αν και κακά τα ψέματα δεν είναι ολόιδιοι
φέρνει πολύ σε αυτόν!

απλά έχει το οξύμωρο ότι ενώ έχει αρρενωπά χαρακτηριστικά,παρ'όλ'αυτά μικροδείχνει!

αν και κακά τα ψέματα δεν είναι ολόιδιοι
Ααααααααα!!!! Ωωωωωωωωωωωω!!!! Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 21:32αν και κακά τα ψέματα δεν είναι ολόιδιοι
φέρνει πολύ σε αυτόν!
απλά έχει το οξύμωρο ότι ενώ έχει αρρενωπά χαρακτηριστικά,παρ'όλ'αυτά μικροδείχνει!
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν μιλάς για το μέσο όρο, μιλάς για αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως μέσο όρο, κάτι που έχει τεράστια διαφορά. Και επειδή καταλήγεις να προσλαμβάνεις το συγκεκριμένο θέμα με εξαιρετικά απλοικούς όρους, αυτό οδηγεί σε αστήρικτες γενικεύσεις.
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αυτός κοινωνικό περίγυρο δεν έχει;
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Οχι. ΟΧΙ Οχι οχιΟρέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
Απαγορευεται;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σιγά μην σου φέρω στοιχεία για να σου αποδείξω ότι μια δεκαετία είναι ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.Namrail έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:42Όμως όταν συγκρίνεις 25αρη με 35αρη, δεν μπορείς να επικαλείσαι μέσους όρους, εκτός και αν έχεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Η ηλικιακή διαφορά των μόλις 10 χρόνων, στο υπόδειγμα που πήρες σαν υπόθεση εργασίας, δεν προσφέρεται για τόσο αβίαστα συμπεράσματα. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εκτός και αν υποστηρίζεται από στοιχεία, δεν είναι τόσο προφανές όσο νομίζεις.
Και τι θα κάνετε;Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
Στην Ελλάδα μας έχομεν καθιερωμένο - λεπτομερή κανονισμό +τυπικό - πρότυπο - λειτουργίας ''σχέσεων'' των συμβαλλομένων μερών .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:53είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοινή κοινωνική ζωή με τον άλλον.
υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουν σε αυτό που λες...
πιστεψε με.
Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.