Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Οικογενειακή γνωστή έμαθα ότι κοινωνησε την Δευτέρα. Ο άντρας της έχει ζαχαρο και μια βουλωμένη αρτηρία. Είπατε κάτι?
-
Απλά αυτοί έχουν φράγκα και πάνε στα ιδιωτικά να κάνουν το τεστ. Οι φτωχομπινεδες κάθονται σπίτι τους, και αν είναι σοβαρά περιστατικά μετριούνται επί το πλείστον. Τα κρούσματα είναι πολλά παραπάνω. Οι θάνατοι όμως είναι όλοι φανεροι, άρα αυτούς μετράμε ουσιαστικά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 20:57Όλοι οι celebrities και οι οικονομιοί κύκλοι έχουν δηλώσει ότι έχουν αρρωστήσει και είμαστε μόνο στους 130;
Και ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς θετικός στον Κορωνοϊό. Να ήταν στις επαφές Μαρινάκη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 12 Μαρ 2020, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Οι φτωχομπινέδες ούτε κάνουν ταξίδια ούτε συναναστρέφονται με όσους φραγκάτους κάνουν ταξίδια...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:00Απλά αυτοί έχουν φράγκα και πάνε στα ιδιωτικά. Οι φτωχομπινεδες κάθονται σπίτι τους, και αν είναι σοβαρά περιστατικά μετριούνται επί το πλείστον. Τα κρούσματα είναι πολλά παραπάνω. Οι θάνατοι όμως είναι όλοι φανεροι, άρα αυτούς μετράμε ουσιαστικά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 20:57Όλοι οι celebrities και οι οικονομιοί κύκλοι έχουν δηλώσει ότι έχουν αρρωστήσει και είμαστε μόνο στους 130;
Και ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς θετικός στον Κορωνοϊό. Να ήταν στις επαφές Μαρινάκη;
Προφανώς είναι πολλαπλασιοι, απλά οι συγκεκριμενοι κάνουν τεστ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 20:57Όλοι οι celebrities και οι οικονομιοί κύκλοι έχουν δηλώσει ότι έχουν αρρωστήσει και είμαστε μόνο στους 130;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Εχουμε ξεφυγει από τα ταξίδια, ο ιός έχει διαχυθει στη χώρα. Και η μπόμπα σε εκδρομή στην Ελλάδα λέει τον κόλλησε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:03Οι φτωχομπινέδες ούτε κάνουν ταξίδια ούτε συναναστρέφονται με όσους φραγκάτους κάνουν ταξίδια...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:00Απλά αυτοί έχουν φράγκα και πάνε στα ιδιωτικά. Οι φτωχομπινεδες κάθονται σπίτι τους, και αν είναι σοβαρά περιστατικά μετριούνται επί το πλείστον. Τα κρούσματα είναι πολλά παραπάνω. Οι θάνατοι όμως είναι όλοι φανεροι, άρα αυτούς μετράμε ουσιαστικά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 20:57Όλοι οι celebrities και οι οικονομιοί κύκλοι έχουν δηλώσει ότι έχουν αρρωστήσει και είμαστε μόνο στους 130;
- hellegennes
Πιθανόν να έχουν κολλήσει γιατί μετακινούνται πολύ και συναναστρέφονται με πολύ κόσμο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 20:57Όλοι οι celebrities και οι οικονομικοί κύκλοι έχουν δηλώσει ότι έχουν αρρωστήσει και είμαστε μόνο στους 130;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι φοιτητές από Θεσσαλονίκη και Αθήνα σκόρπισαν τον κορωνοιο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:06Εχουμε ξεφυγει από τα ταξίδια, ο ιός έχει διαχυθει στη χώρα. Και η μπόμπα σε εκδρομή στην Ελλάδα λέει τον κόλλησε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:03Οι φτωχομπινέδες ούτε κάνουν ταξίδια ούτε συναναστρέφονται με όσους φραγκάτους κάνουν ταξίδια...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:00
Απλά αυτοί έχουν φράγκα και πάνε στα ιδιωτικά. Οι φτωχομπινεδες κάθονται σπίτι τους, και αν είναι σοβαρά περιστατικά μετριούνται επί το πλείστον. Τα κρούσματα είναι πολλά παραπάνω. Οι θάνατοι όμως είναι όλοι φανεροι, άρα αυτούς μετράμε ουσιαστικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Η 38χρονη και το παιδί της πήραν εξιτήριο. Το πρώτο κρούσμα και η πρώτη που αναρρώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πόσες μέρες δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:12Η 38χρονη και το παιδί της πήραν εξιτήριο. Το πρώτο κρούσμα και η πρώτη που αναρρώνει.
- hellegennes
Η Γαλλία και η Γερμανία έχουν πολύ περίεργα στατιστικά σαν σύγκριση μεταξύ τους. Ξεκίνησαν μαζί, έχουν σχεδόν ίδιο αριθμό κρουσμάτων, παρόμοιο αριθμό ατόμων που ανάρρωσαν αλλά η Γαλλία έχει 12 φορές περισσότερους θανάτους. Ή οι Γερμανοί δεν πεθαίνουν γιατί είναι καλύτεροι ή κάτι συμβαίνει με τα στοιχεία της Γερμανίας (έχει τον χαμηλότερο δείκτη θνησιμότητας με μόλις 0,2%).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Αυτοί που ήταν Ιταλία πες, και ουδείς όχι μόνο δεν τους απαγόρευσε την είσοδο, αλλά δεν τους ελεγξαν καν, μην αναστατώνουν τα πουλάκια μου. Από εκείνη την στιγμή μπήκαμε σε τροχιά Ιταλίας. Βέβαια αυτά που λένε για εκατομβες είναι μαλακιες. Το θέμα είναι να γλιτώσουμε το πικ που έκανε και στην Κίνα, θα κάνει αντίστοιχο στην Ιταλία, και να μην φτάσουμε στο κλείσιμο των πάντων.vagabondo έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:11Οι φοιτητές από Θεσσαλονίκη και Αθήνα σκόρπισαν τον κορωνοιο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:06Εχουμε ξεφυγει από τα ταξίδια, ο ιός έχει διαχυθει στη χώρα. Και η μπόμπα σε εκδρομή στην Ελλάδα λέει τον κόλλησε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:03
Οι φτωχομπινέδες ούτε κάνουν ταξίδια ούτε συναναστρέφονται με όσους φραγκάτους κάνουν ταξίδια...
- hellegennes
Μισό μήνα. Το νήμα άνοιξε 26 Φεβρουαρίου.Custom_F έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:14Πόσες μέρες δηλαδή;hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:12Η 38χρονη και το παιδί της πήραν εξιτήριο. Το πρώτο κρούσμα και η πρώτη που αναρρώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Κρούσματα εύκολα κρύβεις, θανάτους πρέπει να γίνει καμία κρατική συνομωσια.hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:15Η Γαλλία και η Γερμανία έχουν πολύ περίεργα στατιστικά σαν σύγκριση μεταξύ τους. Ξεκίνησαν μαζί, έχουν σχεδόν ίδιο αριθμό κρουσμάτων, παρόμοιο αριθμό ατόμων που ανάρρωσαν αλλά η Γαλλία έχει 12 φορές περισσότερους θανάτους. Ή οι Γερμανοί δεν πεθαίνουν γιατί είναι καλύτεροι ή κάτι συμβαίνει με τα στοιχεία της Γερμανίας (έχει τον χαμηλότερο δείκτη θνησιμότητας με μόλις 0,2%).
- Dwarven Blacksmith
Τυχερή, τα βρήκε όλα άδεια και όλοι οι ειδικοί πάνω της.hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 21:12Η 38χρονη και το παιδί της πήραν εξιτήριο. Το πρώτο κρούσμα και η πρώτη που αναρρώνει.

Εαν το χερι εχει σταγονιδια, δηλαδη εαν το εβαλες στην μυτη σου, στο στομα, εαν μιλας και σου φευγουν σαλια κλπ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-