ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Το ξέρω, γι' αυτό το λέω.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:23Είναι πολλοί οι μαλάκες που δεν τους χωρούσε το σπίτι τους αυτές τις μέρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:22Σε όποιον ηλίθιο δημοσιογράφο ξανακάνει σε γιατρό το θεμελιώδες ερώτημα "πως είναι δυνατόν να ΑΝΤΕΞΟΥΝ κάποιοι άνθρωποι για 2,3,4 εβδομάδες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;" εύχομαι καθημερινά να βρεθεί ένας που να του πει "το ίδιο ερώτημα πρέπει να κάνεις σε όσους είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, επειδή δεν τους χώραγε το σπίτι βρε ΜΑΛΑΚΑ".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο δημοσιογράφος είναι μικρός μαλάκας. Οι άλλοι που αρρώστησαν είναι μεγάλοι μαλάκες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:24Το ξέρω, γι' αυτό το λέω.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:23Είναι πολλοί οι μαλάκες που δεν τους χωρούσε το σπίτι τους αυτές τις μέρες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:22Σε όποιον ηλίθιο δημοσιογράφο ξανακάνει σε γιατρό το θεμελιώδες ερώτημα "πως είναι δυνατόν να ΑΝΤΕΞΟΥΝ κάποιοι άνθρωποι για 2,3,4 εβδομάδες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;" εύχομαι καθημερινά να βρεθεί ένας που να του πει "το ίδιο ερώτημα πρέπει να κάνεις σε όσους είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, επειδή δεν τους χώραγε το σπίτι βρε ΜΑΛΑΚΑ".
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και σε αυτόν και σε σένα που το αναπαράγεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 22:01Σ'εμενα το λες ή στον Kulusevski?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:58Σαλτα πηδηξου ρε μλκ. Δεν σήκωσα όπλο εναντίον της κυβέρνησης μου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:27Ελεγα να μη το ποσταρω για να μη κατηγορηθω για "λα'ι'κισμο" αλλα ηδη αρχισαν να εμφανιζονται τα πρωτα δειγματα/ ποστς...
" Σε εσάς που κρατάτε τώρα στα χέρια σας 20 πακέτα μακαρόνια. Σε εσάς που ψάχνετε στην μαύρη αγορά απολυμαντικό για τα χέρια. Σε εσάς που περπατάτε στον δρόμο με την μάσκα στο πρόσωπο. Και σε εσάς που σχεδιάζετε να φύγετε με τα παιδιά σας προς περιοχές που δεν έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό: Μην κοιτάξετε ποτέ ξανά με απαξίωση τους ανθρώπους που φεύγουν λόγω πολέμου και φτώχειας".
Dejan Kulusevski
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και οι πχωρουμίτες έχουμε απαντήσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:24Αυτό είναι ένα σωστό ερώτημα που όμως πρέπει να γίνει σε ψυχολόγους ή σε ναύτες υποβρυχίου ή αστροναύτες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:22Σε όποιον ηλίθιο δημοσιογράφο ξανακάνει σε γιατρό το θεμελιώδες ερώτημα "πως είναι δυνατόν να ΑΝΤΕΞΟΥΝ κάποιοι άνθρωποι για 2,3,4 εβδομάδες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;" εύχομαι καθημερινά να βρεθεί ένας που να του πει "το ίδιο ερώτημα πρέπει να κάνεις σε όσους είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, επειδή δεν τους χώραγε το σπίτι βρε ΜΑΛΑΚΑ".
- Dwarven Blacksmith
Σωστό. Εσύ πως την παλεύεις με ένα ποστ τη βδομάδα;dotcom έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:27Και οι πχωρουμίτες έχουμε απαντήσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:24Αυτό είναι ένα σωστό ερώτημα που όμως πρέπει να γίνει σε ψυχολόγους ή σε ναύτες υποβρυχίου ή αστροναύτες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:22Σε όποιον ηλίθιο δημοσιογράφο ξανακάνει σε γιατρό το θεμελιώδες ερώτημα "πως είναι δυνατόν να ΑΝΤΕΞΟΥΝ κάποιοι άνθρωποι για 2,3,4 εβδομάδες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;" εύχομαι καθημερινά να βρεθεί ένας που να του πει "το ίδιο ερώτημα πρέπει να κάνεις σε όσους είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, επειδή δεν τους χώραγε το σπίτι βρε ΜΑΛΑΚΑ".

Έχουμε δεν έχουμε απαντήσεις, όλοι ξέρουμε ότι το πρώτο που κόβεται στα νοσοκομεία είναι η μαγκιά.dotcom έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:27Και οι πχωρουμίτες έχουμε απαντήσειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:24Αυτό είναι ένα σωστό ερώτημα που όμως πρέπει να γίνει σε ψυχολόγους ή σε ναύτες υποβρυχίου ή αστροναύτες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:22Σε όποιον ηλίθιο δημοσιογράφο ξανακάνει σε γιατρό το θεμελιώδες ερώτημα "πως είναι δυνατόν να ΑΝΤΕΞΟΥΝ κάποιοι άνθρωποι για 2,3,4 εβδομάδες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;" εύχομαι καθημερινά να βρεθεί ένας που να του πει "το ίδιο ερώτημα πρέπει να κάνεις σε όσους είναι ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, επειδή δεν τους χώραγε το σπίτι βρε ΜΑΛΑΚΑ".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιόνται.wooded glade έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:04Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει τίποτα αν και βλέπω κάπως λιγώτερους καννίβαλους στα πέριξ.
Οι ιπποδρομίες επιμένουν ότι θα γίνουν.
Μπάλα δεν έχει, νοτιοαμερικάνικα μόνο.
Αγγλικό ιππόδρομο αύριο θα έχει λέει. Newcastle και Wolverhampton από flat.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Αφενός είμαι σε οικειοθελή καραντίνα αφετέρου το open space στη δουλειά δεν ευννοεί το σκατοποστάρισμα (ευνοεί όμως τον κορωνοιο)
ΟΚ. Ρωτησα επειδη αυτος δε σε διαβαζει και εγω σε γραφω στα αρχιδια μου οποτε δε καταλαβα γιατι εκανες το σχολιο. Ολα καλα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:26Και σε αυτόν και σε σένα που το αναπαράγεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 22:01Σ'εμενα το λες ή στον Kulusevski?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:58
Σαλτα πηδηξου ρε μλκ. Δεν σήκωσα όπλο εναντίον της κυβέρνησης μου.
Ρίξτε μου καλύτερα ένα πέρμα μαζί με τον Μπακάλη.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Μιλλένιαλ έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:38Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιόνται.wooded glade έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 23:04Μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει τίποτα αν και βλέπω κάπως λιγώτερους καννίβαλους στα πέριξ.
Οι ιπποδρομίες επιμένουν ότι θα γίνουν.
Μπάλα δεν έχει, νοτιοαμερικάνικα μόνο.
Αγγλικό ιππόδρομο αύριο θα έχει λέει. Newcastle και Wolverhampton από flat.

- hellegennes
Πρόλαβα και κουρεύτηκα. Yes!
Κλείνουν τα 18 από τα 25 μαγαζιά της γειτονιάς που έχω το μαγαζί.
Μένουμε ανοιχτοί εμείς, μανάβικο, κρεοπωλείο, περίπτερο, δύο φαρμακεία και ένα ρώσικο παντοπωλείο. Πάει η παρεούλα της γειτονιάς. Πάνε και τα φώτα που φώτιζαν τον δρόμο.

Μένουμε ανοιχτοί εμείς, μανάβικο, κρεοπωλείο, περίπτερο, δύο φαρμακεία και ένα ρώσικο παντοπωλείο. Πάει η παρεούλα της γειτονιάς. Πάνε και τα φώτα που φώτιζαν τον δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 00:28Πρόλαβα και κουρεύτηκα. Yes!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat