαν καταληξει καπου συγκεκριμενα.Namrail έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:31Τα γαμημενα τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μαλακία βρουν και τρομάζουν τους πάντες.
Εγινε λέει έρευνα στις ΗΠΑ και βρήκαν ότι ο ιός ζει 3 ώρες στον αέρα και σε διάφορα αντικείμενα έως και 7 μέρες. Άλλος έγραφε 9 μέρες.
Ότι εκτίμηση, έρευνα ή "έρευνα" δουν τη μεταδίδουν χωρίς φιλτράρισμα , χωρίς επιβεβαίωση, χωρίς τίποτα.
Στον πουτσο τους για την αναστάτωση που προκαλούν, μόνο τα κλικς μετράνε.
Βγηκε ο καθηγητης ιολογιας του πανεπιστημιου του Μιλανο και ειπε οτι δεν ισχυει αυτο με τις 3 ωρες στον αερα, υπαρχουν ορισμενες ασυνεπειες στην σχετικη αυτη ερευνα και οτι τα στοιχεια που εχουν στην διαθεση τους (απο το κεντρο λοιμωξιολογιας του Μιλανο) δειχνει το ακριβως αντιθετο.
Και οτι πορισματα ανακριβη οπως αυτο θα δημιουργησουν χαος στο ηδη θολο τοπιο.
Επισης, η ερευνα ναι μεν δημοσιευτηκε, ομως τελικα αποσυρθηκε.
Το σχετικο λινκ στα ιταλικα
https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca ... 002a.shtml
Winter is coming
- Philip Mortimer
Τελείως ηλίθιο, γιατί να μην κλείσουν δηλαδή;foscilis έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:50μόλις ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι δεν κλείνει τα γυμναστήρια.Ερμής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:32Πέρασα χθες έξω απο το γυμναστήριο που πάω ως συνήθως, ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απο αντίστοιχες μέρες και ώρες.
Μιλησα το βράδυ στο τηλ με ένα γυμναστη και μου είπε πως έχει παρατηρηθεί αύξηση στα γυμναστήρια με το φόβο μη τα κλείσουν.
όλοι θα υποκλιθουν στο τέλος στο κόμμα
εχει μεγαλη σημασια το ποσοστο υγρασίας του αερος. οσο πιο πολύ, τοσο περισσοτερο αντεχουν σε επιφανείς στον αερα κτλ
το καλοκαιρι γενικα εχουμε λιγη υγρασια γιατι τα σπιτια τα ανοιγουμε τον χειμωνα ζεστη και υγρασια
- Philip Mortimer
Μην ξεχνάμε ότι από την Κίνα ξεκίνησε ο κωλοιος...
Μα καλά, πρέπει να κλείσουν; μην πηγαίνετε!Philip Mortimer έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:54Τελείως ηλίθιο, γιατί να μην κλείσουν δηλαδή;foscilis έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 15:50μόλις ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι δεν κλείνει τα γυμναστήρια.Ερμής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 14:32Πέρασα χθες έξω απο το γυμναστήριο που πάω ως συνήθως, ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος απο αντίστοιχες μέρες και ώρες.
Θελετε ένα χωροφύλακα μόνιμα από πίσω σας...
Μην κάνετε περιττές μετακινήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στραπον σε πανελλήνια μετάδοση...
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 23:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
20 Μάιος 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γεροντοκρατία: μέλος της γερουσίας παθαίνει εγκεφαλικό(?) σε ζωντανή μετάδοση
από Σενέκας » 27 Ιούλ 2023, 09:13 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
07 Ιουν 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα σταματήσει τον Πούτιν;
από Niki » 23 Μάιος 2024, 21:53 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-