Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Αν συμβάδιζε και το portofolio μου με την ηλικία μου δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Αλλά αυτό παραμένει νεανικό το καημένο όπως και η ψυχή μου. 

Συνελθε. Ναι, μου μοιαζεις για πιο μεγαλος επειδη μου φαινεσαι πιο σοβαρος ισως, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Εμφανισιακα μπορει να μοιαζεις με μικροτερο. Στο κατω κατω τι σε νοιαζει τι λεει η καστομ μωρε; Εγω ειμαι ο χειροτερος κριτης χαρακτηρων. Πες οτι δεν το ειπα καν δηλαδη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:11Εδώ η κάστομ με έκανε για 6 χρόνια μεγαλύτερο τουλάχιστον!
- Dwarven Blacksmith
Α, νόμιζα ότι είχες δει και φωτο στο παλιό πχόρουμ!Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:52Συνελθε. Ναι, μου μοιαζεις για πιο μεγαλος επειδη μου φαινεσαι πιο σοβαρος ισως, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Εμφανισιακα μπορει να μοιαζεις με μικροτερο. Στο κατω κατω τι σε νοιαζει τι λεει η καστομ μωρε; Εγω ειμαι ο χειροτερος κριτης χαρακτηρων. Πες οτι δεν το ειπα καν δηλαδη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:11Εδώ η κάστομ με έκανε για 6 χρόνια μεγαλύτερο τουλάχιστον!

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εκείνο το διάστημα της φωτοτρέλας μας νομίζω η Κάστομ δεν πολυσυμμετείχε!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:58Α, νόμιζα ότι είχες δει και φωτο στο παλιό πχόρουμ!Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:52Συνελθε. Ναι, μου μοιαζεις για πιο μεγαλος επειδη μου φαινεσαι πιο σοβαρος ισως, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Εμφανισιακα μπορει να μοιαζεις με μικροτερο. Στο κατω κατω τι σε νοιαζει τι λεει η καστομ μωρε; Εγω ειμαι ο χειροτερος κριτης χαρακτηρων. Πες οτι δεν το ειπα καν δηλαδη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:11Εδώ η κάστομ με έκανε για 6 χρόνια μεγαλύτερο τουλάχιστον!
(✿ ♥‿♥)
Σου εξηγώ ότι στη δική μου περίπτωση δεν ήταν θέμα επιλογών της μιας ή της άλλης πλευράς για το ποιος θα κάνει παρέα με ποιον. Μας συνέδεσε η δουλειά. Ειδικά για μένα η πλειοψηφία ήταν μεγαλύτεροί μου ειδικά τα πρώτα χρόνια. Ή θα με άφηναν μόνη μου ή θα με προσκαλούσαν στις παρέες τους έστω και από ευγένεια. Σου λέω ότι τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου σε ξένο μέρος. Δεν έχω κανέναν δικό μου δίπλα μου. Αναγκαστικά με κάποιους πρέπει να κάνω παρέα. Και σου ξαναλέω δε με χάλασε. Ίσα ίσα. Μου αρέσει πολύ η παρέα τους. Απλά σου εξηγώ κάτω από ποιες συνθήκες συνυπάρχω με μεγαλύτερους και αυτοί με εμένα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:38ρε τρολομπίζελο!
από τη μία λές ότι άνθρωποι μεγαλύτεροι σου σε προσέγγισαν και τα έφερε έτσι η ζωή να κάνεις παρέα μαζί τους.
αλλά εσύ θεωρείς ότι το να συναναστρέφεσαι με μικρότερούς σου είναι χαζό ή τελος πάντων δε σου ταιριάζει γιατί κατα κύριο λόγο δεν είναι ώριμοιι ή αντάξιοι μιας στοιχειώδους συμπεριφοράς/συζήτησης ..ότι τέλος πάντων πιστεύεις.
εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι σε προσέγγισαν;
ήσουν προσγειωμένη και ώριμη;
α)αν ναι ,γιατι και οι σημερινοί νεολαίοι να μην είναι;
β)αν όχι,μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
Μπορεί υπό άλλες συνθήκες να μην κάναμε παρέα ο ένας με τον άλλον.
Και δεν είναι θέμα ποιος είναι αντάξιος και μη αντάξιος σε μια παρέα. Το θέμα είναι αν ο ίδιος θα αισθάνεται άνετα και θα ταιριάζει με όλο το σκηνικό.
Δε χρειάζεται καν να φτάσω στα 50. Το κάνω ήδη στους μικρότερους μου. Έχουμε στη δουλειά και 23χρονους/ες και 25χρονους/ες και μου βγαίνει και μένα να τους συμβουλεύσω, να τους προφυλάξω κτλ αφού το έχω περάσει κι εγώ.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:38όταν εσύ φτάσεις στα 50 πώς θα συμπεριφέρεσαι στους αντίστοιχα 35ηδες;
θα κάνεις το ίδιο;
Ούτε καν. Πολλές φορές εκνευρίζομαι κιόλας που με προσέχουν τόσο πολύ και νοιάζονται τόσο λες και είμαι κανένα μωρό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:38μήπως ο μοναδικός λόγος που σου αρέσει να απολαμβάνεις την παρέα πολύ μεγαλύτερων σου είναι ότι αποζητάς προστασία;δηλαδή δεν έχεις ωριμάσει;;κι ότι τα διαφορετικά ενδιαφέροντα(γκατζετ,σινέ,θέατρο,μουσική) είναι απλά δικαιολογία;;
Απλά εγώ τους βγάζω μάλλον τον προστατευτικό τους χαρακτήρα.
Μικροδείχνω κιόλας και νομίζουν ότι είμαι κανένα πιτσιρίκι. Τους υπενθυμίζω συνεχώς την ηλικία μου.
Εντάξει από την άλλη είμαι και από τους τυχερούς ανθρώπους. Πάντα τύχαιναν στη ζωή μου πολύ καλοπροαίρετοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι.
Τι να σου πω;
Επιβεβαιώνω, με έκρινε ασόβαρο και παχουλούλη .Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:52Συνελθε. Ναι, μου μοιαζεις για πιο μεγαλος επειδη μου φαινεσαι πιο σοβαρος ισως, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Εμφανισιακα μπορει να μοιαζεις με μικροτερο. Στο κατω κατω τι σε νοιαζει τι λεει η καστομ μωρε; Εγω ειμαι ο χειροτερος κριτης χαρακτηρων. Πες οτι δεν το ειπα καν δηλαδη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:11Εδώ η κάστομ με έκανε για 6 χρόνια μεγαλύτερο τουλάχιστον!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δε θυμαμαι καθολου. Εμπαινα πραγματι πολυ αραια, αλλα και να την ειχα δει, τωρα δεν το θυμαμαι και αυτο δεν ειναι καθολου περιεργο για μενα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 20:00εκείνο το διάστημα της φωτοτρέλας μας νομίζω η Κάστομ δεν πολυσυμμετείχε!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:58Α, νόμιζα ότι είχες δει και φωτο στο παλιό πχόρουμ!Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 19:52
Συνελθε. Ναι, μου μοιαζεις για πιο μεγαλος επειδη μου φαινεσαι πιο σοβαρος ισως, αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Εμφανισιακα μπορει να μοιαζεις με μικροτερο. Στο κατω κατω τι σε νοιαζει τι λεει η καστομ μωρε; Εγω ειμαι ο χειροτερος κριτης χαρακτηρων. Πες οτι δεν το ειπα καν δηλαδη.
Αν θες ομως ρε συ νανε, στειλε σε πμ τη φωτο που ειχες ανεβασει και θα σου πω ποσο σε κανω!

Με λαχτάρησες ρε κοπέλα μου.
Λέω τι έπαθες;
Εντάξει αφού συνήλθες όλα καλά.
Ε μα! Βλεπετε;
Αν θελετε να εξαπατησετε καποιον, να τον κανετε υποχειριο, να δουλεψετε, εγω ειμαι ο ανθρωπος σας! Δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα!Την παταω πολυ ευκολα και δε βαζω και μυαλο! Η καλη διαθεση και η εμπιστοσυνη σε ολους, εχουν το τιμημα τους.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε ευχαριστω για τις ευχες να εισαι καλα.Το κακο της υποθεσης ειναι οτι οι δυο κορες του απο τον προηγουμενο γαμο δεν την θελουν την αδερφη μου και ο καημενος ο συντροφος της προσπαθει να εξισοροπησει τις καταστασεις αυτες.Πραγματικα τον λυπαμαι.

Δεν νομιζω οτι δε θελουν την αδελφη σου συγκεκριμενα παντως, οση διαφορα και αν κανει, καμια δε θα ηθελαν! Ισως αν σιγα σιγα δουν οτι αγαπαει τον πατερα τους και τον φροντιζει να τη δουν πιο θετικα... Θελει χρονο, υπομονη, προσπαθεια, κατανοηση και καλη διαθεση. Δυναμη ευχομαι στην αδελφη σου, αλλα και στα κοριτσια, εχουν και αυτα τα δικα τους θεματα...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αστα καλυτερα και οι κορες του δεν ειναι και οτι καλυτερο.Η αδερφη μου μας ελεγε οτι ειναι οριακες πρωσοπικοτητες κατι αναμεσα σε νευρωση και σχιζοφρενεια δεν ξερω αν εχουν εξεταστει απο ψυχιατρο αλλα αυτα μας ελεγε.Custom_F έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 21:12Δεν νομιζω οτι δε θελουν την αδελφη σου συγκεκριμενα παντως, οση διαφορα και αν κανει, καμια δε θα ηθελαν! Ισως αν σιγα σιγα δουν οτι αγαπαει τον πατερα τους και τον φροντιζει να τη δουν πιο θετικα... Θελει χρονο, υπομονη, προσπαθεια, κατανοηση και καλη διαθεση. Δυναμη ευχομαι στην αδελφη σου, αλλα και στα κοριτσια, εχουν και αυτα τα δικα τους θεματα...

Τα παιδια παντα θα θελουν το μπαμπα μαζι με τη μαμα... Ειναι δουλεια των γονιων να βοηθησουν τα παιδια τους σε τετοιες αλλαγες. Παιζουν τοσα πολλα ρολο. Καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη και θα την αδικουσε οποιος προσπαθουσε να τη βαλει σε καλουπι για να την αξιολογησει...
Ολα καλα να πανε για ολους, ευχομαι.

ενταξει το τρολλινγκ εχει και όρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 16 Ιουν 2018, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jafar
31 Μαρ 2024, 01:09