Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
έλα τώρα, καλέ μου, άσε τις ντροπές
όλοι ξέρουμε ότι αυτό ΔΕΝ παίζει
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
ναι, αλλά τουλάχιστον θα μαθαίναμε και καμιά ξένη γλώσσαJuno έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 23:22Ο Κλινοσοφιστής είναι ο μόνος που την έχει πει ακόμα και σε εμένα και για κανονικό λάθος, όχι typo.
Ο άνθρωπος ήθελε να γράφετε σωστά ελληνικά. Όταν πήγε αυτός σχολείο, δεν υπήρχε έλεος, οι περισσότεροι εδώ μέσα θα μένατε από το δημοτικό.
Ο scouzer είχε γνώσεις Ιστορίας που τρομπόνιαζαν. Δεν ήταν τα νήματα, δεν θυμάμαι κάποιο νήμα του, ήταν οι μικρές απαντήσεις που έγραφε και έβγαζε τον σκασμό ο κάθε προδοτάκος.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- hellegennes
Ούτε από μουσική ξέρω. Ξέρω λίγα πράγματα σχετικά με τα είδη που μ' αρέσουν, μ' αρέσει να διαβάζω σχετικά με την ιστορία της μουσικής που ακούω αλλά δεν ξέρω ντιπ μουσική θεωρία, δεν ξέρω να παίζω τίποτα και δεν γνωρίζω τίποτα από είδη που δεν ακούω στην καθημερινότητά μου και το ρεμπέτικο ανήκει σ' αυτά (δεν μ' ενοχλεί, ίσα-ίσα, αλλά δεν είναι επιλογή μου να ακούω συχνά).Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 02:46έλα τώρα, καλέ μου, άσε τις ντροπές
όλοι ξέρουμε ότι αυτό ΔΕΝ παίζει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
To rott δεν σημαίνει το κόκκινο. Αυτό που λες είναι το rot με διαφορετική ρίζα.Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 00:30ροτβάιλερ
από το rott (=κόκκινο), όχι από το rod (=στειλιάρι, αλλά και πουλάκι μεταξύ άλλων)
α, ώστε δεν ξέρειςhellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 02:57Ούτε από μουσική ξέρω. Ξέρω λίγα πράγματα σχετικά με τα είδη που μ' αρέσουν, μ' αρέσει να διαβάζω σχετικά με την ιστορία της μουσικής που ακούω αλλά δεν ξέρω ντιπ μουσική θεωρία, δεν ξέρω να παίζω τίποτα και δεν γνωρίζω τίποτα από είδη που δεν ακούω στην καθημερινότητά μου και το ρεμπέτικο ανήκει σ' αυτά (δεν μ' ενοχλεί, ίσα-ίσα, αλλά δεν είναι επιλογή μου να ακούω συχνά).
άλλη φορά τότε να μην έχεις άποψη για όσα δεν σκαμπάζεις και βασικά να μην σπας αρχίδια για πράγματα που είσαι βαθιά νυχτωμένος
όπως π.χ ότι οι Μπιτλς δεν έχουν ξεπουλήσει στην Κίνα και δεν έχουν καμιά 150αριά tribute bands εκεί
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
πιθανώς η Rottweil να μην έχει σχέση με το κόκκινο, αλλά με την καμία δεν έχει σχέση και με στειλιάρια ή άλλα πουλάκιαΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:09To rott δεν σημαίνει το κόκκινο. Αυτό που λες είναι το rot με διαφορετική ρίζα.Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 00:30ροτβάιλερ
από το rott (=κόκκινο), όχι από το rod (=στειλιάρι, αλλά και πουλάκι μεταξύ άλλων)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Λίνο Βεντούρα
Κι ομως. Το γερμανικό Rott και το εγγλέζικο Rod προέρχονται από την ίδια ρίζα. Το Rott του Rottweil έχει σχέση με το γερμανικό roden, το οποίο αναφέρεται στην αποψίλωση.Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:20πιθανώς η Rottweil να μην έχει σχέση με το κόκκινο, αλλά με την καμία δεν έχει σχέση και με στειλιάρια ή άλλα πουλάκιαΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:09To rott δεν σημαίνει το κόκκινο. Αυτό που λες είναι το rot με διαφορετική ρίζα.Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 00:30
ροτβάιλερ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 16 Μαρ 2020, 03:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Παράκρουση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εάν κι εφόσον ισχύει... mea culpaΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:32Κι ομως. Το γερμανικό Rott και το εγγλέζικο Rod προέρχονται από την ίδια ρίζα. Το Rott του Rottweil έχει σχέση με το γερμανικό roden, το οποίο αναφέρεται στην αποψίλωση.Tarkovsky έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:20πιθανώς η Rottweil να μην έχει σχέση με το κόκκινο, αλλά με την καμία δεν έχει σχέση και με στειλιάρια ή άλλα πουλάκιαΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 03:09
To rott δεν σημαίνει το κόκκινο. Αυτό που λες είναι το rot με διαφορετική ρίζα.
σε κάθε περίπτωση δεν προφέρεται Ροντ-, αλλά Ροτ- και για το λογοπαίγνιο αυτό είναι που έχει σημασία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
κουβεντούλα στο σχωρεμένο, που χτύπαγες τον κώλο κάτω ότι οι Κινέζοι δεν έχουν ακούσει περί Μπιτλς
μόνο και μόνο επειδή δεν είναι του γούστου σου και κατά τη συνήθη πρακτική σου να έχεις άποψη από πρώτο χέρι μέχρι και για τις διαστάσεις μιας σκουληκότρυπας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- hellegennes
Τι είχα πει; Ότι ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι δεν δίνουν δεκάρα για τους Beatles και παίζει να μην τους έχουν καν ακουστά; Και η αντίρρηση σ' αυτό ήταν 150 tribute bands σε μια χώρα 1400 εκατομμυρίων κατοίκων; 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω εχω κρατημενα κειμενα με μερικους απο τους θρυλους του παλιου πχορουμ.
Ισως ανεβασω νημα καμια φορα.
.
Ισως ανεβασω νημα καμια φορα.
.
Εχω πιχι το κειμενο αποχωρησης του Τουκι, το κειμενο αποχωρησης του αρχαιου βρεφους που τα χωνει στον Es Pagan, κειμενο του Ταυγετη που δικαιολογουσε γιατι ηταν χαφιες, ασφαλιτης και βασανιστης της χουντας... 
και πολλα ακομη.
Εχω επισης κρατημενες πολυ αγριες επιθεσεις και κειμενα ακαταλληλα με πληθωρα βρισιων που τα εσωσα πριν κατεβουν.
.

και πολλα ακομη.
Εχω επισης κρατημενες πολυ αγριες επιθεσεις και κειμενα ακαταλληλα με πληθωρα βρισιων που τα εσωσα πριν κατεβουν.

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29