Ομολογώ ότι η πρόταση σου μου είναι δυσνόητη.
Ο ευσεβισμός είναι εισαγώμενος στην Ορθοδοξία. Τρανό παράδειγμα οι παραεκκλησιαστικές οργανώσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ομολογώ ότι η πρόταση σου μου είναι δυσνόητη.
αγαπητε ασεβαστε πρεπει να προσπαθεις να γραφεις αυτο που θες ομορφα,χωρις προσβολες
οταν προσβαλλουν τη δικη μου "θεα", τη λογικη, δικαιουμαι να απαντω αναλογα.
Καλό είναι να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και τα πιστεύω τους όσο ασεβαστος και αν θεωρείς καμάρι να είσαι. Προφανώς και κάποιες αλήθειες που κάποτε θεωρούσε απόλυτες, διαψεύστηκαν στην πορεία. Εκτός και αν δεν έχεις πιστέψει ποτέ σου σε λάθη οπότε πάσο.
Συμφωνώ με τον Ερμή.Ερμής έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 13:58Καλό είναι να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και τα πιστεύω τους όσο ασεβαστος και αν θεωρείς καμάρι να είσαι. Προφανώς και κάποιες αλήθειες που κάποτε θεωρούσε απόλυτες, διαψεύστηκαν στην πορεία. Εκτός και αν δεν έχεις πιστέψει ποτέ σου σε λάθη οπότε πάσο.
Στο λέει κάποιος που πάει εκκλησία 5 λεπτά πριν την ανάσταση και φεύγει 5 λεπτά μετά. Για να μη νομίζεις ότι μιλάς με καμία παπαδιά δλδ.
Τα ίδια θα έλεγα αν προσέβαλες μουσουλμάνο, βουδιστη, παγανιστη
Οπως δε θα πάω στο Κατάρ σε περίοδο ραμαζανιου και προκλητικά να ξεκοκκαλιζω παϊδάκια, έτσι σέβομαι κ εδώ τα αντίστοιχα πιστευω
αν αυτα τα πιστευω ειναι ακινδυνα εχεις δικιο.Ερμής έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 13:58Καλό είναι να σέβεσαι τους συνανθρώπους σου και τα πιστεύω τους όσο ασεβαστος και αν θεωρείς καμάρι να είσαι. Προφανώς και κάποιες αλήθειες που κάποτε θεωρούσε απόλυτες, διαψεύστηκαν στην πορεία. Εκτός και αν δεν έχεις πιστέψει ποτέ σου σε λάθη οπότε πάσο.
Στο λέει κάποιος που πάει εκκλησία 5 λεπτά πριν την ανάσταση και φεύγει 5 λεπτά μετά. Για να μη νομίζεις ότι μιλάς με καμία παπαδιά δλδ.
Τα ίδια θα έλεγα αν προσέβαλες μουσουλμάνο, βουδιστη, παγανιστη
Οπως δε θα πάω στο Κατάρ σε περίοδο ραμαζανιου και προκλητικά να ξεκοκκαλιζω παϊδάκια, έτσι σέβομαι κ εδώ τα αντίστοιχα πιστευω
α, δηλαδη δε σχετιζεται ο χριστιανισμος με το παπαδαριο;
Προφανώς και δεν έχεις διαβάσει ούτε γράμμα από κάποιο χριστιανικό εδάφιο, όπως ούτε από ισλαμικό, ούτε βουδιστικο, ούτε και αρχαιοελληνικό για να έχεις αυτή την άποψη ότι η εκαστοτε θρησκεια/φιλοσοφια είναι οι πράξεις των αυτοαποκαλούμενων εκπροσώπων της.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:35α, δηλαδη δε σχετιζεται ο χριστιανισμος με το παπαδαριο;απο που τον μαθαμε αν οχι απο αυτους; ποιος οριζει τι ειναι αν οχι αυτοι; ποιος εγραψε τη βιβλο, και ποιος την ερμηνευει καταπως βολευει;
καθενας μπορει να εχει την προσωπικη του αποψη για το τι ειναι χριστιανισμος, αλλα ετσι δεν εχουμε μια θρησκεια, εχουμε απο μια για τον καθενα.
επισημα, χριστιανισμος ειναι οτι λενε οι παπαδες. και ειναι απατη. τον προσωπικο χριστιανισμο του καθενος, δεν μπορω να τον ξερω για να κρινω.
και τελοσπαντων, ναι, εγω αυτον τον χριστιανισμο κρινω. του ημιμαθους αν το θελεις ετσι. δεν εχω συναντησει καποιον αλλο.
Μη μασάς, μπες στις καθαρές σελίδες στο φέησμπουκ όπως την παρακάτω να πάρεις βαθιές ανάσες οξυγόνου.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:48Εγινε μόδα αυτές τις μέρες να την πέφτουν στην εκκλησία.
Επιθετικά τουιτ μέσα από γεμάτες καφετέριες. Από άτομα που δεν ξέρουν τι θα πει υγιεινή. Από πάσης φύσεως ξερόλες.
Καμία εντύπωση δε μου κάνει που η πηγή ενημέρωσης σου για τον Χριστιανισμό είναι αυτές οι σελίδες.Λεγεών έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:51Μη μασάς, μπες στις καθαρές σελίδες στο φέησμπουκ όπως την παρακάτω να πάρεις βαθιές ανάσες οξυγόνου.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:48Εγινε μόδα αυτές τις μέρες να την πέφτουν στην εκκλησία.
Επιθετικά τουιτ μέσα από γεμάτες καφετέριες. Από άτομα που δεν ξέρουν τι θα πει υγιεινή. Από πάσης φύσεως ξερόλες.
Από το μουσείο καραμπαμπισμού αλίευσα την εικόνα, γιατί εγώ φέησμπουκ δεν έχω. 133k ακολούθους έχει λέει η σελίδα αυτή, και δεν νομίζω να είναι όλοι άθεοι, Τάκη.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:55Καμία εντύπωση δε μου κάνει που η πηγή ενημέρωσης σου για τον Χριστιανισμό είναι αυτές οι σελίδες.Λεγεών έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:51Μη μασάς, μπες στις καθαρές σελίδες στο φέησμπουκ όπως την παρακάτω να πάρεις βαθιές ανάσες οξυγόνου.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 14:48Εγινε μόδα αυτές τις μέρες να την πέφτουν στην εκκλησία.
Τις οποίες αυτές σελίδες τις διαβάζετε επιμελώς μόνο οι άθεοι.
Βάλε μας και την Λουκα τώρα ως επιχείρημα.