Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιουν 2018, 21:32

Custom_F έγραψε:
16 Ιουν 2018, 20:12

Δε θυμαμαι καθολου. Εμπαινα πραγματι πολυ αραια, αλλα και να την ειχα δει, τωρα δεν το θυμαμαι και αυτο δεν ειναι καθολου περιεργο για μενα.

Αν θες ομως ρε συ νανε, στειλε σε πμ τη φωτο που ειχες ανεβασει και θα σου πω ποσο σε κανω! :003::lol:
αν και κακά τα ψέματα δεν είναι ολόιδιοι
φέρνει πολύ σε αυτόν!
Εικόνα
απλά έχει το οξύμωρο ότι ενώ έχει αρρενωπά χαρακτηριστικά,παρ'όλ'αυτά μικροδείχνει! :102:
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Ιουν 2018, 21:36

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
16 Ιουν 2018, 21:32
αν και κακά τα ψέματα δεν είναι ολόιδιοι
φέρνει πολύ σε αυτόν!
Εικόνα
απλά έχει το οξύμωρο ότι ενώ έχει αρρενωπά χαρακτηριστικά,παρ'όλ'αυτά μικροδείχνει! :102:
Ααααααααα!!!! Ωωωωωωωωωωωω!!!! Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!! :003:

Νανε, αν μοιαζεις σαυτωΝανε, απλως μη σε νοιαζει ποσο σε κανουν. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ! :romance-hearteyes::lol:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Ιουν 2018, 21:37

2/10
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 16 Ιουν 2018, 22:06

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 20:08
Σου λέω ότι τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου σε ξένο μέρος. Δεν έχω κανέναν δικό μου δίπλα μου.
Συγγνώμη ξέχασα να προσθέσω και μουσική υπόκρουση στο παραπάνω ποστ.

Έτσι καλύτερα.

:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 16 Ιουν 2018, 22:42

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 18:04

Δεν είναι λάθος αυτό που κάνω. Φυσικά και θα μιλήσω για τον Μ.Ο. και για το τι συνήθως συμβαίνει.
Δεν μιλάς για το μέσο όρο, μιλάς για αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως μέσο όρο, κάτι που έχει τεράστια διαφορά. Και επειδή καταλήγεις να προσλαμβάνεις το συγκεκριμένο θέμα με εξαιρετικά απλοικούς όρους, αυτό οδηγεί σε αστήρικτες γενικεύσεις.

Θα μπορούσε να έχει βάση το επιχείρημα περί μέσου όρου, αν συνέκρινες γενικά τις εμπειρίες ενός 25αρη και ενός 60αρη, πχ. Αυτό ναι, είναι ένα παράδειγμα που σου επιτρέπει να συνοψίσεις λέγοντας πως οι 60αρηδες έχουν περισσότερες εμπειρίες από τους 25αρηδες, κατά γενική ομολογία. Και μια τέτοια σύγκριση θα σου επέτρεπε να καταλήξεις στο τελικό συμπέρασμα χωρίς να χρειαστεί να το υποστηρίξεις με περαιτέρω στοιχεία καθώς η συλλογική εμπειρική συνείδηση συμφωνεί σε κάτι τέτοιο

(Αν και ούτε σε αυτή την περίπτωση έχουμε ένα εντελώς άρτιο συμπέρασμα. Πχ σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον, στην εποχή όπου η τεχνολογία αλλάζει σε γοργούς ρυθμούς και οι πιο μεγάλοι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις, ένας 30αρης μπορεί να έχει περισσότερες εμπειρίες και συγκριτικό πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα, από έναν 60αρη που έχει χάσει τη ροή των εξελίξεων και υπολείπεται στην πρόσληψη "τεχνολογικής πληροφορίας". Όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο απλά).

Όμως όταν συγκρίνεις 25αρη με 35αρη, δεν μπορείς να επικαλείσαι μέσους όρους, εκτός και αν έχεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Η ηλικιακή διαφορά των μόλις 10 χρόνων, στο υπόδειγμα που πήρες σαν υπόθεση εργασίας, δεν προσφέρεται για τόσο αβίαστα συμπεράσματα. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εκτός και αν υποστηρίζεται από στοιχεία, δεν είναι τόσο προφανές όσο νομίζεις.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Ιουν 2018, 22:50

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 18:31
Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αυτός κοινωνικό περίγυρο δεν έχει;
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 22:52

Ορέστης 35 έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:50
bizeli έγραψε:
Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
Οχι. ΟΧΙ Οχι οχι
Πρέπει να τηρείς το πρωτόκολλο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 16 Ιουν 2018, 22:53

Ορέστης 35 έγραψε:

είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.
δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοινή κοινωνική ζωή με τον άλλον.
υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουν σε αυτό που λες...
πιστεψε με.
(✿ ♥‿♥)

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 16 Ιουν 2018, 22:54

GoBack έγραψε:
16 Ιουν 2018, 21:37
2/10
Βαθμολογείς και άντρες; :smt005:

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Ιουν 2018, 22:55

don't speak έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:54
GoBack έγραψε:
16 Ιουν 2018, 21:37
2/10
Βαθμολογείς και άντρες; :smt005:
Απαγορευεται;
Philip Mortimer έγραψε:
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 16 Ιουν 2018, 23:00

Namrail έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:42
Όμως όταν συγκρίνεις 25αρη με 35αρη, δεν μπορείς να επικαλείσαι μέσους όρους, εκτός και αν έχεις στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Η ηλικιακή διαφορά των μόλις 10 χρόνων, στο υπόδειγμα που πήρες σαν υπόθεση εργασίας, δεν προσφέρεται για τόσο αβίαστα συμπεράσματα. Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά μπορεί και να μην ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εκτός και αν υποστηρίζεται από στοιχεία, δεν είναι τόσο προφανές όσο νομίζεις.
Σιγά μην σου φέρω στοιχεία για να σου αποδείξω ότι μια δεκαετία είναι ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.
Εσύ δεν το καταλαβαίνεις;
Τους μιλάς για πράγματα που έζησες εσύ και αυτοί σε κοιτάν με απορία. Αυτοί τότε γεννιόντουσαν.
Μου έρχεται να τους πνίξω που δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω.
Τους λες για το ένα ...σου λένε τι είναι αυτό;
Τους λες για το άλλο ... σου λένε ποιος είναι αυτός;

Άσε μας ρε φίλε. Δεν μπορώ.
Πού να νιώσουν;

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Ιουν 2018, 23:00

Αμα δεν ξερει ο αλλος ποια ειναι η Μαιρη Μηλιαρεση δεν υπαρχει σημειο επαφης.
Philip Mortimer έγραψε:

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 16 Ιουν 2018, 23:01

Ορέστης 35 έγραψε:
Και τι θα κάνετε;
Θα κρύβεστε;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 23:04

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:53
Ορέστης 35 έγραψε:

είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.
δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοινή κοινωνική ζωή με τον άλλον.
υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουν σε αυτό που λες...
πιστεψε με.
Στην Ελλάδα μας έχομεν καθιερωμένο - λεπτομερή κανονισμό +τυπικό - πρότυπο - λειτουργίας ''σχέσεων'' των συμβαλλομένων μερών .
Δεν θα το κάνετε Ιrish pub με τους αντεθνικούς - αντιπαραδοσιακούς πειραματισμούς σας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 16 Ιουν 2018, 23:05

Ορέστης 35 έγραψε:
bizeli έγραψε:
Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών