κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:52
είσαι προκατειλημμένη εξ'αρχής.
αν γνωρίσεις έναν νέο 27 Μαιων που είναι ήδη μεταπτυχιακός φοιτητής στην Νομική και οι παρέες του είναι από το συνάφι του, που δεν υπάρχει όριο ηλικίας σαφώς είσαι σίγουρη ότι θα ξενερώσεις με τις παρέες του;Εκτός αν ξενερώσεις που θα νιώσεις ''λίγη''...
Μα δεν έχει σχέση το επάγγελμα ή οι σπουδές που ακολουθεί κάποιος για να τον κάνω παρέα. Δεν είπα αυτό. Δεν είναι αυτό το κριτήριό μου για το αν θα ταιριάξω με κάποιον.
Το "κυριλές" δεν το είπα με την έννοια του status quo αλλά το συνδύασα με την ηλικία. Αντί για "κυριλές" βάλε μεσήλικας. Ο μεσήλικας δεν είναι παιδάκι με ό,τι συναπάγεται αυτό. Αυτό εννοούσα.
Εννοώ ότι όπως εσύ έχεις συναναστροφές με μεγαλύτερους έτσι και ο πιο μικρός έχει κι αυτός συναναστροφές με μεγαλύτερους.
Πως εσύ κάνεις παρέα με παππούδες 50δες 60δες;Για ποιο λόγο σε κάνουν;
Στα 26 σου γιατί σε έκαναν;Από λύπηση;Δε νομίζω.Εια ποιο λόγο να μην κανουν παρέα και ένα 27χρονο οι συνομήλικοι μας;
Εγώ ειδικά μπήκα στο επάγγελμα στα 23 μου οπότε πάντα ήμουν η πιο μικρή. Ακόμα και τώρα είμαι από τους μικρότερους
(έχει και πιο μικρούς

).
Κι επειδή πάντα ήμουν μόνη μου σε ξένο μέρος σχεδόν με "υιοθετούσαν". Είχαμε μια πατρική/μητρική σχέση. Μου έφερναν φαγητό σε τάπερ, με αντιμετώπιζαν σαν παιδί τους τέλος πάντων, είχαν την έγνοιά μου οι μεγαλύτεροι από μένα.
Οπότε το λες και λύπηση.
Επίσης, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον όταν κανονίζεις να βγεις με συναδέλφους απευθύνεσαι σε όλους. Οπότε μικροί, μεγάλοι βγαίνουμε και το κυριότερο μπορεί να υπάρχει ποικιλία στις ηλικίες αλλά έχουμε κοινό σημείο αναφοράς που είναι η δουλειά μας, οπότε δεν αισθάνεσαι και τελείως άσχετος.
Και γω πριν δεν έκανα παρέα με πολύ μεγαλύτερους αλλά επειδή γνώρισα και αυτήν την πλευρά τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα. Δεν μου βγαίνει να συναναστραφώ με μικρότερο αν δεν έχω κάποιο κοινό σημείο αναφοράς όπως είχαν και οι μεγαλύτεροί μου με εμένα.
Σκέψου ότι με τον μόνο εδώ μέσα που μπορείς να έχεις τον διαλογο που θέλεις και να λογομαχείς με ποιότητα είναι ο Νέρο κι αυτό είναι μωρό συγκριτικά με εμάς!!
Ποιος λογομαχεί μωρέ με τον Νέρο; Μόνη μου λογομαχούσα. Αυτός θέλει κέρμα για να μιλήσει.