Ρώτα τους διαχειριστές...
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
και μετα σε ενοχλουν τα σχόλια για τους μπουμερς.

τι έπρεπε να κάνουν τα σουπερμαρκετ για να μην κανουν χρυσές δουλείες, να κλείσουν, να τα χαρίζουν, να μας πείσουν να μην είμαστε σε πανικό, τι προτείνεις;
.
Τι νά πληρώσουμε ;;;
Τά Κοράκια ;;;
Μέ τό σκουπιδιάρικο στήν Υψικάμινο....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Τα όσο παραμένουν ανοικτά είναι μια χαρά.Ανδρέας έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 19:41Όσον αφορά τα περαιτέρω μέτρα που ανακοινώθηκαν έχουν να κάνουν με: κλείσιμο εμπορικών κέντρων, καφέ, μπαρ και καφετέριες, μαγαζιά εστίασης εκτός ντελίβερι και take away , βιβλιοθήκες, μουσεία, αθλητικοί χώροι, κέντρα αισθητικής. Ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα που πωλούν τρόφιμα, τα σούπερ μάρκετ, οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία (εφόσον δεν διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα) και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.
http://www.reporter.com.cy/greece/artic ... n-ta-panta
- Philip Mortimer
Ενα γεγονός αναφέρω, δεν επικρίνω τα σούπερ μάρκετ, απλά φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους να είναι οι μόνοι τυχεροί της όλης υπόθεσης.
- Otto Weininger
- Philip Mortimer
Τα ποια;jimdenin έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:18Τα όσο παραμένουν ανοικτά είναι μια χαρά.Ανδρέας έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 19:41Όσον αφορά τα περαιτέρω μέτρα που ανακοινώθηκαν έχουν να κάνουν με: κλείσιμο εμπορικών κέντρων, καφέ, μπαρ και καφετέριες, μαγαζιά εστίασης εκτός ντελίβερι και take away , βιβλιοθήκες, μουσεία, αθλητικοί χώροι, κέντρα αισθητικής. Ανοιχτά παραμένουν τα καταστήματα που πωλούν τρόφιμα, τα σούπερ μάρκετ, οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία (εφόσον δεν διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα) και οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας.
http://www.reporter.com.cy/greece/artic ... n-ta-panta
"Ποίμνιο" δεν είστε; Στάνη σας πρέπει!
δεν ειναι σίγουρο οτι είναι τυχαίοι ακριβώς, έχουν ευθύνη, αγχος, ανθρώπους που ρισκάρουν την υγεία τους πολύ, νομίζω κάνεις αυτο που δεν θες να σου κάνουν με αυτο σου το σχόλιο.Philip Mortimer έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:18Ενα γεγονός αναφέρω, δεν επικρίνω τα σούπερ μάρκετ, απλά φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους να είναι οι μόνοι τυχεροί της όλης υπόθεσης.
- Philip Mortimer
Θα έχουν αύξηση των κερδών τους και δε νομίζω να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες ιδιαίτερες νομικές ευθύνες.... Την ίδια ώρα οι πιο ζημιωμενοι θα είναι οι ιδιοκτήτες καφετεριών κλπ κέντρων διασκέδασης... Και τα μικρομάγαζα.enaon έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:22δεν ειναι σίγουρο οτι είναι τυχαίοι ακριβώς, έχουν ευθύνη, αγχος, ανθρώπους που ρισκάρουν την υγεία τους πολύ, νομίζω κάνεις αυτο που δεν θες να σου κάνουν με αυτο σου το σχόλιο.Philip Mortimer έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:18Ενα γεγονός αναφέρω, δεν επικρίνω τα σούπερ μάρκετ, απλά φαίνεται οι ιδιοκτήτες τους να είναι οι μόνοι τυχεροί της όλης υπόθεσης.
Δε βλέπω τίποτα που "να μη θέλω να μου κάνουν" στο ποστ μου...
Από το να καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία και να ζήσουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον τρόμο και τη μιζέρια αυτό που λέω είναι πολύ πιο λογικό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat