Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Κάποιοι και κάποιες αντί να μείνουν κατά το δυνατό στο πνεύμα του νήματος, άδραξαν την ευκαιρία για να ξεράσουν μίσος. Για να σπιλώσουν περσόνες απλά και μόνο επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική άποψη, κοσμοθεωρία, ιδεολογία από εκείνους.
Είναι μόνιμο χόμπι τους έτσι κι αλλιώς.
Λοιπόν από αυτό εδώ το πχωρουμ (και το παλιο) έχουν περάσει πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι. Άνθρωποι που είχαν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν, που εδωσαν ζωή σε όμορφες και πρωτότυπες ιδεες. Καλλιεργημένοι άνθρωποι από όλους τους χώρους, που μόνο κολλημένοι θα τολμούσαν να απαξιώσουν, από ζήλια ίσως.
Ο σεξολένιν όπως και η αμόρ είναι σίγουρα μέσα σε αυτους ο αλεξανδροσο επίσης, o wem παρομοίως, οπως εξάλλου και ο καρχερ.
Αλλά τέτοιοι υπάρχουν και στην αντίπερα όχθη. Ο σκουζερ, ο πατησιωτης, ο Κάμερον, ο νάνος, ο φος και ένα σωρό αλλοι.
Δεν έχει σημασία η ιδεολογία, όχι σε αυτό εδώ το νήμα. Εδώ μιλάμε για τη σπιρτάδα, για την αντιληψη, για το πνευματικό επιπεδο, για το πχωρουμικο εκτόπισμα.
Είναι κρίμα να ανάγονται όλα σε προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες.
Λοιπόν από αυτό εδώ το πχωρουμ (και το παλιο) έχουν περάσει πραγματικά έξυπνοι άνθρωποι. Άνθρωποι που είχαν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν, που εδωσαν ζωή σε όμορφες και πρωτότυπες ιδεες. Καλλιεργημένοι άνθρωποι από όλους τους χώρους, που μόνο κολλημένοι θα τολμούσαν να απαξιώσουν, από ζήλια ίσως.
Ο σεξολένιν όπως και η αμόρ είναι σίγουρα μέσα σε αυτους ο αλεξανδροσο επίσης, o wem παρομοίως, οπως εξάλλου και ο καρχερ.
Αλλά τέτοιοι υπάρχουν και στην αντίπερα όχθη. Ο σκουζερ, ο πατησιωτης, ο Κάμερον, ο νάνος, ο φος και ένα σωρό αλλοι.
Δεν έχει σημασία η ιδεολογία, όχι σε αυτό εδώ το νήμα. Εδώ μιλάμε για τη σπιρτάδα, για την αντιληψη, για το πνευματικό επιπεδο, για το πχωρουμικο εκτόπισμα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;
Η μηπως να διαστρεβλωνεται η πραγματικη τους εικονα καινα εμφανιζονται αγιοποιημενοι μετα απο χρονια;
Δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το πνευμα
Η μηπως να διαστρεβλωνεται η πραγματικη τους εικονα καινα εμφανιζονται αγιοποιημενοι μετα απο χρονια;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μολις περιεγραψες την ιστορια του τιγρηΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:25To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;
Δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το πνευμα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τεσπα ας μην αναφερόμαστε στις κακές στιγμές, έχουν δίκιο οσοι το είπαν. Ξέρουμε ποιοι είναι ποιοι. ΚΑι ειδικά κάτι άλοι ψυχοπαθείς που αναφέρθηκαν ως θρυλοι. Θρύλοι ως φαντάσματα ίσως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Α-χα!Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:22Δεν είναι θέμα κακιας.Στύγιος έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:17Μη γίνεσαι κακός ρεεε ..Γω έχω φάει 4 πέρμα από 4 φόρα, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:13Η Κατσίκα όπως έχω ξαναπεί πολλάκις ήταν μια μαλακισμενη και τίποτε άλλο.
Λαϊκιστρια,.προκλητική όπου στα τελευταία του φόρουμ φερόταν ως δικτατορας μαζί με τον Ιανο.
Τους 10 σχεδόν από τους 12 μήνες του 2015 ήμουν μπαναρισμενος από αυτούς τους δύο.
Η συγκεκριμένη μάλιστα, προκαλούσε εξόφθαλμα προσβάλλοντας και έβαζε και στο παιχνίδι έναν Coyote.
Πολλάκις μου την πέφταν και οι δύο μαζί και μόλις τους έβριζα έπεφτε μπαν.
Να πάει να γαμηθει αν με διαβαζει.
Η Κατσίκα με έβριζε και με προκαλούσε μαζί με τον άλλο για 2 σελίδες. Μόλις τους διαολοστελνω, μπαν.
Ο Ιανος γράφει κάτι, του απανταω από βάζοντας απλά ένα εμοτικον του φόρουμ και μου το διαγράφει. Ρωτάω ποιος το διέγραψε σε πμ και μου λέει "Εγω". Του λέω με ποιο δικαίωμα διαγράφει κάτι που δεν παραβιάζει κανένα κανόνα; Τσιφλίκι σου το έκανες ; Πατάω ανανέωση: Μπαν.
Έβαλα ένα παράδειγμα για τον καθένα. Υπάρχουν και άλλα.
Εμένα ο Ιανός μου είχε στείλει υβριστικά μηνύματα προφανώς για να του απαντήσω στον ίδιο τόνο και να ρίξει μπαν.
Η Κατσίκα ήρθε και εδώ, άνοιξε νήμα για το καλωσόρισμα και την ... καλωσορίσαμε.

Ακόμα να ξαναφανεί.
Γιατί ρε την προγγίξατε;Juno έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:28Α-χα!Otto Weininger έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:22Δεν είναι θέμα κακιας.
Η Κατσίκα με έβριζε και με προκαλούσε μαζί με τον άλλο για 2 σελίδες. Μόλις τους διαολοστελνω, μπαν.
Ο Ιανος γράφει κάτι, του απανταω από βάζοντας απλά ένα εμοτικον του φόρουμ και μου το διαγράφει. Ρωτάω ποιος το διέγραψε σε πμ και μου λέει "Εγω". Του λέω με ποιο δικαίωμα διαγράφει κάτι που δεν παραβιάζει κανένα κανόνα; Τσιφλίκι σου το έκανες ; Πατάω ανανέωση: Μπαν.
Έβαλα ένα παράδειγμα για τον καθένα. Υπάρχουν και άλλα.
Εμένα ο Ιανός μου είχε στείλει υβριστικά μηνύματα προφανώς για να του απαντήσω στον ίδιο τόνο και να ρίξει μπαν.
Η Κατσίκα ήρθε και εδώ, άνοιξε νήμα για το καλωσόρισμα και την ... καλωσορίσαμε.
Ακόμα να ξαναφανεί.
Ναι, αλλα να φαίνεται ποιοι ήταν οι θρύλοι και ποιοι οι ψυχοπαθείς.
Μλκ που να σέρνεται αυτή η ψυχή;GoBack έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:27Μολις περιεγραψες την ιστορια του τιγρηΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:25To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;
Όλοι ξέρουμε.
Μορφάρα δυνατή επίσης και το antisocial τον ξέχασα.
Γυρνα πίσω ρε αλήτη!
Δεν υπάρχει πνεύμα, όπως το πάρει ο καθένας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:25To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;
Για μένα ήταν πχ ιδιαίτερος ο siegfried με τον τρόπο που έγραφε, αλλά χαρακτηριστικος ήταν και ο pan με τις μπούρδες του.
Η σπιτι η στο γιοτ.Αν μιλαμε για τον ιδιοΣτύγιος έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:30Μλκ που να σέρνεται αυτή η ψυχή;GoBack έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:27Μολις περιεγραψες την ιστορια του τιγρηΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:25To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο μονος που πραγματικα δικαιουται τον βαρυ τιτλο '' Θρυλος'' ειναι ο Ταυγέτης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί, άδικο είχαμε;
Αυτή είναι ικανή αν γίνει συντονίστρια εδώ, να μας δώσει περμαμπάν επειδή την κρίναμε ως συντονίστρια στο άλλο phorum.
Το πνεύμα της αριστερας: ξαναγράφουν την ιστορία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:25To πνευμα του νηματος ειναι να αποθεωνονται αμφιλεγομενες περσονεςη να προσδοδονται σε περσονες χρακτηριστικα που δεν ειχαν;
Το ένα από τα δύο μοναδικά πράγματα που ξέρουν να κάνουν. Το άλλο είναι οι σφαγές.
Το βρισίδι και οι αισχρές προσβολές με την ανοχή του εκεί συντονισμού είναι σπιρτάδα και αντίληψη; Πνευματικό επίπεδο είναι, αλλά όχι όπως το εννοείς.Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:23Κάποιοι και κάποιες αντί να μείνουν κατά το δυνατό στο πνεύμα του νήματος, άδραξαν την ευκαιρία για να ξεράσουν μίσος. Για να σπιλώσουν περσόνες απλά και μόνο επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική άποψη, κοσμοθεωρία, ιδεολογία από εκείνους.
- Otto Weininger
Και φυσικά, λησμονησα να αναφέρω τον μοναδικό Σύνδρομο.
Έψαχνα το μακρινό 2006 κάτι για τον συμμοριτοπολεμο στο Google και έπεσα πάνω σε νήμα του.
Όταν έγραψα το πρώτο ποστ, η πρωτη απάντηση που πήρες ήταν από τον Εξωμοτη. Ο Θεός να τον αναπαυσει.
Ο ΤΑΥΓΕΤΗΣ όπως έχω ξαναπεί ήταν ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και γράφτηκα.
Έψαχνα το μακρινό 2006 κάτι για τον συμμοριτοπολεμο στο Google και έπεσα πάνω σε νήμα του.
Όταν έγραψα το πρώτο ποστ, η πρωτη απάντηση που πήρες ήταν από τον Εξωμοτη. Ο Θεός να τον αναπαυσει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29