Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Και ο γιατρός, Gracchus Babeuf
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Κωλοπαίδι ήταν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Αλήθεια; Δεν επιμένω. Εμένα πάντως μου έβγαζε έντονο μισανθρωπισμό. Αδικαιολόγητα εριστικός και προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο με κάποιον που πόσταρε ποίηση στη λογοτεχνία αν θυμάμαι καλά.νύχτα έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:08πολύ βαθειά ψυχή, ανθρωπάρα και γλυκύτατοςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 14:49
Αυτός ο xioni δεν ήταν ένας τύπος που είχε έναν κακό λόγο για όλους; Χιώνης ή Γκιώνης νομίζω με άβαταρ μια φάτσα με μεγάλη μύτη ή κάπως έτσι που είχε πλακωθεί με όλους όσους πόσταραν σε λογοτεχνία μουσική στο παλιό.
αλλά δεν χαϊδεύει ποτέ τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ, είναι ελεύθερος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τι να λέμε τώρα για τον Wem που να μην είναι λίγο...
Ας ελπίσουμε να είναι καλά ως φυσική παρουσια τουλάχιστον.
Απλά σταμάτησε να μπαίνειNamrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:28Τι έπαιξε αυτός; Αρχικά έμπαινε και εδώ, έτσι δεν είναι; Έφυγε οικειοθελώς ;Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:24Μεγάλη απώλεια ο πατησιωτηςMaspoli έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:21H Amor ήταν πολύ καλή, έχει δίκιο ο Namrail.
Ο roko με τον τρόπο που έφυγε με έκανε να μετανιώσω για κάποιες συμπεριφορές μου, προσπάθησα να τις αλλάξω, δεν το νομίζω να τα πολυκατάφερα αλλά φταίτε κι εσείς.
Για μένα ο Υπερκουλ είναι μεγάλη απώλεια-τι στο διάβολο έγινε;
Τον πατησιωτη επίσης ήθελα να τον διαβάζω.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απο τοτε που εγραψε οτι διαπραγματευεται συμβολαιο με μεγαλη εφημεριδα της Νεας Υορκης ( που τον ηθελε διακαως ) εξαφανιστηκε

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η Αγία Τριάς: Χιόνης-Ναβάχο-Τουρκόγυφτος.
Δεν γράφω για άτομα που ήτανε για πολύ ξύλο, εδώ γράφω για όσους γούσταρα. Τους άλλους τους έχω χεσμένους. Από την πτέρυγα των ζουζουνιών μελισσών άξιζε ο ναβάχος. Ωραίος τύπος, με καλή μουσική άποψη, υγιής ποιοτικός. Και μια άλλη ήτανε που έκανε εκπομπές και έπαιζε πολλά ωραία, δεν θυμάμαι το όνομα, στην πτέρυγα των κουλτουρογκάγκα, αλλά όταν έπαιζε ράδιο, έσπερνε, γαμούσε. Και βέβαια, το απόλυτο τρολ, η μοιραία όλα, που το έπαιζε γαζογκόμινα, και μου έσπαγε τα αρχίδια, αλλά την αγαπώ, οπότε η γνώμη μου δεν μετράει. Σε αντίθεση με τους ηλίθιους, δεν πιστεύω πως όποιον αγαπώ εγώ, είναι και τέλειο άτομο. Αγαπώ πολλούς σπασαρχίδηδες.
Ordem e Progresso.
- Veni Vidi Vici
Όντως!
Τουρκόγυφτος και xioni ξεχείλιζε η κακία από την οθόνη...
Αlea jacta est
Κι ένας άλλος που επινόησε τη λέξη πχόρουμ, ο σουι γκένερις. Δική του είναι η λέξη, από ένα λογοτέχνημα που έγραψε το 2005.
Ordem e Progresso.
Ο ναβάχος ήταν και καλός ραδιατζής. Θυμάμαι, έκανε μια εκπομπή με αμερικάνικα σουίνγκ παλιά, γάμησε.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29