Αν επιζήσουμε θάρθω να θυμηθώ τα νιάτα μου...έχω νάρθω από το 1983... ΑΤΑΔ 142 ΠΑΕ

Αν επιζήσουμε θάρθω να θυμηθώ τα νιάτα μου...έχω νάρθω από το 1983... ΑΤΑΔ 142 ΠΑΕ
Αν ισχύουν αυτά, τότε θα έπρεπε να πάρουν μέτρα Ιταλίας.... χθες...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 17:41Πάντως ήδη υπάρχουν μαρτυρίες πως άνθρωποι με συμπτώματα, παίρνουν τηλέφωνο σε νοσοκομεία, και τους λένε να μην έρθουν επειδή είναι γεμάτα, η να πάνε σε ιδιωτικά, να τους πάρουν αν είναι του θανατά. . Είναι εμφανές πως δείχνουμε τόσα λίγα κρούσματα επειδή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τακτικές ερντογαν. Κανείς δε κάνει τεστ, κανείς δεν έχει τον ιο, και πάει λέγοντας. Ο άλλος για να του κάνουν τεστ, έκατσε στο νοσοκομείο από το πρωί μέχρι τις 10 το βραδυ. Το σύστημα έχει καταρρεύσει.
Οι ελλείψεις στην υγεία είναι γνωστές από καιρό. Ο Κικίλιας βγαίνει και παρακαλάει νοσηλευτές και ιατρούς να κάνουν αίτηση πρόσληψης στο ΕΣΥ, έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι τα νοσοκομεία θα αντέξουν ενδεχόμενη συρροή κρουσμάτων σε νούμερα Ιταλίας;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 17:41Πάντως ήδη υπάρχουν μαρτυρίες πως άνθρωποι με συμπτώματα, παίρνουν τηλέφωνο σε νοσοκομεία, και τους λένε να μην έρθουν επειδή είναι γεμάτα, η να πάνε σε ιδιωτικά, να τους πάρουν αν είναι του θανατά. . Είναι εμφανές πως δείχνουμε τόσα λίγα κρούσματα επειδή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τακτικές ερντογαν. Κανείς δε κάνει τεστ, κανείς δεν έχει τον ιο, και πάει λέγοντας. Ο άλλος για να του κάνουν τεστ, έκατσε στο νοσοκομείο από το πρωί μέχρι τις 10 το βραδυ. Το σύστημα έχει καταρρεύσει.
Ε όχι και τακτικές Ερντογάν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 17:41Πάντως ήδη υπάρχουν μαρτυρίες πως άνθρωποι με συμπτώματα, παίρνουν τηλέφωνο σε νοσοκομεία, και τους λένε να μην έρθουν επειδή είναι γεμάτα, η να πάνε σε ιδιωτικά, να τους πάρουν αν είναι του θανατά. . Είναι εμφανές πως δείχνουμε τόσα λίγα κρούσματα επειδή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τακτικές ερντογαν. Κανείς δε κάνει τεστ, κανείς δεν έχει τον ιο, και πάει λέγοντας. Ο άλλος για να του κάνουν τεστ, έκατσε στο νοσοκομείο από το πρωί μέχρι τις 10 το βραδυ. Το σύστημα έχει καταρρεύσει.
Σαν να τους λένε καθηστε σπιτι να ψοφησετε και θα σας παραλάβει μετά η νεκροφόρα..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 17:41Πάντως ήδη υπάρχουν μαρτυρίες πως άνθρωποι με συμπτώματα, παίρνουν τηλέφωνο σε νοσοκομεία, και τους λένε να μην έρθουν επειδή είναι γεμάτα, η να πάνε σε ιδιωτικά, να τους πάρουν αν είναι του θανατά. . Είναι εμφανές πως δείχνουμε τόσα λίγα κρούσματα επειδή η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τακτικές ερντογαν. Κανείς δε κάνει τεστ, κανείς δεν έχει τον ιο, και πάει λέγοντας. Ο άλλος για να του κάνουν τεστ, έκατσε στο νοσοκομείο από το πρωί μέχρι τις 10 το βραδυ. Το σύστημα έχει καταρρεύσει.