Ο τύπος είναι κλινικά ηλίθιος!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 10:54όλοι στους δρόμους μαγκες, να τσακίσουμε φασισμό και κωρονοιο.μην λείψει κανείς...
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Veni Vidi Vici
Άστε τον σε μένα. Θα είμαι κι εγώ εκεί.

Αlea jacta est
Μικρό ιικό φορτίο μπορεί να είναι μη ανιχνεύσιμο, αλλά δεν προκαλεί και νόσο. Η τουλάχιστον να πώ ότι δεν προκάλεσε νόσο, στην περίπτωση εκείνης που πήγε στην Ιταλία.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 09:59Ή απλά με μικρή έκθεση έχουν μη ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο και δεν το εντοπίζει ακόμα το τεστMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 08:04Με προβληματίζει λίγο το εξης: Η Θεσσαλονικιά που ήρθε από το Μιλάνο, κόλλησε νομίζω το παιδί της. Η Σκορδά, πώς δεν κόλλησε τα παιδιά της; Η Μπόμπα δεν κόλλησε τον Τανιμανιδη, η γυναίκα του Πετσα δεν κόλλησε τον Πετσα.
Είναι στ' αλήθεια ακριβή τα τεστ που κάνουν όλοι αυτοί; (ιδιωτικά φαντάζομαι)
Ξέρω, είμαι η φωνή της απαισιοδοξίας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σίγουρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πολλαπλαστεί και δεν θα νοσήσουν σε 2-3 εβδομαδες όπως και από την άλλη ότι δεν θα το καταπολεμήσει ο οργανισμός τους και δεν θα το εκδηλώσουν καθόλου.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Να γίνουμε όλοι Καμπούλ...ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 11:01Ο τύπος είναι κλινικά ηλίθιος!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 10:54όλοι στους δρόμους μαγκες, να τσακίσουμε φασισμό και κωρονοιο.μην λείψει κανείς...
-
Λένε ότι τέλος τα τεστ για όσους έχουν ελαφριά συμπτώματα. Με λίγα λόγια, κάντο όπως η Τουρκία.
Οι τύποι είναι ηλίθιοι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε λίγα κρούσματα και όλοι τους διάσημοι...
Οι τύποι είναι ηλίθιοι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε λίγα κρούσματα και όλοι τους διάσημοι...
Λεμόνια ρε πουστη μου! Λεμόνια!
Δεν καταλαβαίνουν οι γέροι.
Βγήκε λέει να πάρει λεμόνια, γιατί αλλιώς δεν τρώγεται το κουνουπίδι
Δεν καταλαβαίνουν οι γέροι.
Βγήκε λέει να πάρει λεμόνια, γιατί αλλιώς δεν τρώγεται το κουνουπίδι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ανηλεες ξυλο! Δεν ειναι δυνατον, πραγματικα!ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 11:01Ο τύπος είναι κλινικά ηλίθιος!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 10:54όλοι στους δρόμους μαγκες, να τσακίσουμε φασισμό και κωρονοιο.μην λείψει κανείς...
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
70 δολάρια κάτω δεν είναι και μεγάλη ζημιά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 03:00
Η κινηση συγκριτικα με ενα νορμαλ Σαββατο ηταν 70$ κατω
Σωστό μέτρο. Ή θα υπακούσουν ή θα πληρώσουν. Ακριβά.
Κορωνοϊός-μέτρα: Επίταξη φαρμάκων και μέσων προστασίας - Πρόστιμα €5.000 για όσους δεν υπακούν στα μέτρα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... sta-metra/
- Awesomatic
Το έβαλα στο άλλο και έκανα self report για μεταφορά αλλα τελικά σβήστηκε. Δεν είναι θεωρία, είναι επίσημο, πλέον τεστ μόνο σε ομάδες υψηλού κινδύνου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 11:44Λένε ότι τέλος τα τεστ για όσους έχουν ελαφριά συμπτώματα. Με λίγα λόγια, κάντο όπως η Τουρκία.
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... ades%3famp
Το γιατί από φίλο γιατρό: πήγαιναν νέοι και υγιέστατοι που ζητούσαν τεστ χωρίς συμπτώματα από φόβο και κάποιοι τραγικοί ακόμα έκαναν ότι έχουν συμπτώματα για να τους αναγκάσουν να τους κάνουν το τεστ...... Αν θέλετε έχω και σουρεαλ σκηνικό να σας αφηγηθώ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ήμουν τοοοσο σίγουρη ότι θα γινόταν αυτό!!!Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:03Το έβαλα στο άλλο και έκανα self report για μεταφορά αλλα τελικά σβήστηκε. Δεν είναι θεωρία, είναι επίσημο, πλέον τεστ μόνο σε ομάδες υψηλού κινδύνου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 11:44Λένε ότι τέλος τα τεστ για όσους έχουν ελαφριά συμπτώματα. Με λίγα λόγια, κάντο όπως η Τουρκία.
https://www.google.com/amp/s/www.ethnos ... ades%3famp
Το γιατί από φίλο γιατρό: πήγαιναν νέοι και υγιέστατοι που ζητούσαν τεστ χωρίς συμπτώματα από φόβο και κάποιοι τραγικοί ακόμα έκαναν ότι έχουν συμπτώματα για να τους αναγκάσουν να τους κάνουν το τεστ...... Αν θέλετε έχω και σουρεαλ σκηνικό να σας αφηγηθώ.
Έχουμε πήξει στη μλκια!
Επειδη υπάρχουν μερικοί ηλιθιο θα πάρουν στο λαιμό τους όλους τους άλλους.
Πάντα έτσι.
Για μερικούς ηλιθιους.
Για πες σκηνικό.
Γκουλάγκ. Γκουλάγκ παντού.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:03
- Awesomatic
Νέος γύρω στα 30κατι, δεν θυμάμαι ηλικία ακριβώς, λέει στο γιατρό κάνε μου το τεστ αλλιώς θα σε φτύσω και θα αναγκαστείς να μου κάνεις το τεστ........
SpoilerShow

Μαλακες θα δουμε χοντρα σκηνικα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-