Απο υγεια, πως ειστε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Απο υγεια, πως ειστε;
Εγω κατι περασα το σκ. ειναι η τυπικη εποχη για αλλεργιες, και αυτο που περασα μοιαζει να ηταν αυτο που περνω καθε χρονο.
καταρροη, λιγος βηχας, και σε 2 μερες περδικι.
λογω συνθηκων ομως, δεν μπορω να μην ειμαι υποψιασμενος. φυσικα δεν ετρεξα στο νοσοκομειο να συμβαλλω στο γενικο πανικο, το μονο που εκανα ηταν να μετρω συνεχεια, καθε 2-3 ωρες θερμοκρασια, η οποια ηταν συνεχεια κανονικη εκτος απο μια μετρηση στο 37.4
εβαλα και την υπολοιπη οικογενεια να μετριεται, κανεις δεν εδειξε πανω απο το κανονικο.
ακουω οτι οι περισσοτεροι θα περασουμε τη γριππη με ελαφρα συμπτωματα, και μπορει να μην το καταλαβουμε καν.
για καντε κι εσεις καμμια θερμομετρηση να δειτε...
καταρροη, λιγος βηχας, και σε 2 μερες περδικι.
λογω συνθηκων ομως, δεν μπορω να μην ειμαι υποψιασμενος. φυσικα δεν ετρεξα στο νοσοκομειο να συμβαλλω στο γενικο πανικο, το μονο που εκανα ηταν να μετρω συνεχεια, καθε 2-3 ωρες θερμοκρασια, η οποια ηταν συνεχεια κανονικη εκτος απο μια μετρηση στο 37.4
εβαλα και την υπολοιπη οικογενεια να μετριεται, κανεις δεν εδειξε πανω απο το κανονικο.
ακουω οτι οι περισσοτεροι θα περασουμε τη γριππη με ελαφρα συμπτωματα, και μπορει να μην το καταλαβουμε καν.
για καντε κι εσεις καμμια θερμομετρηση να δειτε...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Απο υγεια, πως ειστε;
Ανέβασε η γυναίκα 37.5 . Ωχ λέω από μέσα μου . Μετα άρχισε βήχας . Και εγώ μετά βήχα . Βάζω θερμόμετρο 37.8 . Ωραία λέω . Ταυτόχρονα το παίζω τρελιτσα για να μην μας πάρει από κάτω .
Όμως κάτι δεν πάει καλά , όταν έχω δέκατα είναι λες και πεθαίνω , ενώ τώρα όλα οκ .
Ξαναβάζουμε θερμόμετρο 31
Βάζουμε το παλιό συμβατικό υδράργυρο , 36 . Επίσης πέρασε και ο βήχας
Γαμω την τεχνολογία και την αυθυποβολή
Όμως κάτι δεν πάει καλά , όταν έχω δέκατα είναι λες και πεθαίνω , ενώ τώρα όλα οκ .
Ξαναβάζουμε θερμόμετρο 31

Βάζουμε το παλιό συμβατικό υδράργυρο , 36 . Επίσης πέρασε και ο βήχας
Γαμω την τεχνολογία και την αυθυποβολή

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Veni Vidi Vici
2 μέρες είχα βήχα και χτες ανέβασα 37,7...σήμερα ξύπνησα μούσκεμα, έβαλα θερμόμετρο 36,3 μια χαρά, ο βήχας παραμένει αλλά θα είναι από κάτι κωλοτσιγάρα που μου δώσανε να δοκιμάσω.
Βγήκα και από την απομόνωση.
Βγήκα και από την απομόνωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 16 Μαρ 2020, 09:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έβγαλα μανέστρα στο μάτι και είμαι σα να έχω φάει μπουκέτο. Κατά τα άλλα καλά, με τακτικές κενώσεις
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εγώ νομίζω ότι όλοι θα το κολλήσουμε
Και σ' άλλους θα είναι σα κρυολόγημα
Αφού τριγυρίζει με πολύ περισσότερη ανθεκτικότητα ο ιος
Και σ' άλλους θα είναι σα κρυολόγημα
Αφού τριγυρίζει με πολύ περισσότερη ανθεκτικότητα ο ιος
Συνάχι από την προηγούμενη εβδομάδα και πόνο στα κόκαλα, συχνές θερμομετρησεις γύρω στο 36, 5. Χθες καθόλου καταρροή μόνο βραχναδα και ελαφρύ βήχα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Veni Vidi Vici
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 09:23Έβγαλα μανέστρα στο μάτι και είμαι σα να έχω φάει μπουκέτο. Κατά τα άλλα καλά, με τακτικές κενώσεις

Φίλε, το πρωϊνό χέσιμο είναι υγεία.
Μη σου πω και σχεδόν ηδονικό.
Αlea jacta est
Δεν έχω καμία ένδειξη πυρετού, ούτε δέκατα. Ουτε κάποιο συναχι. Έχω τσιγαροβηχα το πρωί όπως συμβαίνει σταθερά την τελευταία πενταετία και βέβαια δύσπνοια όταν το παρακάνω με τα τσιγάρο (όπως σταθερά συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο).
Σου το πε ο παισιος και αυτό; Διότι αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση να πάρω τηλέφωνο το νεκροθάφτη να κανονίσω την κηδεία των γονιών μου προκαταβολικά. Ανήκουν και οι δύο στις ευπαθείς ομάδες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όλα καλά.
Αμάν βρε συ
Είπαμε όχι κι έτσι
Εδώ μιλάμε κι εσύ με σταμπαρες ότι δε μπορώ να μιλήσω πέραν θρησκείας
Που να ξέρω;
Εγώ από τις κατηχήσεις τα μαθαίνω
Τώρα καπουτ
Μας τις κοψανε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τούτο μπένε.
Μόλτο, μόλτο μπένε.
Μόλτο, μόλτο μπένε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εν τω μεταξύ αυτό το σαββατοκύριακο είχαν κλείσει όλα, μετα από απόφαση του κράτους. Οι μόνοι που βγήκαν έξω ήταν όσοι πήγαν στις παραλίες, όσοι επισκέφτηκαν παράνομα μπαρ και και καφετέριες και βέβαια οι πιστοί που μαζεύτηκαν στις εκκλησίες.
Δλδ τι πρέπει να γίνει για να κλείσουν οι γαμωεκκλησιες;
Δλδ τι πρέπει να γίνει για να κλείσουν οι γαμωεκκλησιες;
Ναμ, ηρέμησε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;
από Unicex » 13 Δεκ 2024, 06:19 » σε Εθνικά Θέματα - 148 Απαντήσεις
- 4127 Προβολές
-