Μπα δε νομίζω.Von Mackensen έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:01Εδώ δεν είναι ο Σαντροπς με άλλο νικ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:57Ένας άλλος πολύ δυνατός ήταν ο Sundropsinthehauntedcity πάλι αυτοπροσδιοριζόμενος ως αναρχικός (κάτι τρέχει με αυτά τα παιδιά), έγραφε φοβερά ποιήματα αλλά είχε αποχωρήσει πριν κλείσει το παλιό.
Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Λογοτεχνία ή ποιήματα ε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:55Ήταν ένας τύπος που είχε ανοίξει ένα νήμα δικό του και ποστάριζε μόνο εκεί. Μετά από την επίθεση του xioni εξαφανίστηκε νομίζω ζητώντας να σβηστεί και το νήμα. Δεν θυμάμαι το όνομα.hellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:41Ποιον λες; Τον Lost_verse; Τον Ότο; Δεν ήταν και πολλοί αυτοί που έγραφαν.
Κάτι θυμάμαι αμυδρά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Και τα δύο. Ανέβαζε καθημερινές ιστορίες και ποιήματα.don't speak έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:09Λογοτεχνία ή ποιήματα ε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:55Ήταν ένας τύπος που είχε ανοίξει ένα νήμα δικό του και ποστάριζε μόνο εκεί. Μετά από την επίθεση του xioni εξαφανίστηκε νομίζω ζητώντας να σβηστεί και το νήμα. Δεν θυμάμαι το όνομα.hellegennes έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:41Ποιον λες; Τον Lost_verse; Τον Ότο; Δεν ήταν και πολλοί αυτοί που έγραφαν.
Κάτι θυμάμαι αμυδρά.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Τα πετάει και αποτομα η άτιμη Χαχαχα
Εκείνο τον διάττοντα αστέρα ονόματι arxitekton τον αναφέρατε;
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Αυτό ακριβώς. Κακία για κανέναν.Cavaliere έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 01:02Εγώ μίσος για κανέναν δεν έχω, ούτε μανιάτικο. Με όσους ήπια ένα κρασί, καλά έκανα, το χάρηκα. Όσοι με βρίσαν, τους συγχωράω. Μερικούς θα τους έριχνα ευχάριστα φάπες, αλλά ο Θεός τους φύλαξε, γιατί άμα με δει άνθρωπας, θα κρυφτεί. Καλύτερα. Πέρασα καλά, και διασκέδασα κόσμο με τις πλάκες μου.
Μπορούμε να λέμε τις συμφωνίες ή τις διαφωνίες μας, αλλα δεν έχει νόημα να κρατάς κακία, ειδικά σε μια ανώνυμη περσόνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αλίμονο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Θρυλικός !
Τον σκότωσε μία υπερδόση (υποθέτω δεν θα είχε κοιμηθεί γιά βδομάδες) αλλά είχε στείλει αρκετούς ψευδοθρύλους στα pit stop
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ρε σεις ενα ονομα χρειαζεται μονο. Πετουλης!!!!
Βαριεμαι να διαβασω 24 σελιδες, φανταζομαι θα εχει αναφερθει.
Μπονους: kkalev. Φανταστικος γνωστης οικονομικων, φανταστικος στο πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα και στην απαντηση ασχετων πραγματων μονο και μονο για να κανει εντυπωση.
Βαριεμαι να διαβασω 24 σελιδες, φανταζομαι θα εχει αναφερθει.
Μπονους: kkalev. Φανταστικος γνωστης οικονομικων, φανταστικος στο πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα και στην απαντηση ασχετων πραγματων μονο και μονο για να κανει εντυπωση.

O φεμινισμός είναι κωμικός.
Δεν θυμάμαι πολύ την παλ αλλά το κομμουνιστικό τρίο ήταν εμπαθώς στρατευμένο
Απ'τη νεώτερη σχετικά ιστορία του πχόρουμ ν'αναφέρουμε το συμπαθητικό κατά τη γνώμη μου χρήστη mec.Όπου να'ναι πιστεύω θα κάνει την επανεμφάνισή του,αυτός είναι κομήτης με συγκεκριμένη περιοδικότητα.
Από παλιούς χρήστες ποιους να πρωτοθυμηθούμε.Ας είναι όλοι καλά και να περνάνε να γράφουν ένα γεια,έστω και incognito.
Από παλιούς χρήστες ποιους να πρωτοθυμηθούμε.Ας είναι όλοι καλά και να περνάνε να γράφουν ένα γεια,έστω και incognito.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Πιό πολύ μου έκανε γιά οικοδεσπότης.
Το πιό καλοπροαίρετο άτομο του ψώρουμ
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ούτε τα δικά του κείμενα, του Κλινοσοφιστή, είναι απαλλαγμένα λαθών (τον προδίδει το πολυτονικό, που δεν το έχει τιθασεύσει...) και καλά θα ήταν να ήταν σεμνότερος επ' αυτού με τους άλλους...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29