Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
Για πείτε, υπάρχει κρούσμα στο περιβάλλον σας; Πως το αντιμετωπίζετε; Εγώ που δεν έχω καθημερινή επαφή έχω παρατηρήσει ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να τους αγνοείς εντελώς, αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα αν έπρεπε να υποστώ ένα κρούσμα σε καθημερινή βάση. Πρέπει να είναι πολύ επίπονο για τους γύρω τους, ειδικά οι πιο βαριές περιπτώσεις, πρωτοετείς ΕΜΠ, πρωτοετείς σε σχολές πληροφορικής κλπ 

- Μαυροβασίλης
Re: Σύνδρομο του Μηχανικού- το νοσηρό φαινόμενο και τρόποι αντιμετώπισης
τα κοουντ μανκυζ δεν είναι Μηχανικοί
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
όχι βέβαια, απλά μαζί με τους μηχανικούς είναι απο τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού στο σύνδρομο Το βλέπουμε κι εδώ στο πχορουμ. Δύσκολα τους ξεχωρίζεις

- Λίνο Βεντούρα
Επι μηχανικοί σας πάνε γαμευσοντες
- Μαυροβασίλης
σωστά, είπα όμως να ποστάρω στο πνεύμα του νήματος

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- Dwarven Blacksmith
Δεν παλεύονται. Εκτός βέβαια από μένα, που είμαι και μηχανικός και ιτ-τέτοιος και όντως γνωρίζω πολλές αλήθειες.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
άι σιχτίρ, παπάρα Νέρο
εθάρριουνε ότι ο Πολιτικός Μηχανικός τον-ε τσίμπησε και νοσεί και δεν θα μου πέμψει τα λαλάγγια που του 'χω παραγγελμένα
εθάρριουνε ότι ο Πολιτικός Μηχανικός τον-ε τσίμπησε και νοσεί και δεν θα μου πέμψει τα λαλάγγια που του 'χω παραγγελμένα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Με τι είπαμε ασχολείται ο Nero; Anyway, το χειρότερο είναι μακραν οι δικηγόροι. Άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν 2 πράξεις, πρέπει να σου γράψουν έκθεση ιδεών για να σου πούνε μια πίπα και δεν σταμάτανε να μιλάνε. Like ever.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- EKPLIKTIKOS
Μακράν ο χειρότερος κλάδος σε ξερολιαση, τουπέ γαμαω, χωρις μάλιστα να δικαιολογείται κ απο πουθενά. Οταν δε μιλανε για άσχετα πράγματα με την έπαρση που τους χαρακτηρίζει ανοίγοντας το κουτακι και φτυνοντας σαλια, πραγματικα ντρεπεσαι. Δεύτερος χειροτερος κλάδος: γιατροί, αλλά πολύ πίσω. Μετα, φιλολογοι και μαθηματικοί. Αυτοι είναι λίγοι με τουπε, αλλα ειναι πολυ αστείοι οποτε πιάνουν για πολλοι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ισοπεδωτική η σιωπηλή περιφρόνησή μου για το νήμα, τον ορ και τους χέιτερς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μια μέρα να ήσουν με αυτούς και κυρίως αυτές, με τις οποίες είμαι εγώ και θα πήγαινες στους μηχανικούς γονυπετής να ζητήσεις συγγνώμη. Το έχω προσπαθήσει εδώ και χρόνια να είμαι σε περιβάλλον με εργαζόμενους των θετικών επιστημών (σαν φυσικός), αλλά δεν έχει γίνει. Δηλαδή οι κλάδοι είναι, Πάντειος, οικονομικά λογιστικά, θεωρητικές επιστήμες, σπανίως δικηγόροι και μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση ή απολυτήριο λυκείου.
Ντροπή απλά. Προσωπικά θεωρώ δικηγόρους και γιατρούς χειρότερους.
Έχω πετύχει γιατρό να μου εξηγεί ότι επικειται χούντα στη χώρα και ότι ο ίδιος θα λάβει μέρος ως υψηλόβαθμο στέλεχος.
Και εν πάση περιπτώσει οι μηχανικοί εδώ μέσα δεν έχουν δώσει τόσο κακό παράδειγμα για να αναφέρεσαι στο "σύνδρομο".
Έχω πετύχει γιατρό να μου εξηγεί ότι επικειται χούντα στη χώρα και ότι ο ίδιος θα λάβει μέρος ως υψηλόβαθμο στέλεχος.
Και εν πάση περιπτώσει οι μηχανικοί εδώ μέσα δεν έχουν δώσει τόσο κακό παράδειγμα για να αναφέρεσαι στο "σύνδρομο".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 121 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Ιαν 2025, 18:55
-
- 33 Απαντήσεις
- 1581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
22 Μάιος 2024, 18:36
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο πιστεύετε ότι θα στοιχίσει η τακτική αντιμετώπισης του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του ναυαγίου;
από Unique » 16 Ιουν 2023, 01:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 3736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
19 Ιουν 2023, 07:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύνδρομο Τραμπικής Παράκρουσης
από Scouser » 19 Φεβ 2025, 14:53 » σε Διεθνής πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 5961 Προβολές
-