Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Μη λέτε χαζομάρες, θα κοινώνησε
Ρε, το ερώτημα είναι σοβαρό γιατί μας αφορά όλους, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε τον υιό όσοι αναγκαστικά εργαζόμαστε και κινούμαστε στον κανονικό κόσμο. Ούτε κάποιες ημέρες προφύλαξης ή και απομόνωσης θα αλλάξουν πολλά. Άρα το θέμα είναι για πόσο καιρό πρέπει να αποφεύγουμε να βλέπουμε οικείους μας ευπαθείς;
Λογικά, μέχρι να πέσει δραστικά ο αριθμός των κρουσμάτων.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
1 κρούσμα=100 ως 1000 ανεπιβεβαίωτα.
(Ανάλογα με την πυκνότητα του πληθυσμού και άλλους παράγοντες όπως το στάδιο επώασης, μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα).
Αυτό υποστήριξε καθηγητής του Πανεπιστημίου του Michigan σε συζήτηση με συναδέλφους όπου βρισκόταν συγγενικό μου άτομο η οποία κάνει μεταπτυχιακό εκεί.
Το νούμερο μου φαίνεται μεγάλο παρά ταύτα.
(Ανάλογα με την πυκνότητα του πληθυσμού και άλλους παράγοντες όπως το στάδιο επώασης, μπορεί να είναι λιγότερα ή περισσότερα).
Αυτό υποστήριξε καθηγητής του Πανεπιστημίου του Michigan σε συζήτηση με συναδέλφους όπου βρισκόταν συγγενικό μου άτομο η οποία κάνει μεταπτυχιακό εκεί.
Το νούμερο μου φαίνεται μεγάλο παρά ταύτα.
Βρε συ,ιός γράφεται.kameron έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 00:06Ρε, το ερώτημα είναι σοβαρό γιατί μας αφορά όλους, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε τον υιό όσοι αναγκαστικά εργαζόμαστε και κινούμαστε στον κανονικό κόσμο. Ούτε κάποιες ημέρες προφύλαξης ή και απομόνωσης θα αλλάξουν πολλά. Άρα το θέμα είναι για πόσο καιρό πρέπει να αποφεύγουμε να βλέπουμε οικείους μας ευπαθείς;
Οξεία λοίμωξη δεν σημαίνει βαριά αλλά ότι εμφανίστηκε απότομα και χωρίς προειδοποιητικά συμπτώματα, το οξεία εδώ σημαίνει γρήγορα, όχι βαριά.Leporello έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 21:35Δεν το ξέρεις ότι τα δείγματα αφορούν περιστατικά οξείας λοίμωξης του αναπνευστικού. Τόσο ο Μαρινάκης, όσο και ο Πρόεδρος τής Τράπεζας Πειραιώς, όσο και η σύζυγος Πέτσα αναφέρουν ήπια συμπτώματα. Πέραν αυτού, πολλά δείγματα ήταν στοχευμένα, δηλαδή επαφές ήδη θετικών. Αρα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικά.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα όταν έψαχνα τα διάφορα κορονοσάιτ για διαγνωστικά συμπτώματα, ας με διορθώσει κανένας πιο ειδικός αν χρειάζεται.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Γιατρός δεν είμαι, αλλά οξεία δε νομίζω ότι σημαίνει ταχεία.Stalker έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 00:41Οξεία λοίμωξη δεν σημαίνει βαριά αλλά ότι εμφανίστηκε απότομα και χωρίς προειδοποιητικά συμπτώματα, το οξεία εδώ σημαίνει γρήγορα, όχι βαριά.Leporello έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 21:35Δεν το ξέρεις ότι τα δείγματα αφορούν περιστατικά οξείας λοίμωξης του αναπνευστικού. Τόσο ο Μαρινάκης, όσο και ο Πρόεδρος τής Τράπεζας Πειραιώς, όσο και η σύζυγος Πέτσα αναφέρουν ήπια συμπτώματα. Πέραν αυτού, πολλά δείγματα ήταν στοχευμένα, δηλαδή επαφές ήδη θετικών. Αρα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικά.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα όταν έψαχνα τα διάφορα κορονοσάιτ για διαγνωστικά συμπτώματα, ας με διορθώσει κανένας πιο ειδικός αν χρειάζεται.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μια νεα επιδημια αντιμετωπιζεται στην πρωτη φαση της συμπτωματικά, στην δευτερη φαση με αντιικά φαρμακα και τελος με τον εμβολιασμο.kameron έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 00:06Ρε, το ερώτημα είναι σοβαρό γιατί μας αφορά όλους, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε τον υιό όσοι αναγκαστικά εργαζόμαστε και κινούμαστε στον κανονικό κόσμο. Ούτε κάποιες ημέρες προφύλαξης ή και απομόνωσης θα αλλάξουν πολλά. Άρα το θέμα είναι για πόσο καιρό πρέπει να αποφεύγουμε να βλέπουμε οικείους μας ευπαθείς;
Τωρα ειμαστε στην πρωτη φαση, προσεχουμε να βγει το 2μηνο (3μηνο; ) μεχρι να υπαρξει υφεση του ιου και απο Οκτωβριο (δευτερη φαση) ευχομαστε να δρασουν τα αντιικα φαρμακα που ηδη δοκιμαζονται.
Winter is coming
Ναι, και εμένα αυτό με είχε μπερδέψει, η ασυνέπεια με τη λεξιλογική έννοια. Κάτσε να σου βρω κανένα λινκ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Καλύτερα να είχαμε πόλεμο . Εκεί βλέπεις τον εχθρό . Και αν δεν επιζήσεις , ζεις για πάντα .
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ιατρικά το οξεία είναι το αντίθετο της χρόνιας. Δεν ταυτίζεται με το ταχεία αλλά μπορεί να ικανοποιούνται και τα δύο ταυτόχρονα.
Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι εκεί που το γράφει το χρησιμοποιούν σωστά και δεν βρήκαν αφορμή να λένε απλά μπούρδες με λέξεις που ακούγονται "σοβαρές".
Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι εκεί που το γράφει το χρησιμοποιούν σωστά και δεν βρήκαν αφορμή να λένε απλά μπούρδες με λέξεις που ακούγονται "σοβαρές".
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-