Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...
Re: Η Μαρέβα καλεί το κόσμο απόψε στα μπαλκόνια...
Carpet bombing,τώρα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλα ειναι ολα αυτα αν εκφραζουν αλληλεγγυη και οχι Lifestyle,αλλα ισχυρη κ ουσιαστικη η προσευχη!διχως τυμπανοκρουσιες και ταραταζουμ
στις 10 εχουμε την δικη μας συναντηση
στις 10 εχουμε την δικη μας συναντηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 15 Μαρ 2020, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν θελει να ξεχνιεται ας κανει τιποτα πιο δημιουργικο. Οχι της μαλακιες της Μαρεβας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:23Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:10Μένω σε γειτονιά με πολλούς μαλάκες έτοιμους να κάνουν πρώτοι ότι μαλακία διαβάσουν στο Facebook. Προφανώς κάποιος είδε τα βίντεο με την Ιταλία και σκέφτηκε "αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω τους βλάκες να κάνουν και εδώ κάτι τέτοιο".
Ζώα... όχι κορονοϊός, μετεωρίτης σαν αυτός που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους χρειάζεται να απολυμάνει τον κόσμο από τη βλακεια τους.
Είναι καλύτερα στα μπαλκόνια παρά στις συναθροίσεις των ούγκανων, τύπε.

Όσοι γελάνε σήμερα θα είναι παρόντες εκεί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μία χαρά δημιουργικό είναι να δίνεις μια αίσθηση εκτίμησης στους γιατρούς που γαμιούνται στη δουλειά και κινδυνεύουν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:25Αν θελει να ξεχνιεται ας κανει τιποτα πιο δημιουργικο. Οχι της μαλακιες της Μαρεβας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:23Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:10
Μένω σε γειτονιά με πολλούς μαλάκες έτοιμους να κάνουν πρώτοι ότι μαλακία διαβάσουν στο Facebook. Προφανώς κάποιος είδε τα βίντεο με την Ιταλία και σκέφτηκε "αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω τους βλάκες να κάνουν και εδώ κάτι τέτοιο".
Ζώα... όχι κορονοϊός, μετεωρίτης σαν αυτός που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους χρειάζεται να απολυμάνει τον κόσμο από τη βλακεια τους.

Α μη σ' ανησυχεί καθόλου. Την έχω μάθει ότι δεν ανήκει σε κανέναν. Που είναι το Α και το Ω. Τώρα προσπαθώ να την πείσω να πάει kick boxing. Που θα μου πάει. Θα τη πείσω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:16Εσύ να μάθεις στην ανηψιά σου τα βήματα από το "κι εσύ είσαι βιαστής" και άσε τα χειροκροτήματα για τους άλλους γραφικούς.Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:14Εμείς ακούγαμε τα χειροκροτηματα και μου λέει η ανηψια μου θέλω κι εγώ να βγω να χειροκροτησω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και το υποκριτικό της υπόθεσης από την κυρία αυτή. Και μου λέει "εγώ θέλω να βγω για τους γιατρούς και τους άρρωστους ", η μάνα μου φώναζε κάνει κρύο, βάλτε ζακέτες, μη πάτε στα κάγκελα, κράτα το παιδί μη το πάρει ο αέρας.
Βγήκαμε χειροκροτησαμε και μόλις τελειώσαμε μου λέει, άντε και του χρόνου θεια. Έχει λαλήσει το μικρό από το μέσα
Α μη το λες, παιδί είναι και βαρέθηκε το δόλιο. Σου λέει εστω μια αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο. Φεύγει αύριο οπότε θα συνέλθει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:25Αν θελει να ξεχνιεται ας κανει τιποτα πιο δημιουργικο. Οχι της μαλακιες της Μαρεβας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:23Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:10
Μένω σε γειτονιά με πολλούς μαλάκες έτοιμους να κάνουν πρώτοι ότι μαλακία διαβάσουν στο Facebook. Προφανώς κάποιος είδε τα βίντεο με την Ιταλία και σκέφτηκε "αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω τους βλάκες να κάνουν και εδώ κάτι τέτοιο".

Έχουν βγει κάτι απιστευτα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οταν οι γιατροι και οι νοσηλευτες φωναζαν, εσεις τους λεγατε χαραμοφαηδες. Τωρα ξαφνικα βγηκε η μητσοτακενα να μας πει να βγουμε στα μπαλκονια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:26Μία χαρά δημιουργικό είναι να δίνεις μια αίσθηση εκτίμησης στους γιατρούς που γαμιούνται στη δουλειά και κινδυνεύουν.
η μαρεβα θα βγηκε στην αυλη της μαλλον 

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
ΔύοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:23Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.
Πρώτον ότι όταν είναι για κάτι σοβαρό το γράφουμε στα παπάκια μας και τρέχουμε στις παραλίες αλλά όταν είναι για κάποιο ηλίθιο meme είμαστε πρωταθλητές κόσμου.
Και δεύτερον ότι με ξύπνησαν

Μάθετε να κάθεστε ήσυχοι στα σπίτια σας ρε, που να σας κοπεί το Internet χαράματα

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
για τα πανηγυρια οι ελληνιαρηδδες οπως παντα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ