Να φωνάξει την Κατερίνα!
Αυτή κλειδωμένη στο μάστερσεφ, δε μπορεί να χει κολλήσει!
Να φωνάξει την Κατερίνα!
Κι αυτό το πληρώνεις κουν.Philip Mortimer έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:26Αμα είναι να τη βγάλουμε εδώ μέσα τουλάχιστον φτιάξτε το φόρουμ να μην κολλάει λεμε
Μπα. Οι άντρες είμαστε καλοί με τα εργαλεία. Δεν λέμε τώρα για χτένισμα γάμου. Ένα απλό κόντεμα χωρίς ρίσκο είναι, αφού και στην περίπτωση που δεν το πολυπετύχει θα έχουν ξαναμακρύνει μέχρι να λήξει ο αποκλεισμός.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 00:51Σαν τραγί θα με κάνει.
Έχω χάσει 5 κιλά , καλύτερα θα ήμουν με πέρμα.
Δε νομίζω να δεχτεί κι ο ίδιος να το κάνει.ST48410 έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 00:56Μπα. Οι άντρες είμαστε καλοί με τα εργαλεία. Δεν λέμε τώρα για χτένισμα γάμου. Ένα απλό κόντεμα χωρίς ρίσκο είναι, αφού και στην περίπτωση που δεν το πολυπετύχει θα έχουν ξαναμακρύνει μέχρι να λήξει ο αποκλεισμός.
sys3x έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 00:54Κι αυτό το πληρώνεις κουν.Philip Mortimer έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 21:26Αμα είναι να τη βγάλουμε εδώ μέσα τουλάχιστον φτιάξτε το φόρουμ να μην κολλάει λεμε
Φαντάζομαι. Θυμάμαι το βλέμμα της την ώρα που με είδε με το ψαλίδι στο χέρι. Μετά της άρεσε.
Μισό να γελάσω.
Κομμωτής;
Και οι νεκροί δεινόσαυροι από την επίθεση της βολίδας του Τσιξουλούμπ ήταν περισσότεροι.sman5 έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 20:55Οι νεκροί της 11ης Σεπτεμβρίου μέχρι τώρα είναι περισσότεροι από του κοροναιου στην ΕυρώπηPhilip Mortimer έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 20:52Που την είδε την σύνδεση κορονοιου με 11η ΣεπτεμβρίουNKVD_SMERSH έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 20:48Τις ίδιες παπαριές λέγανε για την φτιαχτή 11η του Σεπτέμβρη.
Λέτε να πάρουν πιο απολυταρχικά μέτρα τα Καπιταλιστικά καθεστώτα;
Φαντάζομαι. Θυμάμαι το βλέμμα της την ώρα που με είδε με το ψαλίδι στο χέρι. Μετά της άρεσε.
Όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όπως πάει το πράγμα αν σκαπουλάρουμε από τον COVID μπορεί και να ψάχνω για δουλειά.
Είμαι σίγουρη πως θα τα πας μια χαρά. Μια προϋπηρεσία την έχεις ήδη.
Χθες βράδυ, είχα νεύρα, πολλά νεύρα. Κάθισα και διάβασα την αρχή του πρώτου νήματος για τον κορονοϊό. Έχει και την διασκεδαστική πλευρά η ανοησία όταν την βλέπεις εκ των υστέρων.hellegennes έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 01:05Και οι νεκροί δεινόσαυροι από την επίθεση της βολίδας του Τσιξουλούμπ ήταν περισσότεροι.
.
1
..
2
...
3
....
OANNHSEA mode on
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΥΡΑΝΝΟΣΑΥΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, Ε;;!!!
ΧΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΤΑΝ 127 ΣΑΥΡΙΣΧΙΑ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ!!!
ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 125.000 ΝΕΚΡΕΣ ΜΑΙΑΣΑΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!!