Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Dwarven Blacksmith
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Dwarven Blacksmith » 15 Μαρ 2020, 21:35
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:26
Μία χαρά δημιουργικό είναι να δίνεις μια αίσθηση εκτίμησης στους γιατρούς που γαμιούνται στη δουλειά και κινδυνεύουν.
Οταν οι γιατροι και οι νοσηλευτες φωναζαν, εσεις τους λεγατε χαραμοφαηδες. Τωρα ξαφνικα βγηκε η μητσοτακενα να μας πει να βγουμε στα μπαλκονια.
Ποτέ δεν τους είπα έτσι και έλεγα να καλυφθούν οι ελλείψεις. Μη λέτε ζαιομαλακίες να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Awesomatic έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:23
Το πρόβλημα ποιο είναι; Ο κόσμος πρέπει να μένει σπίτι και να ξεχνιέται, είτε με παιχνίδια είτε με φορα είτε με πορνχαμπ είτε με εκδηλώσεις σαν αυτές.
Δύο
Πρώτον ότι όταν είναι για κάτι σοβαρό το γράφουμε στα παπάκια μας και τρέχουμε στις παραλίες αλλά όταν είναι για κάποιο ηλίθιο meme είμαστε πρωταθλητές κόσμου.
Και δεύτερον ότι με ξύπνησαν

Μάθετε να κάθεστε ήσυχοι στα σπίτια σας ρε, που να σας κοπεί το Internet χαράματα

Η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Σιέστα στις 9 ρε φίλε, ήμαρτον κάνε ένα έντιτ το ποστ να μη το δουν οι δανειστές.

Vladimir, STOP!

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Μαρ 2020, 21:37
Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:28
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:16
Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:14
Εμείς ακούγαμε τα χειροκροτηματα και μου λέει η ανηψια μου θέλω κι εγώ να βγω να χειροκροτησω. Της εξήγησα πως έχει η κατάσταση και το υποκριτικό της υπόθεσης από την κυρία αυτή. Και μου λέει
"εγώ θέλω να βγω για τους γιατρούς και τους άρρωστους ", η μάνα μου φώναζε κάνει κρύο, βάλτε ζακέτες, μη πάτε στα κάγκελα, κράτα το παιδί μη το πάρει ο αέρας.
Βγήκαμε χειροκροτησαμε και μόλις τελειώσαμε μου λέει, άντε και του χρόνου θεια. Έχει λαλήσει το μικρό από το μέσα

Εσύ να μάθεις στην ανηψιά σου τα βήματα από το "κι εσύ είσαι βιαστής" και άσε τα χειροκροτήματα για τους άλλους γραφικούς.
Α μη σ' ανησυχεί καθόλου. Την έχω μάθει ότι δεν ανήκει σε κανέναν. Που είναι το Α και το Ω. Τώρα προσπαθώ να την πείσω να πάει kick boxing. Που θα μου πάει. Θα τη πείσω.
Κατά τα φαινόμενα, η μικρή όντως δεν ανήκει σε κανέναν. Άκουσε, έκρινε και έπραξε, σύμφωνα με τη δική της λογική.
Και σε ανάγκασε σε ηθελημένη ή αθέλητη συμμετοχή.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 15 Μαρ 2020, 21:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:35
Μία χαρά δημιουργικό είναι να δίνεις μια αίσθηση εκτίμησης στους γιατρούς που γαμιούνται στη δουλειά και κινδυνεύουν.
Οταν οι γιατροι και οι νοσηλευτες φωναζαν, εσεις τους λεγατε χαραμοφαηδες. Τωρα ξαφνικα βγηκε η μητσοτακενα να μας πει να βγουμε στα μπαλκονια.
Ποτέ δεν τους είπα έτσι και έλεγα να καλυφθούν οι ελλείψεις. Μη λέτε ζαιομαλακίες να μιλάμε σαν άνθρωποι.
Μπραβο σου. Ενας λογος παραπανω να μην υποστηριξεις τις μαλακιες της μητσοτακενας τοτε.
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 15 Μαρ 2020, 21:42
Η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Σιέστα στις 9 ρε φίλε, ήμαρτον κάνε ένα έντιτ το ποστ να μη το δουν οι δανειστές.
Πρέπει να είμαι ξύπνιος 3-11 όμως αλλιώς θα κράζουν οι δανειστές ότι οι Έλληνες δεν δουλεύουμε

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Αίγαγρος
από Αίγαγρος » 15 Μαρ 2020, 21:42
Ρε παιδιά τι το αξιόλογο έχει να βγει κάποιος στο μπαλκόνι και να βαράει παλαμάκια; Στα παπάρια των γιατρών και νοσηλευτών αν βγήκαν μερικές κυράτσες στα μπαλκόνια σε κάποια άσχετη γειτονιά της πόλης και βάρεσαν παλαμάκια. Στηρίζουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έμπρακτα,
μένοντας σπίτι ή τέλος πάντων, εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης.
Χαζοχαρουμενιές είναι αυτά για να μαζέψει κανείς likes στο ίνστα και fb.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αίγαγρος την 15 Μαρ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nero
από Nero » 15 Μαρ 2020, 21:43
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:39
Μπραβο σου. Ενας λογος παραπανω να μην υποστηριξεις τις μαλακιες της μητσοτακενας τοτε.
αδερφέ, κάτι μου λέει ότι το μόνο σου πρόβλημα εδώ είναι ότι ότι οι βλακείες είναι της μητσοτάκενας. Οι ανάλογες βλακείες απο μια Περιστέρα δε θα σε πείραζαν και τόσο
γνώμη μου
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Μαρ 2020, 21:44
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:37
Κατά τα φαινόμενα, η μικρή όντως δεν ανήκει σε κανέναν. Άκουσε, έκρινε και έπραξε, σύμφωνα με τη δική της λογική.
Και σε ανάγκασε σε ηθελημένη ή αθέλητη συμμετοχή.

Εννοείται ελευθερία. Ακούει και κρίνει και επιλέγει. Δεν έχει εδώ ιδεολογικές κληρονομιές. Διδάσκεται όμως τα βασικά

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
-
enaon
από enaon » 15 Μαρ 2020, 21:45
Αίγαγρος έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:42
Ρε παιδιά τι το αξιόλογο έχει να βγει κάποιος στο μπαλκόνι και να βαράει παλαμάκια; Στα παπάρια των γιατρών και νοσηλευτών αν βγήκαν μερικές κυράτσες στα μπαλκόνια σε κάποια άσχετη γειτονιά της πόλης και βάρεσαν παλαμάκια.
Χαζοχαρουμενιές είναι αυτά για να μαζέψει κανείς likes στο ίνστα και fb.
πλάκα έχουν βρε, ειναι και τα παιδάκια που είναι μέσα στο σπίτι και βαριούνται και νιώθουν ωραία που κάνουν λίγο θόρυβο για καλό σκοπό.
και η Γαλή.

-
Feindflug
από Feindflug » 15 Μαρ 2020, 21:46
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:25
Feindflug έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:19
Είναι ζήτημα ημερών να αρχίσουν τα τσιφτετελοπάρτυ στα μπαλκόνια, τύποι.
Είναι καλύτερα στα μπαλκόνια παρά στις συναθροίσεις των ούγκανων, τύπε.

Όσοι γελάνε σήμερα θα είναι παρόντες εκεί.

Τρομερή γενίκευση, δικιά μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 15 Μαρ 2020, 21:46
Χου ρε. Να βγεις και να πεις κι ένα τραγούδι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
29 Μάιος 2024, 08:52
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
01 Οκτ 2024, 00:43
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Μαρ 2025, 00:58
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.